[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 11.01.2009 13:04 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

Takze zdravím Vás. Potreboval by som nejako vyriesit takuto situáciu : Mám na ftp ulozené obrázky no a ja potrebujem aby sa po uploadnuti php suboru zobrazil ten obrazok ktory mam napisany v php subore. Napr mam kod :


Kód:
<?php 

$FileName = "cestakobrazku/nazovobrazka.png";

?>




no a ono to ukaze presne ten obrazok "cestakobrazku/nazovobrazka.png" po uploadnuti toho php suboru ... potrebujem to vediet lebo ja si uz neviem dat rady :(


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30

Kód:
<?php
  $filename = 'cesta/nazov.png';
  echo '<img src="',$filename,'" alt="alternativny popis">';
?>


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 13:07 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

fuu tak toto bola rýchlovka :) , a este prosimta ako by som vyriesil to ze najskor uploadnem ten php subor a zobrazy sa mi to ? :) ĎAKUJEM ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 11.01.2009 13:10 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

Upload sa tu už riešil a el mariachi má chybu okolo tej premennej nemajú byť čiarky ale bodky :)

//nepis prosim ta blbosti (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 13:12 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

Drako píše:
Upload sa tu už riešil a el mariachi má chybu okolo tej premennej nemajú byť čiarky ale bodky :)


noo oka a kde pls ten upload pretoze ja to potrebujem nejako poskladat ... :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 11.01.2009 13:16 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

http://www.pcforum.sk/search.php a stenley aké blbosti?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 13:18 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

ja som asi totálny deb** ale ja to tam nevidím dal som hľadať a nič, aa ja potrebujem upload PHP súboru nie obrázka ...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.01.2009 13:18 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

Drako píše:
aké blbosti?
Mozu tam byt aj ciarky.

d0.0b - no tak to si. Nehladal si ani 2 minuty. Co takto prezriet viac tem, zmenit klucove slova, pouzit google,...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 13:30 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

skusal som a nic

Formulár pre upload súborov :

Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="post">
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="30000" />
    Nahrať súbor: <input type="file" name="userfile" />
    <input type="submit" value="Upload" />
</form>


Skript pre upload súborov - upload.php :


Kód:
$uploaddir = 'data/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);


if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile)) {
echo "subor bol uspesne nahrany.\n";
} else {
echo "Subor sa nepodarilo nahrat.\n";
}

?>


Adresár data musí existovať v adresári, kde je skript umiestnený a musí mať povolený atribút zápis pre skupinu.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.01.2009 16:02 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

A kde je problem? Pise ti to nejaku chybu?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.01.2009 17:49 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

nechce mi uploadnut php subor


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky

mas nastaveny chmod v priecinku kam uploadujes?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Načítanie .png z uploadnutého php ...

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...

Blackdevil píše:
mas nastaveny chmod v priecinku kam uploadujes?


ja sa stavím že nie:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 12.01.2009 6:59 | Načítanie .png z uploadnutého php ...

mam skusam to na localhoste ;)


 [ Príspevkov: 14 ] 


Načítanie .png z uploadnutého php ...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu php

v PHP, ASP

2

442

20.09.2010 17:06

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a načítanie url

v PHP, ASP

5

642

15.01.2010 13:30

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

v PHP, ASP

4

194

25.12.2010 23:44

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

v PHP, ASP

2

334

11.12.2009 18:22

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

838

20.03.2014 7:23

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

koncovka uploadnuteho suboru

v PHP, ASP

2

225

07.04.2010 14:48

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu uploadnuteho suboru

v PHP, ASP

19

564

13.09.2010 19:27

rover218

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kontrola uploadnuteho obrazka javascriptom

v PHP, ASP

14

451

01.09.2007 20:48

wotan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meno posledneho uploadnuteho suboru v zlozke?

v PHP, ASP

3

168

31.03.2010 19:12

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výber posledného uploadnutého súboru z dir?

v PHP, ASP

6

314

13.12.2009 14:00

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

png obrazok ...

v PHP, ASP

4

326

17.06.2009 23:30

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

png fix

v HTML, XHTML, XML, CSS

17

900

09.02.2009 15:43

tomco3131

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GD - Priehľadnosť PNG

v PHP, ASP

3

307

09.01.2009 17:07

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

png na ico

v Grafické programy

8

2084

06.03.2008 17:04

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PNG do vektoru

v Grafické programy

8

210

21.11.2015 12:50

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE6 .png fix

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

503

27.12.2009 23:32

luster



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF