[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.12
Prihlásený: 04.04.13
Príspevky: 44
Témy: 11 | 11
NapísalOffline : 15.12.2012 12:59 | Komentovanie Clanku

Prosim Vas ptoreboval by sdom pomoc ohladom komentovanie clanku. Na web som vlozil kod a chcel by som vediet co ptorebujem dopisat aby sa dalo komentovat clanok? lebo ked napisem meno email a komentar dam odoslat tak ma odkaze na novu stranu a pise tam :


Táto webová stránka sa nenašla
Na webovej adrese file:///C:/Documents%20and%20Settings/lol/Plocha/Movie%20Design/index.php?action=uloz sa nepodarilo nájsť žiadne webové stránky
Chyba 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND): Súbor alebo adresár sa nenašiel.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.12
Prihlásený: 04.04.13
Príspevky: 44
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 15.12.2012 14:46 | Komentovanie Clanku

ups zabudol som sem dat kod:

html

Kód:
<form name="formular" method="post" action="mail.php?action=uloz">
<table><tr><td>Meno:</td><td><input type="text" name="Meno" size="51" /</td>
</tr><tr><td>E-mail:</td><td><input type="text" name="mail" size="51" /></td>
</tr><tr></tr>
<tr><td valign="top">Text</td>
<td><textarea name="Text" cols="40" rows="5"></textarea></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Odoslat"></td></tr>
</table>


js

Kód:
<?php
if ($action=='uloz'):
$soubor = "kniha.body";
@$ext = fopen($soubor, "r");
@$obsah = fread($ext, filesize($soubor));
@FClose($ext);
if (($Text=="") or ($Meno=="")):
echo "<h6>Nejsou vyplněny požadované údaje</h6>";
else:
$ext = fopen("kniha.body", "w");
$mail = HTMLSpecialCHars($mail);

if($mail == "")
$mail = "";
else $mail = "<a href=\"mailto:$mail\">".$mail."</a>";

$Meno = HTMLSpecialCHars($Meno);
$Text = HTMLSpecialCHars($Text);
$tab = "<tr><td width=\"300\" >".$jmeno."</td><td align=\"right\">".Date(" d/m/Y H:i:s")."</td></tr><tr><td colspan=\"2\">".$vzkaz."</td></tr><tr><td width=\"150\">".$mail."</td></tr><tr><td colspan=\"2\"><hr size=\"1\"></td></tr>";
fputs($ext, "$tab");
fputs ($ext, "$obsah");
FClose($ext);
@$ext = fopen("kniha.body", "r");
@fpassThru($ext);
endif;
else: @$ext = fopen("kniha.body", "r");
@fpassThru($ext); endif;
?>


Naposledy upravil killer dňa 15.12.2012 15:17, celkovo upravené 1
Kód vkladaj do [code]


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Komentovanie Clanku

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 15.12.2012 15:20 | Komentovanie Clanku

Josh píše:
js

Kód:
...PHP kód...

Tento kód (^) máš kde vložený? Ako ho máš pomenovaný? Formulár v HTML odosiela údaje neexistujúcemu PHP súboru, ktorý máš daný vo formulári action="tu". Ten by ich mal spracovať (uloženie do databázy, odoslanie emailu,...). Preto ti to nefunguje.


_________________
always is always wrong
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Komentovanie Clanku

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 15.12.2012 15:36 | Komentovanie Clanku

Nemozes spustat serverove skripty z file: : ) si nainstaluj webovy server, najjednoduchsie nejaky WAMP balicek.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.12
Prihlásený: 04.04.13
Príspevky: 44
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 15.12.2012 16:00 | Komentovanie Clanku

tak som to opravil. Takto je dobre?

Kód:
<form name="formular" method="post" action="komentare.txt">
<table><tr><td>Meno:</td><td><input type="text" name="Meno" size="51" /</td>
</tr><tr><td>E-mail:</td><td><input type="text" name="mail" size="51" /></td>
</tr><tr></tr>
<tr><td valign="top">Text</td>
<td><textarea name="Text" cols="40" rows="5"></textarea></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Odoslat"></td></tr>
</table>
</form> <table>


inak mam pomenovany formulat.php





Citácia:
Nemozes spustat serverove skripty z file: : ) si nainstaluj webovy server, najjednoduchsie nejaky WAMP balicek.


ja to chcem spravit aby po prevedeny na server fungoval (dufam ze sa to tak da ne?)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Komentovanie Clanku

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.12.2012 18:44 | Komentovanie Clanku

Nie, nemáš to správne. Nemôžeš formulár odosielať na textový súbor. Myslíš, že ten textový súbor sa sám uloží, že bude vedieť, čo od neho chceš?


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.10.12
Prihlásený: 04.04.13
Príspevky: 44
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 15.12.2012 18:52 | Komentovanie Clanku

tak potom na komentare.php uz to bude okay?


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 16.12.2012 11:18 | Komentovanie Clanku

asi ano... :D

Skus to: http://www.php.jonweb.cz/skripty/komentare/


 [ Príspevkov: 8 ] 


Komentovanie Clanku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

znamkovanie članku

v PHP, ASP

12

553

15.04.2007 18:41

ambrel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie článku

v PHP, ASP

4

456

04.07.2008 22:32

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie clanku

v PHP, ASP

11

489

10.01.2008 16:39

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zdielanie clanku - nezobrazi thumbnail

v Redakčné systémy

6

317

08.08.2013 6:40

filippob

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridanie clanku na stranku

v PHP, ASP

7

520

08.08.2007 16:50

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Trošku vylepšiť zobrazenie článku

v Redakčné systémy

2

505

26.05.2010 16:03

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie url z nazvu clanku

v PHP, ASP

6

467

17.12.2007 11:58

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie url z nazvu clanku

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

245

16.11.2007 18:01

viktorcech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s readm more v clanku

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

111

02.08.2017 14:52

hawo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Texyla a ulozenie clanku v db

v PHP, ASP

3

285

09.12.2007 12:48

mylan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie len casti z clanku pri strankovani medzi vsetkymi

v PHP, ASP

9

336

28.04.2011 2:13

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakladna doska ku i5-3570k a zostave v clanku

v Základné dosky

20

406

28.05.2013 12:19

conox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat PHP kod do clanku v red.systeme Joomla

v Redakčné systémy

11

1357

04.07.2008 23:03

ser1a

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ID článku, ID a názov kategórie

v Redakčné systémy

0

111

03.12.2013 14:51

GIGN1987



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF