nejaky dobre chraneny sposob ako vytvorit plochu v profile kde si bude moct uzivatel robit co chce, tzn. davat si tam obrazky, linky, menit farbu pisma a pod. ?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
co sa tyka tinymce, tak neviem ci som ho nak zle nakonfiguroval, ale tvoril mi zatial dost nevalidny vystup ten druhy som neskusal, urcite za to stoji...
Ok, ale dajme tomu ak si skopirujem CTRL+C a CTRL+V do http://www.fckeditor.net/demo napr tu google reklamu hore, tak mi ju vypluje celu. Cize ak si skopirujem link s JS tak to moze byt potencialna hrozba?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď