[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.09
Prihlásený: 30.09.13
Príspevky: 113
Témy: 41 | 41
NapísalOffline : 16.08.2010 16:28 | header location

Zdravim :)... chcem sa spytat ako mozem ponechat v headbari vsetko za '?' ...
Lebo moj problem spociva v tom ze mam registraciu, ktora ked sa prilhasite tak sa vam do headberu vypise vas LOGIN a KOD. A ked sa prihlasim do administracie a chcem do niecoho vojst(napr: Odkazy v menu) tak po kliknuti ma to odlhasi.

//momentalne to mam vyriesene cez GET... to znamena ze kazdy kto pozna nick admina moze upravovat stranku.

Tu je priklad toho ako to je vyriesene teraz :(

Kód:
echo "<a href='linkmenu.php?login=".$_GET["login"]."&code=".$_GET["code"]."'><img src='images/link.gif' widht='80' height='80' /></a><br>Odkazy v menu";


a 2vec ak sa mozem spytat da sa spravit nieco take ze budem pernamentne prihlaseny bez toho aby to pisalo v HEADBARI pomocou mysql a php... Lebo vsetko co som googlil bolo pomocou sesion a cookies.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
header location

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 16.08.2010 16:32 | header location

Bokos píše:
Lebo vsetko co som googlil bolo pomocou sesion a cookies.
Tak to vyries pomocou session a cookies.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.09
Prihlásený: 30.09.13
Príspevky: 113
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 16.08.2010 20:17 | header location

bohuziel sesion ani cookies neviem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.09.09
Prihlásený: 31.03.11
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Poprad
NapísalOffline : 16.08.2010 20:20 | header location

Naučíš sa, sleduj moje paralelné vlákno, možno ti niekto hodí niečo užitočné :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.09
Prihlásený: 30.09.13
Príspevky: 113
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 17.08.2010 18:21 | header location

sledujem ale nikto tam nic nepridava :D


Offline

Čestný člen
Čestný člen
header location

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.08.2010 18:41 | header location

V skratke - na uplny zaciatok dokumentu (aj pred vypisovanim cohokolvek) hodis session_start(); a potom s $_SESSION pracujes ako s normalnym polom, ale s tym rozdielom, ze v $_SESSION ostavaju udaje, aj ked stranku obnovis alebo nacitas iny dokument na tvojej domene. A tieto udaje su pre kazdeho navstevnika stranky specificke, tzn. navstevnik A moze mat v $_SESSION nieco ine ako navstevnik B. Staci?
To, ze ty nieco nevies, neznamena, ze to nebudes nikdy potrebovat. Prihlasenie tazko spravis bez sessions, tak nehladaj sposoby, ako to spravit inac, ale uc sa. Navodov je na internete milion.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.09
Prihlásený: 30.09.13
Príspevky: 113
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 17.08.2010 23:11 | header location

durino dik :) uz som s tym aj zacal :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
header location

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.08.2010 1:35 | header location

Mat uzivatelske meno a heslo v adress bare je extremne nebezpecne !!!


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 8 ] 


header location



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header(location: );

v PHP, ASP

4

500

02.09.2009 20:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header(location:Problem)

v PHP, ASP

15

824

18.08.2011 15:05

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prestal fungovat header location

v PHP, ASP

15

628

01.08.2011 19:51

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header location prenos interpunkcie

v PHP, ASP

2

242

08.09.2011 16:54

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header("Location: xxx.php")

v PHP, ASP

4

370

20.12.2008 11:08

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

location

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

526

24.02.2008 13:00

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BIOS UMA Location

v Ostatné programy

1

318

01.05.2011 0:27

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Location is not available

v Operačné systémy Microsoft

4

218

11.07.2011 14:43

Hazard

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

javascript:void(location.href ??

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

246

10.04.2010 19:58

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Drobeckova navigacia - location breadcrumbs

v PHP, ASP

0

281

19.10.2007 12:06

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - ziskanie location ID

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

155

12.03.2012 18:30

masloslayer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v Redakčné systémy

6

645

11.11.2006 22:36

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

614

09.08.2008 22:56

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HEADER

v PHP, ASP

2

501

10.09.2007 15:07

rockerland

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header()

v PHP, ASP

2

523

14.12.2007 12:29

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css header

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

414

21.11.2008 11:22

kaidžas



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF