Roko - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 81 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Biosy a ladenie výkonu   Téma: pc boot problem


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


bol to vadny zdroj, splietlo ma to, ze ked som dal stary zdroj, tak pc nestartoval taktiez, no to bol problem v tom, ze stary zdroj mi tu zostavu neutiahol.

cize, nakup noveho zdroja a vsetko bezi ako ma ;)

dakujem za pomoc

 Fórum: Biosy a ladenie výkonu   Téma: pc boot problem


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


dakujem za pomoc chlapci, vyskusam vase rady, potom postnem vysledok...

 Fórum: Biosy a ladenie výkonu   Téma: pc boot problem


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


Dobry den,

chcel by som vas poziadat o pomoc, mam posledne dni mam problem s bootovanim PC, a ja neviem ani ci to hadzem do spravneho fora, cize ak nie, tak sa ospravedlnujem,

ale problem mam v tom, ze ked PC mam pripojeny do vypinatelnej prepatovej ochrany, predlzovacky, rozdvojky, alebo ak...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: citanie dat z ineho webu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 239


zdravim, chcel by som si napisat skript, ktory by mi cital udaje z webu jednej hry a nasledne robil moje vlastne statistiky, no ked som si pozeral zdrojovy kod stranky, dane udaje som tam nevidel.

na nasledujucej stranke je tabulka hracov klanu z hry WoT. kde je vypisanych X hracov, ktory sa v da...

 Fórum: Webdesign   Téma: webdizajn


Odpovede: 4
Zobrazenia: 628


ja som sa prave tym templatom chcel pokusit vyhnut. no asi to nebude mozne :(

 Fórum: Webdesign   Téma: webdizajn


Odpovede: 4
Zobrazenia: 628


zdravim, chcel som zistit, ci existuje nejaky system, ktory by mi pomohol s grafikou. vela krat ked robim nejaky web, tak sa zaoberam cele dni vymyslania nejakych veci v photoshope, no popravde moje graficke citenie je na stupnici od 0 do 10 na urovni -2 s prizmurenymi oboma ocami :(.

preto by mi...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: pravdepodobnost


Odpovede: 4
Zobrazenia: 271


coldak diki za upozornenie

stenley, vidis, to ma nenapadlo.

aby som doplnil, ten ukon kde sa bude vyberat jedna z moznosti sa ma opakovat cca. 200 az 250 krat v jednom cykle for a ten sa zas bude opakovat x krat. ci tam pouzijem cyklus for je este tiez otazne nakolko mi ide o rychlost prejdeni...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: pravdepodobnost


Odpovede: 4
Zobrazenia: 271


ahojte, potrebujem si spravit skript, ktory sa bude rozhodovat, ci si vybrat moznost 1, moznost 2 az moznost n na zaklade nahody, ktoru chcem trosku ovplyvnit.

napr.

moznost 1 - 50% sanca
moznost 2 - 30% sanca
moznost 3 - 20% sanca

rozmyslal som, ako to spravit, aby bola nahodne vybrata ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: ohľadom bezpečnosti na hostingu...


Odpovede: 3
Zobrazenia: 202


tiez mam s tym problem. vie niekto poradit, ako na to?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Tvorba webu pomocou div a css


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1179


no tak napis tvoj nazor, nech sa priucim i ja

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


v polke suboru index.php konci php kod a zacina html. a tam je to definovane:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

preto si myslim, ze to asi robi apac...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Tvorba webu pomocou div a css


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1179


v css vies nastavovat pozicie hociktorym elementom. ak trebars potrebujes mat div na urcitej pozicii, vies si ho tam posunut cez absolutne a relativne poziciovanie.

logo ma fixnu sirku a dlzku, cize to si bezproblemovo nastavis cez absolutne pozicie, nasledne div obsah vies, o kolko ma byt vzdial...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


je robena v php

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


a tym padom to patri do inej sekcie? alebo tu je niekto, kto by mi vedel pomoct aj s tym linuxom?

v apache serveri som nastavil ako predvolene kodovanie UTF-8 a aj tak mi to stale hadze to nespravne

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


tu stranku som nerobil ja

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


Odkaz na zivu ukazku by nebol? Z jedneho riadku si riesenie tazko domysliet.
Mas tento <meta> element na prvych 512 bajtoch dokumentu?

http://www.asociaciamaklerov.sk/

meta tag urcite nie je na prvych 512 bajtoch dokumentu, je niekde v strede, kde zacina html kod.


neviem ci to neni hlupost al...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kodovanie stranky


Odpovede: 12
Zobrazenia: 823


mam problem s kodovanim webu. zistil som, kde je chyba, no neviem zistit, co ju sposobuje, preto neviem, ci som to dal do spravnej sekcie.

na stranke mam nastavene kodovanie na UTF-8 meta tagmi:

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8"> a problem ...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Wordpress


Odpovede: 13
Zobrazenia: 905


ok, je mi to jasne, dakujem

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Wordpress


Odpovede: 13
Zobrazenia: 905


dakujem, je to perfektne.

a ake su licencne podmienky pouzivania wordpressu a roznych tem? mozu byt pouzite na hocijakom webe?

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Wordpress


Odpovede: 13
Zobrazenia: 905


statistiku navstevnosti stranky, + vlastne skripty, podla potreby webu.

statistiku navstevnosti myslim to, ze by to zobrazovalo pocet zobrazeni stranky, pocet unikatnych navstev atd...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Wordpress


Odpovede: 13
Zobrazenia: 905


nechcem zakladat novu temu, chcem len vediet, ci je mozne do wordpressu vkladat vlastne php skripty a spravit si tak napr. statistiku navstevnosti atd...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: syntax error PHP


Odpovede: 5
Zobrazenia: 456


presne ako hovori duri, je tam chyba na chybe, ale aby si odstranil tu chybu, co ti vypisuje, zjavne mas niekde navyse znak ";" ktory bude treba zmazat.

ja by som skusil upravit tuto cast:
<?php if($_GET['stranka']==produkty&amp;kategoria=2_1);echo "<link rel="st...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: webhosting software


Odpovede: 3
Zobrazenia: 480


asi som sa zle vyjadril. viem si spojazdnit hostingovy server s tym, ze si tam nainstalujem apache, mysgq, php, proftp, atd...

ja len chcem vediet, ci exituje program, ktorym si potom viem spravovat dany hostingovy server. nieco ako napriklad cez webove rozhranie pridat noveho uzivatela, zadelit ...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: webhosting software


Odpovede: 3
Zobrazenia: 480


chcem si na svojom stroji rozbehat webhosting, viete mi poradit nejaky software, ktory bezi pol linuxom(mam debian) je free a ked si tam nahodim par webov, tak to bude aspon relativne bezpecne vzhladom na to, ze to je zadarmo...?

dakujem za odpoved
Roko

 Fórum: PHP, ASP   Téma: speedmeter


Odpovede: 0
Zobrazenia: 276


ahojte. znova mam jednu otazku na profikov :roll:

uvazujem, ze si spravim speedmeter. nieco podobne, ako ma dsl.sk.

test downloadu si predstavit viem. odmeram cas v mikrosekundach na zaciatku skriptu, potom cez fopen otvorim trebars 5MB subor a odmeram cas na konci skriptu a potom to uz je le...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: status query dotazu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 279


insert je vo foreach, cize sa pravidelne opakuje a cele pole udajov sa postupne vklada. takto tusim by sa s tym mohlo dat nieco robit, ci nie?

foreach($lines as $line)
{
list($id, $name,$x, $y, $player, $points, $rank) = explode(',', $line);
$name = urldecode(...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: status query dotazu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 279


neviem presne, ci to patri sem, lebo v PHP sa to podla mna ani neda spravit, ale ide o to, ze z internetu stahujem jeden velmi velky subor a nakoniec ho ukladam do mysql. na jeden query dotaz to je tusim nieco cez 78.000 zaznamov a cela operacia trva velmi dlho.

no a moja otazka znie, je mozne v...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php5-snmp


Odpovede: 1
Zobrazenia: 498


ahojte,

rad by som si trosku nastudoval spolupracu php5 s protokolom snmp no na nete neviem k tomu najst ziadne uzitocne informacie. vedel by mi niekto poradit nejaky manual alebo nejaky web, kde sa venuju tejto problematike?

p.s. mrtg poznam a aj ho pouzivam, tak ma pls nesmerujte tam a ani ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: sprava PHP skriptov


Odpovede: 1
Zobrazenia: 306


existuje nejaky program, ktory by vedel spravovat verzie PHP skriptov? teda, ak si tvorim nejaku aplikaciu, aby som sa vedel vratit k predchadajucej verzii atd?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: skok na urcite miesto webu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 311


dakujem, si poklad ;)
Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 81 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF