[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.09
Prihlásený: 22.12.11
Príspevky: 28
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Košické Olš...
NapísalOffline : 02.09.2009 20:17 | header(location: );

potrebujem pomost s funkciou header(Location:);

chcem ze ked dam tuto funkciu na stranku tak zeby mi fungovala s oneskorenim ze napeklad ked server bude spracovavat skript a dojde k tejto funkcii tak pocka napriklad 5 sekund a az tak ju vykona


Offline

Správca fóra
Správca fóra
header(location: );

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.09.2009 20:26 | header(location: );

myslis nieco ako sleep()?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.09
Prihlásený: 22.12.11
Príspevky: 28
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Košické Olš...
Napísal autor témyOffline : 02.09.2009 20:27 | header(location: );

no nie presne to som potreboval ja potrebujem ze ono mi zacne citat skrip a ked dojde ku tomu presmerovaniu tak najprv pocka niekolko sekund a tak presmeruje ale pocas ale stranka bude nacitana as po to presmerovanie a po 5 sekundach presmeruje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
header(location: );

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.09.2009 20:36 | header(location: );

tak pouzi meta tag


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Čestný člen
Čestný člen
header(location: );

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 02.09.2009 20:58 | header(location: );

Kód:
header('Refresh: 5; url=adresa');
Ten meta tag je v podstate ekvivalent.


 [ Príspevkov: 5 ] 


header(location: );




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF