[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 04.07.2008 21:18 | Hodnotenie článku

Skúšal som si spraviť hodnotenie článkov podla ,no nejde pozrite aj diskuse tam sa to tiež riešilo no beznádejne
http://interval.cz/clanky/hodnotenia-clankov-v-php/
http://interval.cz/clanky/hodnotenia-cl ... p/diskuse/
Kód:
<?php
mysql_pconnect("localhost", "user", "pass");
$h = "hodnot".$id;
$hh = $HTTP_COOKIE_VARS[$h];
if($hh=="ano"){
Header("Location: $HTTP_REFERER&text=Uz+ste+hlasovali!");
}
else
{
$z = "z".$znamka;
mysql_db_query("db", "Update hodnotenie set $z = $z + 1 where id = $id");
setcookie($h, "ano");
Header("Location: $HTTP_REFERER&text=Dakujeme+za+hlasovanie&… } ?>

Stále to vypisuje chybu
Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/www/7u.cz/subdomains/cc/hodnot.php on line 6


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnotenie článku

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 04.07.2008 21:41 | Hodnotenie článku

Kód:
Header("Location: $HTTP_REFERER&text=Dakujeme+za+hlasovanie&… } ?>
v tomto headere ti chyba ukoncenie uvodzoviek a ukoncujuca zatvorka.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 04.07.2008 21:43 | Hodnotenie článku

Thanks :) ide


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 04.07.2008 22:18 | Hodnotenie článku

a ešte jedna vec.. patrí to k tejto téme
include('hodnotenie.php?id=$id');
neviete ako dosadiť premnú do include ? bo mne toto vypisuje chybu
Kód:
Warning: include(hodnotenie.php?id=$id) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/7u.cz/subdomains/cc/detaily.php on line 44

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hodnotenie.php?id=$id' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/www/7u.cz/subdomains/cc/detaily.php on line 44


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnotenie článku

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 04.07.2008 22:32 | Hodnotenie článku

akoze dynamickost na uz dynamicku stranku?
ked chces aby to doplnilo $id tak pouzi dvojitw uvodzovky.
ale potom ti aj tak staci include('hodnotenie.php'); a do sucasnej stranky si daj to ?id=...


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
 [ Príspevkov: 5 ] 


Hodnotenie článku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie clanku

v PHP, ASP

11

489

10.01.2008 16:39

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

znamkovanie članku

v PHP, ASP

12

553

15.04.2007 18:41

ambrel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Komentovanie Clanku

v PHP, ASP

7

323

16.12.2012 11:18

ondrejko0102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridanie clanku na stranku

v PHP, ASP

7

520

08.08.2007 16:50

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trošku vylepšiť zobrazenie článku

v Redakčné systémy

2

505

26.05.2010 16:03

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zdielanie clanku - nezobrazi thumbnail

v Redakčné systémy

6

317

08.08.2013 6:40

filippob

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie url z nazvu clanku

v PHP, ASP

6

467

17.12.2007 11:58

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie url z nazvu clanku

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

245

16.11.2007 18:01

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s readm more v clanku

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

111

02.08.2017 14:52

hawo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Texyla a ulozenie clanku v db

v PHP, ASP

3

285

09.12.2007 12:48

mylan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakladna doska ku i5-3570k a zostave v clanku

v Základné dosky

20

413

28.05.2013 12:19

conox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie len casti z clanku pri strankovani medzi vsetkymi

v PHP, ASP

9

336

28.04.2011 2:13

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat PHP kod do clanku v red.systeme Joomla

v Redakčné systémy

11

1357

04.07.2008 23:03

ser1a

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ID článku, ID a názov kategórie

v Redakčné systémy

0

111

03.12.2013 14:51

GIGN1987

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnotenie

v Webdesign

21

1135

08.08.2008 9:25

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnotenie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

553

09.05.2008 10:39

p360t



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF