[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
uploadovanie obrazkov

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 27.01.2007 18:41 | uploadovanie obrazkov

mam taky problem:
potreboval by som uploadovat subor do urcitej zlozky aj do databazy(tam len nazov) tak, aby po potvrdeni skontrolovalo ci taky obrazok v zlozke existuje, ked existuje tak mu pripisalo za nazov nejake nahodne cislo, potom znova skontroluje ci taky isty subor neexistuje a nakoniec kej zisti ze uz taky subor neni, tak to ulozi to zlozky.
Napr. uploadnem subor home.gif. Zisti ze v zlozke na uploadovanie uz taky subor existuje, tak ho premenuje napr na home5.gif. Zisti ze v tej zlozke je tiez home5.gif, tak skusi napr home51.gif. Ked tam aj ten bude tak zacne pridavat home518.gif. Ked najde home5184 kt tam neni, tak ho ulozi aj na server do zlozky aj do databazy. Viem spravit vsetko okrem toho skusania neduplicitnych mien. plspls


Offline

Čestný člen
Čestný člen
uploadovanie obrazkov

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 27.01.2007 19:05 | uploadovanie obrazkov

a co takto im vzdy priradit nejake unikatne meno??? by si napriklad aktualny datum a cas zahasoval md5() funkciou a myslim ze sa ti potom nestane ze by dva subory mali take iste meno.


 [ Príspevkov: 2 ] 


uploadovanie obrazkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FTP Uploadovanie velkych suborov

v Webhosting a servery

1

599

15.04.2010 19:56

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PREVOD obrazkov

v Webdesign

5

549

09.07.2007 10:56

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenovanie obrazkov

v PHP, ASP

3

294

15.03.2008 11:23

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prezentácia obrázkov

v Grafické programy

2

282

02.02.2010 17:08

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Orezávač obrázkov

v Grafické programy

9

1707

09.11.2008 22:09

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie obrázkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

366

01.03.2008 21:19

delo101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

striedanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

505

19.09.2011 20:01

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vycentrovanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

591

30.03.2007 22:14

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria obrazkov

v PHP, ASP

1

252

16.09.2011 20:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prerobenie obrázkov

v Ostatné programy

2

853

07.02.2007 23:25

marzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava obrázkov

v Grafické programy

2

262

29.04.2010 17:52

percussor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Optimalizacia obrazkov

v Webdesign

4

218

06.09.2014 13:01

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria obrazkov

v PHP, ASP

6

398

25.09.2008 15:06

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pehliadanie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

633

06.02.2007 15:06

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlepenie obrazkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

619

30.06.2010 0:47

drusila

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

resize obrazkov

v PHP, ASP

5

793

25.09.2006 19:04

itsgoingd



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF