[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 21.03.17
Príspevky: 296
Témy: 86 | 86
Bydlisko: Ocova-Zvolen
NapísalOffline : 25.04.2010 21:56 | Wordpress

Dobry den
Mam jeden mensi problem chcem si editnut footer len mam jeden problem je tam zakodovany subor a ked ho vymazem alebo editnem troska sa zdeformuje strankaa ja tam potrebujem pridat obrazok a troska si ho upravit podla sebe
ako to mam spravit
moj footer odkodovat ho viem ale ked ho odkodujem a tam uz odkoovany text tak neukaze nic a je stranka je kus zdeformovana adt


Kód:
<?php eval(base64_decode('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'));?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 26.04.2010 8:07 | Wordpress

je to autorova ochrana sablony s ktorou sa nadrel a ty sa snazis porusit podmienky za ktorych ti ju dal ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 21.03.17
Príspevky: 296
Témy: 86 | 86
Bydlisko: Ocova-Zvolen
Napísal autor témyOffline : 26.04.2010 10:22 | Wordpress

No tak ja by som si ten hejo texxt tam nechal len jeden obrazok tak chcem fakt sa to neda nijak spravit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 26.04.2010 11:08 | Wordpress

ked mas dekodovany text a vlozis ho tam nemieto toho kodu ide ti to spravne? a davas tam vsetko z toho prekladu? nezabudol si na clear atd??? zivy link nemozes poslat?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 21.03.17
Príspevky: 296
Témy: 86 | 86
Bydlisko: Ocova-Zvolen
Napísal autor témyOffline : 26.04.2010 15:37 | Wordpress

No napisem to footeru toto
Kód:
      <div class="clear"></div>
   
   </div></div></div>
   <!-- /Main -->
   
   <!-- Footer -->
   <div id="footer">
      <p>Copyright &copy; <?php the_time(\'Y\'); ?> <a href="<?php bloginfo(\'url\'); ?>"><?php bloginfo(\'name\'); ?></a><br /> <?php if(is_home()) : ?><a href="http://dvdtoipodpro.com/" title="dvd to ipod">dvd to ipod</a><?php endif; ?>

<?php wp_footer(); ?>     
 
   </div>
   <!-- Footer -->


</div>
<!-- /Page -->


</body>

footer mi vobec neukaze a v menu mi ukazuje ul a pri tom to tam nemam vobec zapisane


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 26.04.2010 16:05 | Wordpress

?>
<div class="clear"></div>

</div></div></div>
<!-- /Main -->

<!-- Footer -->
<div id="footer">
<p>Copyright &copy; <?php the_time('Y'); ?> <a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a><br /> <?php if(is_home()) : ?><a href="http://dvdtoipodpro.com/" title="dvd to ipod">dvd to ipod</a><?php endif; ?>

<?php wp_footer(); ?>

</div>
<!-- Footer -->


</div>
<!-- /Page -->


</body>

</html> <?

mozno toto ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 21.03.17
Príspevky: 296
Témy: 86 | 86
Bydlisko: Ocova-Zvolen
Napísal autor témyOffline : 26.04.2010 17:01 | Wordpress

dakujem uz mi to ide :) dakujem este ra :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.06.2010 13:56 | Wordpress

nechcem zakladat novu temu, chcem len vediet, ci je mozne do wordpressu vkladat vlastne php skripty a spravit si tak napr. statistiku navstevnosti atd...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 02.06.2010 15:46 | Wordpress

jj je je na to plogin tusm phpexec sa vola .. statistiku coho? mozno uz na to je plugin ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.06.2010 16:30 | Wordpress

statistiku navstevnosti stranky, + vlastne skripty, podla potreby webu.

statistiku navstevnosti myslim to, ze by to zobrazovalo pocet zobrazeni stranky, pocet unikatnych navstev atd...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 02.06.2010 18:18 | Wordpress

statpress a vela dalsich ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 03.06.2010 10:02 | Wordpress

dakujem, je to perfektne.

a ake su licencne podmienky pouzivania wordpressu a roznych tem? mozu byt pouzite na hocijakom webe?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 03.06.2010 16:29 | Wordpress

wordpress hej, temy (podla licencie treba si precitat) , vo wp mas aj jeden subor s licenciou ta myslim uzvadza ze wp moze byt akokolvek modifikovanny a aj predavany ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 04.06.2010 8:07 | Wordpress

ok, je mi to jasne, dakujem


 [ Príspevkov: 14 ] 


Wordpress



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

0

687

05.07.2008 15:02

Nicitel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

17

512

30.12.2012 12:20

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress

v Redakčné systémy

4

188

02.07.2013 11:43

QuestioneR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

8

701

24.05.2009 19:45

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

3

587

15.04.2007 18:29

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

1

539

28.09.2007 11:02

hdche

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

4

649

10.05.2009 20:36

Momosk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - licencia

v Redakčné systémy

1

517

17.09.2011 23:02

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress slovencina

v Redakčné systémy

4

840

28.12.2008 18:10

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress fail

v Redakčné systémy

9

175

05.02.2013 20:13

iop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress wp_list_pages

v Redakčné systémy

11

521

12.03.2010 16:10

wwww

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - obrazky

v Redakčné systémy

1

159

05.01.2016 8:39

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém - wordpress

v Redakčné systémy

13

563

24.06.2011 7:56

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress....install

v Redakčné systémy

0

338

11.07.2007 8:33

Rudko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress téma

v Redakčné systémy

1

536

25.05.2009 18:17

enorm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress preklad

v Redakčné systémy

6

352

19.07.2012 19:14

vladoff



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF