[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 04.11.2009 19:41 | status query dotazu

neviem presne, ci to patri sem, lebo v PHP sa to podla mna ani neda spravit, ale ide o to, ze z internetu stahujem jeden velmi velky subor a nakoniec ho ukladam do mysql. na jeden query dotaz to je tusim nieco cez 78.000 zaznamov a cela operacia trva velmi dlho.

no a moja otazka znie, je mozne v priebehu bud stahovania suboru alebo ukladania do databazy dynamicky zobrazovat na obrazovke, na kolko % uz je dana operacia hotova? alebo aspon zobrazovat, ze uz prebehol trebars 20.000 dotaz z 78.000 atd..?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
status query dotazu

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 04.11.2009 21:45 | status query dotazu

Ak je ten insert naozaj jeden dotaz, tak nie. Riesenim by bolo rozdelit to na viac dotazov.


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 04.11.2009 22:23 | status query dotazu

insert je vo foreach, cize sa pravidelne opakuje a cele pole udajov sa postupne vklada. takto tusim by sa s tym mohlo dat nieco robit, ci nie?

Kód:
foreach($lines as $line)
{
   list($id, $name,$x, $y, $player, $points, $rank) = explode(',', $line);
   $name = urldecode($name);

   $name = addslashes($name);
   
  $query = "INSERT INTO villages SET id='$id', name='$name', x='$x', y='$y',
      player='$player', points='$points', rank='$rank', time='$time'";
   
   $result = $db->query($query);
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
status query dotazu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 04.11.2009 23:15 | status query dotazu

za kazdym $db->query($query);
by som vypisal nejaky javascript, ktory by menil v nejakom dive percenta..
pocet percent si vies vyratat, kedze vies, kolko mas $lines (count($lines)) a budes si ich ratat...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
status query dotazu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.11.2009 7:23 | status query dotazu

blackshadow, to nie, to by fungovalo v command line, cez apache by to nefungovalo ako chces.
Ja by som to robil asi cez ukladanie info do suboru/databazy a cez ajax requestami na dalsi skript zistoval stav. S tym, ze target formu by smeroval do skryteho iframu.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 5 ] 


status query dotazu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem v syntaxi dotazu

v PHP, ASP

3

302

02.05.2009 9:49

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySql query

v Databázy

2

439

04.01.2011 14:05

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybne QUERY?

v PHP, ASP

6

306

29.03.2008 20:59

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysoké query?

v Redakčné systémy

18

784

06.02.2007 0:26

MuKkY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query na DB

v PHP, ASP

7

182

18.03.2012 11:29

hackerwoody

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql query problem

v Databázy

4

395

16.07.2011 23:29

arnie16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query string - vs _

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

240

18.08.2012 22:41

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query na odstranenie diakritiky

v Databázy

14

2613

08.09.2008 23:18

miob

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Codeigniter Query - order by - samý error

v PHP, ASP

5

284

18.01.2012 22:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL server - ms access - query novy zaznam

v Databázy

0

249

09.12.2011 20:51

MuKkY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

status dosky

v nVidia čipové sady

2

496

19.03.2009 21:40

RstGAS

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Radio status

v PHP, ASP

13

1622

18.09.2009 16:09

X-German

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

server status

v PHP, ASP

2

755

01.02.2008 14:32

buslo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ShoutCast Status

v Ostatné

0

309

31.03.2010 16:16

PepoSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Server status

v PHP, ASP

2

84

15.04.2017 18:21

KristiánP

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

qip status

v Sieťové a internetové programy

14

411

10.01.2009 14:00

Mandy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF