[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 15.10.18
Príspevky: 371
Témy: 181 | 181
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 03.08.2009 10:21 | <textarea></textarea>

ako mozem nacitat specialne znaky do textarea ??��������


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 03.08.2009 10:28 | <textarea></textarea>

Tak isto ako vsetky ostatne nie?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 15.10.18
Príspevky: 371
Témy: 181 | 181
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 03.08.2009 10:39 | <textarea></textarea>

asi nie ...

<textarea></textarea>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 03.08.2009 10:51 | <textarea></textarea>

A nemas nahodou problem v kodovani ? Skus si v prehliadaci zmenit kodovanie na UTF-8


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 15.10.18
Príspevky: 371
Témy: 181 | 181
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 03.08.2009 10:53 | <textarea></textarea>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
zmenene a nic ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 03.08.2009 10:59 | <textarea></textarea>

A ako ich tam vladas do toho textarea? Bacni sem nejaky kod co ty vlasne robis


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 15.10.18
Príspevky: 371
Témy: 181 | 181
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 03.08.2009 11:32 | <textarea></textarea>

cez file_get_content ... [/code]


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 03.08.2009 11:36 | <textarea></textarea>

a tahas to z textaku?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 15.10.18
Príspevky: 371
Témy: 181 | 181
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 03.08.2009 11:42 | <textarea></textarea>

.nfo :)

ale je to premenovane teda zmazana pripona .nfo :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 03.08.2009 11:45 | <textarea></textarea>

Tak si ten subor otvor napr. v PSPad-e a zmen kodovanie toho suboru na UTF-8 (Format -> UTF-8)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
<textarea></textarea>

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1378
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 03.08.2009 14:23 | <textarea></textarea>

ked chces aby vsetko spravne zobrazovalo tak vsetky subori musis mat pod jednym kodovanim nestaci iba hlavicka index-u ci zaciatku


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 11 ] 


<textarea></textarea>




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF