[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Header

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 11.11.2006 3:31 | Header

Potreboval by som vedet jak spravim v headri odkazi tak ze ked nie ste prihlaseny sa zobrazi len REGISTRACI - PRIHLASIT a ked sa prihlasite je vsetko po starom napr. tu to maju http://www.lamky.net tak dako by som to potreboval vopred dikes.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 11.11.2006 7:58 | Header

Na toto sa (aspoň v PHP používa tzv. Session management). Ide o to, že pri prihlásení si zaregistruješ premenné s nejakými hodnotami, ktoré budú potom dostupné v $_SESSION. Príklad:

----index.php----
...
Kód:
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['meno'])) {
//toto sa vykona ked neni prihlaseny
die();
} else {
//bravoo pouzivatel je prihlaseny
}
?>

----login.php----
...
Kód:
<?php
if ($spravneprihlasenie) {
session_start();
$meno = $prihlasene_meno;
session_register("meno");
header("Location: ./index.php");
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Header

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 11.11.2006 19:48 | Header

ok dikes skusim a este by som potreboval http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=277 dole ( v spodnej liste ) v tomto template je LOG IN TO CHECK YOUR PRIVATE MESSAGES v ktorom subore to vypnem alebo zmenim ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 11.11.2006 21:06 | Header

Čo chceš zmeniť? Tú vetu, alebo to dať úplne preč?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Header

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 11.11.2006 21:15 | Header

No napr to dat uplne prec nech je tam Hotovo jak to standardne byva


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 11.11.2006 21:38 | Header

V takom prípade sa treba pohrabať v TPL súboroch. Nájdeš ich v adresári templates\[nazov_templatu]\
Každý template má inú štruktúru, v bežnom subSilver sa daný odkaz nachádza v overall_header.tpl


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Header

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 11.11.2006 22:36 | Header

uz som to odstranil ale aj tak dikes :)


 [ Príspevkov: 7 ] 


Header



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

614

09.08.2008 22:56

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header()

v PHP, ASP

2

523

14.12.2007 12:29

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HEADER

v PHP, ASP

2

501

10.09.2007 15:07

rockerland

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header(location: );

v PHP, ASP

4

500

02.09.2009 20:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aký header

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Webdesign

37

1383

01.02.2008 0:05

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WP header

v Redakčné systémy

4

199

01.03.2016 18:02

Pavolbablik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTTP Header

v PHP, ASP

2

342

07.09.2009 16:24

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css header

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

414

21.11.2008 11:22

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header location

v PHP, ASP

7

252

18.08.2010 1:35

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP download header

v PHP, ASP

1

469

30.09.2009 18:38

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s header

v PHP, ASP

19

919

27.11.2008 16:19

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Title cez Header()

v PHP, ASP

6

337

15.05.2008 17:49

waresko18

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

front panel header

v AMD čipové sady

3

355

19.04.2011 8:04

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neobvyklý header problém

v PHP, ASP

15

488

21.04.2010 15:51

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Curl zistenie HEADER

v PHP, ASP

1

232

15.11.2009 19:29

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

bad pool header

v Operačné systémy Microsoft

2

102

22.09.2013 20:51

brmbo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF