[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
uploadovanie obrazkov

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 27.01.2007 18:41 | uploadovanie obrazkov

mam taky problem:
potreboval by som uploadovat subor do urcitej zlozky aj do databazy(tam len nazov) tak, aby po potvrdeni skontrolovalo ci taky obrazok v zlozke existuje, ked existuje tak mu pripisalo za nazov nejake nahodne cislo, potom znova skontroluje ci taky isty subor neexistuje a nakoniec kej zisti ze uz taky subor neni, tak to ulozi to zlozky.
Napr. uploadnem subor home.gif. Zisti ze v zlozke na uploadovanie uz taky subor existuje, tak ho premenuje napr na home5.gif. Zisti ze v tej zlozke je tiez home5.gif, tak skusi napr home51.gif. Ked tam aj ten bude tak zacne pridavat home518.gif. Ked najde home5184 kt tam neni, tak ho ulozi aj na server do zlozky aj do databazy. Viem spravit vsetko okrem toho skusania neduplicitnych mien. plspls


Offline

Čestný člen
Čestný člen
uploadovanie obrazkov

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 27.01.2007 19:05 | uploadovanie obrazkov

a co takto im vzdy priradit nejake unikatne meno??? by si napriklad aktualny datum a cas zahasoval md5() funkciou a myslim ze sa ti potom nestane ze by dva subory mali take iste meno.


 [ Príspevkov: 2 ] 


uploadovanie obrazkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FTP Uploadovanie velkych suborov

v Webhosting a servery

1

578

15.04.2010 19:56

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PREVOD obrazkov

v Webdesign

5

525

09.07.2007 10:56

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenovanie obrazkov

v PHP, ASP

3

276

15.03.2008 11:23

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prezentácia obrázkov

v Grafické programy

2

268

02.02.2010 17:08

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Orezávač obrázkov

v Grafické programy

9

1685

09.11.2008 22:09

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie obrázkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

342

01.03.2008 21:19

delo101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

striedanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

489

19.09.2011 20:01

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vycentrovanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

578

30.03.2007 22:14

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria obrazkov

v PHP, ASP

1

235

16.09.2011 20:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prerobenie obrázkov

v Ostatné programy

2

838

07.02.2007 23:25

marzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava obrázkov

v Grafické programy

2

246

29.04.2010 17:52

percussor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Optimalizacia obrazkov

v Webdesign

4

190

06.09.2014 13:01

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria obrazkov

v PHP, ASP

6

364

25.09.2008 15:06

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pehliadanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

604

06.02.2007 15:06

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlepenie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

537

30.06.2010 0:47

drusila

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

resize obrazkov

v PHP, ASP

5

759

25.09.2006 19:04

itsgoingd



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF