[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s header 404

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 16.02.2007 19:08 | problem s header 404

cafte takze rad by som istu stranku umoznil len ludom ktory budu mat v sessions premennych istu vlastnost , a chcem aby ostatnym vypisalo klasicku 404

na php.net som nasiel
header("HTTP/1.0 404 Not Found");
header("Status: 404 Not Found");

len ziaden z nich nefunguje , neviete co by som tam mal dat

inu chcem to urobit asi takto


Kód:
session_start();
if ($_SESSION['vlastnost']=='true'){
$stranka='1';
}
else{
header('*******');
}


skusal som tam dat
header('Content-type: application/pdf'); a islo to spravne , co robim zle pls?


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
problem s header 404

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 16.02.2007 19:41 | problem s header 404

ja by som tam skor dal
Kód:
Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");


Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s header 404

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
Napísal autor témyOffline : 16.02.2007 19:51 | problem s header 404

ani to nejde , jak pozeram na webe nie som jediny ktoremu to nejde , treba na to nake nastavanie v php.ini ale k tomu nemam pristup takze sa to musi dat najeko inak , a vraj sa to da

//btw nic s cookies nerobim a red to davam len session_start();


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s header 404

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 16.02.2007 20:20 | problem s header 404

nemozes dat jednoduchsie header("location: ./404.html"); a ta stranka vobec nemusi existovat, pretoze vypise klasicky 404


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
Offline

Užívateľ
Užívateľ
problem s header 404

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
Napísal autor témyOffline : 16.02.2007 21:02 | problem s header 404

diki ide to tak , ale neviem prist na to preco ked funguje
header("location: ./404.html"); a header('Content-type: application/pdf');
preco potom nefunguje Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized"); nebo header("HTTP/1.0 404 Not Found");
header("Status: 404 Not Found");

asi pre nastavenia php.ini ale preco to potom hostingy nemaju aby to slo?


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 06.10.2011 18:26 | problem s header 404

Chel by som sa znova vratit k tomuto problemu pretoze nieje dorieseny a mam rovnaky.

Uplne normalne mi fungovalo header("Status: 404 Not Found"); mozno este pred tyzdnom-dvoma. Teraz som sa zasa hral so strankou a uz mi nefunguje, vobec nechapem preco tak zrazu. Nic som nemenil nastavenia servera, proste nic. Robim to na localhoste a teraz prikaz
header("Status: 404 Not Found");
ako aj
header("HTTP/1.0 404 Not Found");

Uplne ignoruje, ako keby tam ten riadok ani nebol. ak dam

header("HTTP/1.0 404 Not Found");
echo "som tu";

a nic ine, vypise proste "som tu". Nechcem ziadne riesenia presmerovania na neexistujucu stranku, chcem aby fungovalo header("Status: 404 Not Found");. Mozem menit aj konfiguraciu servera v pohode kedze robim na localhoste. Len mi prosim napiste co zmenit alebo v com je chyba.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 06.10.2011 19:03 | problem s header 404

Aj si v prehliadači pozeral, aký stavový kód vlastne príde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 07.10.2011 16:52 | problem s header 404

Nie, ako si to mam pozriet prosim ta ? Skusam ale neviem ako na to. Ved predsa keby mu nejaky stavovy kod prisiel tak mi aj zobrazi hlasenie nie ?

// Nasiel som ze vraj to je normalne spravanie ze mi zobrazi prazdnu stranku. V hlavicke je status 404, co sluzi napriklad pre vyhladavace aby stranku neindexovali ale nie pre usera, toho musim presmerovat na stranku 404, na neexistujucu stranku, alebo mu proste vypisat chybu. Je to logicke si myslim ale skoda ze to takto funguje.


 [ Príspevkov: 8 ] 


problem s header 404



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s header

v PHP, ASP

19

919

27.11.2008 16:19

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neobvyklý header problém

v PHP, ASP

15

488

21.04.2010 15:51

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header(location:Problem)

v PHP, ASP

15

824

18.08.2011 15:05

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Header (Content-Type)

v PHP, ASP

10

326

24.10.2011 17:46

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

error 404

v Ostatné

7

425

29.08.2008 1:34

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

404 redirect

v PHP, ASP

1

184

13.08.2012 8:23

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba 404

v Webhosting a servery

7

510

22.11.2008 14:08

jankosta

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

404 error prob

v PHP, ASP

2

368

12.08.2008 18:59

Gosty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla - redirect page 404

v Redakčné systémy

5

155

16.03.2014 15:17

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vlastne chybové stránky 404

v PHP, ASP

3

761

10.04.2006 17:13

snake2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aktualizácia joomla chyba 404

v Redakčné systémy

0

135

27.04.2016 20:56

iggi9797

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 404 v inom podaní

v Krčma

6

544

14.03.2011 7:33

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s forom - vyskakuje error 404 pri prihlaseni

v Redakčné systémy

6

1613

03.06.2006 19:22

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ic.cz - 404 aj po uploadnuti suborov na FTP

v Webhosting a servery

2

586

10.01.2010 16:38

riki137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

614

09.08.2008 22:56

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v Redakčné systémy

6

645

11.11.2006 22:36

Exodus



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF