[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
NapísalOffline : 10.09.2010 11:03 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Nasiel by sa niekto ochotny pomoct s upravou kodu, potrebujem aby mi pri uploade bud zmenil nazov suboru alebo len k menu pridal cislo ID. tu je moj PHP kod
Kód:
$uploaddir = 'rodokmene/';
$uploaddir2 = 'samionaty/';
$uploaddir3 = 'doklady/';

$uploadfile = $uploaddir.$_FILES['userfile']['name'];
$userfile =$_FILES['userfile']['name'];

$uploadfile2 = $uploaddir2.$_FILES['userfile2']['name'];
$userfile2 =$_FILES['userfile2']['name'];

$uploadfile3 = $uploaddir3.$_FILES['userfile3']['name'];
$userfile3 =$_FILES['userfile3']['name'];

$result = MYSQL_QUERY("INSERT INTO `images` (`plemeno`, `pohlavie`, `trieda`, `menopsa`, `plemenakniha`, `datumnarodenia`, `otec`, `matka`, `chovatel`, `majitel`, `adresa`, `clen`, `telefon`, `fax`, `email`, `location`, `location2`, `location3`) VALUES ('$plemeno', '$pohlavie', '$trieda', '$menopsa', '$plemenakniha', '$datumnarodenia', '$otec', '$matka', '$chovatel', '$majitel', '$adresa', '$clen', '$telefon', '$fax', '$email', '$uploadfile', '$uploadfile2', '$uploadfile3')") or die("I has an error in my query ".mysql_error());
$id= mysql_insert_id();

move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'],$uploadfile);
move_uploaded_file($_FILES['userfile2']['tmp_name'],$uploadfile2);
move_uploaded_file($_FILES['userfile3']['tmp_name'],$uploadfile3);



//premenovane (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 10.09.2010 12:26 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Hádam ti pomôže toto: http://www.php.net/manual/en/function.m ... ert-id.php


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.09.2010 12:36 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

camo, to uz predsa v kode pouzite ma :)

rover218, id chces pridat kam, na zaciatok nazvu alebo pred priponu, pripadne akym sposobom chces premenovat subor?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 10.09.2010 12:44 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

to je asi jedno , len aby sa mi nestalo že budem mať 2 rovnake nazby suboru.
Myslel som take nieco ako aby po uploade a pri presune s tempu premenovalo nazov suboru, pretože sa mi budu ukladať subory do adresarov a je pravdepodobne ze napriklad doklad o zaplateni , sa bude u xy ludi volat rovnako .


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 10.09.2010 17:56 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

No id z mysql je na to ideálne, nechápem prečo je problém to pre teba pridať.

Kód:
$userfile =$_FILES['userfile']['name'].$id;

Samozrejme to pride az po zisteni toho $id.

A snad chapes, ze to treba dat do cyklu. Tj. kazdy subor sa nahrava zvlast, pre kazdy musi byt vlastne query...
Dost tazko sa chape ako to myslis s tym viacnasobnym vkladanim, lebo treba nejako spojit suvisiace polozky....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 10.09.2010 21:03 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

len jeden ,nefunguje to

dal by sa tam dat popripade nejaky random ?
popripade dodam cely php kod aj html form na odskusanie.

Dakujem

//edituj si prispevky! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.09.2010 21:56 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

riesis to uplne naopak... ty musis najskor vygenerovat novy nazov, ulozit dany subor a vykonat insert do db

pozri si toto: http://www.pcforum.sk/upload-s-auto-inc ... 24671.html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 10.09.2010 22:56 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

mohol by si mi to tam skusit zakomponovat ?
tu je cely html :
Kód:
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8" />
</HEAD>
<body>
<h1><center> PRIHLÁŠKA / MELDESCHEIN</center></h1>
<form method="post" action="nieco.php" enctype="multipart/form-data">

<!-- Plemeno: -->
       <TD height="96" valign="bottom" align="left" width="978"><b>&nbsp;&nbsp;</b><br>
          <strong>Plemeno/ Rasse</strong><br>
          &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </font><select name="plemeno">
           <option value="(nebolo vybrane plemeno)">vyberte plemeno/ select class </option>
           <option value="Yorkshire">Yorkshire </option>
           <option value="Foxteriér">Foxteriér </option>
           <option value="Kern">Kern </option>
           <option value="Český teriér">Český teriér </option>
       <option value="Dandie dinmont teriér">Dandie dinmont teriér </option>
    </select><br>
  <b>
  <br>
  </b></font></td>


<!-- Pohlavie:-->
      <td height="107" valign="bottom" align="left" width="978"><strong>POHLAVIE/ Sex</strong><br>
          <p>
            <label>
            <input type="radio" name="pohlavie" value="pes" >
            PES / Rude</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="pohlavie" value="suka">
            SUKA / Hundin</label>

            <br>
          </p></td>




<!-- Trieda: -->   
       <td height="107" valign="bottom" align="left" width="978"><strong>Trieda/ Classe</strong><br>
          <p>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Šteniat/Welpen" >
            Šteniat/Welpen</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Dorastu/Jungsten" style="font-size: 10pt;">
            Dorastu/Jungsten</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Mladých/Jugend" style="font-size: 10pt;">
            Mladých/Jugend</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Stredna/Mittel" style="font-size: 10pt;">
            Stredná/Mittel</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Otvorená/Offene" style="font-size: 10pt;">
            Otvorená/Offene</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Čestná/Ehren" style="font-size: 10pt;">
            Čestná/Ehren</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Pracovná/Gebrauchs" style="font-size: 10pt;">
            Pracovná/Gebrauchs</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Šampiónov/Champions" style="font-size: 10pt;">
            Šampiónov/Champion</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="trieda" value="Veteránov/Veteranen" style="font-size: 10pt;">
            Veteránov/Veteranen</label>
            <br>
          </p></td>

<!-- Meno Psa: -->
    <p><strong>Meno psa / Name des Hundes:</strong> <br> <input type="text" name="menopsa" size="60" /><br /> </p>

<!-- Plemenna kniha: -->   
    <p><strong>Plemenná kniha a číslo zápisu / Zuchtbuch Nr.:</strong> <br> <input type="text" name="plemenakniha" size="60" /> </p>

<!-- Dátum narodenia: -->
    <p><strong>Dátum narodenia / Gewurfsdatum:</strong> <br> <input type="text" name="datumnarodenia" /><br /> </p>

<!-- Otec: -->   
    <p><strong>Otec / Vater:</strong> <br> <input type="text" name="otec" size="60" /> </p>

<!-- Matka: -->
    <p><strong>Matka / Mutter:</strong> <br> <input type="text" name="matka" size="60" /><br /> </p>

<!-- Chovatel: -->
    <p><strong>Chovateľ / Zuchter:</strong> <br> <input type="text" name="chovatel" size="60" /><br /> </p>

<!-- Majiteľ: -->
    <p><strong>Majiteľ / Besitzer:</strong> <br> <input type="text" name="majitel" size="60" /><br /> </p>

<!-- Adresa: -->
    <p><strong>Adresa / Addresse:</strong> <br> <input type="text" name="adresa" size="60" /><br /> </p>

<!-- Clenstvo SKCHTaF:-->
      <td height="107" valign="bottom" align="left" width="978"><strong>Majiteľ je člen SKCHTaF / Der Besitzer ist ein SKCHTaF Klubmitglied</strong><br>
          <p>
            <label>
            <input type="radio" name="clen" value="ano" >
            Áno / Ja</label>
            <br>
            <label>
            <input type="radio" name="clen" value="nie">
            Nie / Nein</label>
            <br>
          </p></td>

<!-- Telefon: -->
    <p><strong>Telefón / Telefon:</strong> <br> <input type="text" name="telefon" size="60" /><br /> </p>
<!-- Fax: -->
    <p><strong>Fax / Fax:</strong> <br> <input type="text" name="fax" size="60" /><br /> </p>
<!-- Email: -->
    <p><strong>E-mail / E-mail:</strong> <br> <input type="text" name="email" size="60" /><br /> </p>

<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1500000">
<br>Kópia rodokmeňu:<br>
<input type="file" name="userfile" size="40">

<br>Kópia šampionátu:<br>
<input type="file" name="userfile2" size="40">

<br>Kópia dokladu o zaplatení:<br>
<input type="file" name="userfile3" size="40">

<p><input type="submit" name="submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>


a php cko :
Kód:
<?php
mysql_connect("***","****","****") or die(mysql_error());
mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_select_db("bozitask_vystava") or die(mysql_error());
$uploaddir = 'rodokmene/';
$uploaddir2 = 'samionaty/';
$uploaddir3 = 'doklady/';

$uploadfile = $uploaddir.$_FILES['userfile']['name'];
$userfile =$_FILES['userfile']['name'].$id;

$uploadfile2 = $uploaddir2.$_FILES['userfile2']['name'];
$userfile2 =$_FILES['userfile2']['name'].$id;

$uploadfile3 = $uploaddir3.$_FILES['userfile3']['name'];
$userfile3 =$_FILES['userfile3']['name'].$id;

$plemeno=$_POST['plemeno'];
$pohlavie=$_POST['pohlavie'];
$trieda=$_POST['trieda'];
$menopsa=$_POST['menopsa'];
$plemenakniha=$_POST['plemenakniha'];
$datumnarodenia=$_POST['datumnarodenia'];
$otec=$_POST['otec'];
$matka=$_POST['matka'];
$chovatel=$_POST['chovatel'];
$majitel=$_POST['majitel'];
$adresa=$_POST['adresa'];
$clen=$_POST['clen'];
$telefon=$_POST['telefon'];
$fax=$_POST['fax'];
$email=$_POST['email'];

$result = MYSQL_QUERY("INSERT INTO `images` (`plemeno`, `pohlavie`, `trieda`, `menopsa`, `plemenakniha`, `datumnarodenia`, `otec`, `matka`, `chovatel`, `majitel`, `adresa`, `clen`, `telefon`, `fax`, `email`, `location`, `location2`, `location3`) VALUES ('$plemeno', '$pohlavie', '$trieda', '$menopsa', '$plemenakniha', '$datumnarodenia', '$otec', '$matka', '$chovatel', '$majitel', '$adresa', '$clen', '$telefon', '$fax', '$email', '$uploadfile', '$uploadfile2', '$uploadfile3')") or die("I has an error in my query ".mysql_error());
$id= mysql_insert_id();

move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'],$uploadfile);
move_uploaded_file($_FILES['userfile2']['tmp_name'],$uploadfile2);
move_uploaded_file($_FILES['userfile3']['tmp_name'],$uploadfile3);

print "<p>File ID: <b>$id</b><br>";
print "Plemeno: <b>$plemeno</b><br>";
print "Location: <b>$uploadfile</b><br>";
print "Pohlavie: <b>$pohlavie</b><br>";
print "Trieda: <b>$trieda</b><br></p>";
print "Trieda: <b>$trieda</b><br></p>";


echo '<center>The file <strong>"'.$_FILES['userfile']['name'].'"</strong> successfully uploaded to <a href="'.$uploadfile.'" target="_blank">link</a>';

$to = "***";
$subject = "Prihláška";
$message = "Vaša prihláška bola zaregistovaná pod číslom $id ";
$from = "****";
$headers = "From: $from";
mail($to,$subject,$message,$headers);
echo "Mail Sent.";



?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 10.09.2010 23:55 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Toto by som ja zaradil skor medzi prace na zakazku...

Proste treba ukladať súbor, ktorý bude mať v nazve id ktore vygenerovala DB, cez ktore budes most identifikovat súvisiace položky. Lenže ty moc nerozumieš, čo sa ti snažíme vysvetliť.

1.Máš $id
2.Potrebuješ k nazvu $_FILE['userfileXY']['tmp_name'] pridať toto id
3.Nakoniec ho musíš uložiť

Nemôžeš predsa priraďovať $id ktoré ešte nemáš....
Toto>
Kód:
$uploadfile = $uploaddir.$_FILES['userfile']['name'];
$userfile =$_FILES['userfile']['name'].$id;

$uploadfile2 = $uploaddir2.$_FILES['userfile2']['name'];
$userfile2 =$_FILES['userfile2']['name'].$id;

$uploadfile3 = $uploaddir3.$_FILES['userfile3']['name'];
$userfile3 =$_FILES['userfile3']['name'].$id;

musi prist az za query

EDIT:

A som si všimol, že ty chceš ukladať do db aj tie názvy súborov, čo je podľa mňa zbytočné(ale závisí od toho čo potrebuješ). Ale to ulož len tak ako to prišlo cez post a keď to budeš naťahovať, tak k tomu názvu len pridáš id a máš súbor ktorý potrebuješ...

Atď...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.09.2010 8:57 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

>rover218: ty sa phpcku velmi nerozumies, vsak?

>camo: radis mu zle, zrejme len kvoli nepozornosti. Premenne $userfile, $userfile2 a $userfile3 nikde inde nepouziva, preto mu tvoj priklad ani nefunguje. Druhy zadrhel je v tom, ze ty k nazvu napr. foto.jpg davas nakoniec idcko, z coho vznikne napr. foto.jpg5 ;)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 11.09.2010 10:12 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Stenley:
No fakt on to $userfile nepoužíva. Sa mi to tam poplietlo s $uploadfile. Som sa spoliehal na to, že ...(aj keď nemám dôvod) a som to len tak preletel... Veď je tam ešte kopa iných chýb, najprv som chcel, aby to malo aspoň základnú logiku a ostatné som nechal na potom. :oops:
No ale to $id na koniec to je moja chyba :oops: na konci to somozrejme byť nemôže...a do stredu by som to itez nedaval :D

Este treba dodat ze to $uploadfile na zaciatku teda bolo spravne(len bez toho $id) a to treba doplnit az pred ulozenim...
Ale kde je autor...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 18:56 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

nazdar.
Skusil som ten tvoj script, ale nefunguje správne.
Má len 2 chyby :
1. neuploaduje subory
2. do db posiela iba ID

//spojene, neries jeden problem na dvoch miestach (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 04.12.17
Príspevky: 1226
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 13.09.2010 18:58 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

a mas nastaveny chmod?? aku chybu vypise?? :) nie sme jasnovidci :)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 18:59 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

ziadnu, chmod je ok, lebo ine phpcko uploadne subor v pohode.
chmod je 755


Naposledy upravil rover218 dňa 13.09.2010 19:11, celkovo upravené 1

Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.09.2010 19:10 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

upravil si si ten skript pre tvoje potreby ($_FILES['subor'] vs $_FILES['userfile'])?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 19:12 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Upravil som to takto :

Kód:
$_dir['uploaded'] = 'rodokmene/';

$file = $_FILES['subor']['name'];
$file_postfix = strrchr($file,'.');
$file_name = substr($file,0,strlen($file)-strlen($file_postfix));
$subor = $file_name.$file_postfix;

if(file_exists($_dir['uploaded'].$subor)) {
   $i=1;   
   while(file_exists($_dir['uploaded'].$file_name.$i.$file_postfix)) {
      $i++;
   }       
   
   $subor = $file_name.$i.$file_postfix;
}


$result = MYSQL_QUERY("INSERT INTO `images` (`location`) VALUES ('$subor')") or die("I has an error in my query ".mysql_error());
$id= mysql_insert_id();

move_uploaded_file($_FILES['subor']['tmp_name'],$_dir['uploaded'].$subor);


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.09.2010 19:18 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

formular ako vypada?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 19:20 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

formular
Kód:
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf8" />
</HEAD>
<body>
<h1><center> PRIHLÁŠKA / MELDESCHEIN</center></h1>
<form method="post" action="nieco2.php" enctype="multipart/form-data">


<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1500000">
<br>Kópia rodokmeňu:<br>
<input type="file" name="file" size="40">

<p><input type="submit" name="submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zmena nazvu uploadnuteho suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.09.2010 19:21 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

name="file" si zmen na name="subor"


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.10
Prihlásený: 12.01.17
Príspevky: 14
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Nitra
Vek: 32
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 19:27 | Zmena nazvu uploadnuteho suboru

dakujem, ti za tvoj cas, funguje to.
Mozno sa este ozvem lebo potrebujem uploadovat 3subory.

P.S: Este ta chcem poprosit potreboval by som aby som mal vo formulari niektore položky ako povinne, nasiel som taketop nieco od teba : ale myslím že to nie je celkom ono:
Kód:
http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto-pouzivane-skripty-vt45403.html#421499
Kód:
Hromadne osetrenie vstupov (zakladne)


 [ Príspevkov: 20 ] 


Zmena nazvu uploadnuteho suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu dokumentu,suboru

v Operačné systémy Microsoft

2

212

11.02.2010 13:40

velvet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu a vsetkych detailov nazvu hudobnych suborov.

v Audio programy

4

477

07.08.2014 14:34

xMontyx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

koncovka uploadnuteho suboru

v PHP, ASP

2

225

07.04.2010 14:48

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meno posledneho uploadnuteho suboru v zlozke?

v PHP, ASP

3

168

31.03.2010 19:12

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výber posledného uploadnutého súboru z dir?

v PHP, ASP

6

314

13.12.2009 14:00

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie názvu aktuálneho súboru

v PHP, ASP

2

285

29.08.2008 8:50

lolofon.lol

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis nazvu suboru do DB

v PHP, ASP

4

114

10.07.2017 11:16

jumper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena názvu

v Správy pre vedenie fóra

9

1349

15.01.2009 19:05

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena názvu domény

v Domény

11

370

04.02.2014 10:29

castelL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena názvu telefónu

v Smartfóny a tablety

4

484

20.09.2016 12:05

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena názvu tlačítka

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

396

21.10.2007 19:59

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu Recycle Bin

v Operačné systémy Microsoft

4

385

17.01.2008 21:05

Patrik1974

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu v PC

v Operačné systémy Microsoft

1

248

01.05.2009 22:54

AsuSmaNiaK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Změna názvu skupiny pro síť

v Operačné systémy Microsoft

5

227

24.01.2007 23:01

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu pouzivatelskej zlozky VISTA

v Operačné systémy Microsoft

3

191

19.04.2009 11:56

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu operatora - Windows Mobile 5

v Operačné systémy Microsoft

0

202

19.05.2008 16:04

--==[Lu-Boss]==--



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF