[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
NapísalOffline : 05.02.2013 10:14 | Wordpress fail

Ahojte,

chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tym ze sa mu kus css-ka ktory doplni do bezneho css suboru zobrazi na stranke? Prehladal som celu temu aj cely wordpress ktory je nainstalovany na servery a nikde nieje rovnaky kus kodu ide o tuto stranku:

http://denis.stefanides.sk

ak zoscrollujete uplne dole je ho vidno prehladal som vsetky subory temy nie je nikde. Je to fakt zaujimave :D.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 05.02.13
Prihlásený: 20.09.17
Príspevky: 59
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 05.02.2013 10:21 | Wordpress fail

Je málo pravdepodobné, že tento kód bude v CSS.

Bude nedopatrením niekde natvrdo "vbitý" v php súbore. Niektorý zo súborov zrejme kde je footer (pätička stránky). Skus index.

Ešte jedná rada. Starý dobrý Total Comander umožňuje vyhľadať časť textu v súboroch a dokonca aj na FTP. Pri podobných problémoch to rieším touto cestou cez TC.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
Napísal autor témyOffline : 05.02.2013 10:23 | Wordpress fail

nie ja tam natvrdo v paticke ani nikde inde to je na tom zaujimavejsie, ano sublime text tiez vie hladat v celom projekte a naslo mi to len na jednom mieste v subore base.css


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 05.02.13
Prihlásený: 20.09.17
Príspevky: 59
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 05.02.2013 10:26 | Wordpress fail

Nepoznam WordPress zdrojaky veľmi dobre, ani ako funguje. Ale nemohlo sa ešte stať, že ti to selectuje z mysql?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
Napísal autor témyOffline : 05.02.2013 10:32 | Wordpress fail

nie to sa nema ako stat kus toho kodu ak si ukaze zdrojak hadze az za </html> ktory je v subore footer.php za nim uz nie je nic + nemalo sa to ako dostat do databazy sice si ten riadok pridaval kamarat ktory sa v tom moc nevyzna no on by sa do databazy ani netrafil cize nieje to mozne :D a pre info daval to len do suboru base.css ak ho odtial vymazem stylovanie sa strati no kod ktory sa zobrazuje nie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 05.02.13
Prihlásený: 20.09.17
Príspevky: 59
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 05.02.2013 10:36 | Wordpress fail

Ak chceš, môžem ti na to pozrieť ak daš ftp. Je to len na tebe.

PS: Nehľadaj len v súboroch témy. Chyba mohla nastať aj niekde v root adresári. (Ak si tak neučinil) :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
Napísal autor témyOffline : 05.02.2013 10:45 | Wordpress fail

no ucinil ... neviem ako je to tam s ftp uctami a len tak asi nemozem poskytnut... stiahol som obsah celeho root adresara hodil ho do sublime a prehladal stale len jeden match... nechapem to vobec


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 05.02.13
Prihlásený: 20.09.17
Príspevky: 59
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 05.02.2013 10:47 | Wordpress fail

Si si istý, že ti ten sublime dokáže preveriť aj .php ? :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 05.02.2013 11:37 | Wordpress fail

bez toho aby si poskytol zdrojaky ti nikto nepomoze hod sem footer.php a este si pozri ci ti to tam nevklada nejaka funkcia vo functions.php alebo plugin ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Wordpress fail

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
Napísal autor témyOffline : 05.02.2013 20:13 | Wordpress fail

fuuuu... chyba najdena naozaj bol natvrdo strceny v jednom z templatov neviem preco mi to pred tym sublime nenasiel ale teraz uz ano dakujem za snahu :)


 [ Príspevkov: 10 ] 


Wordpress fail



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Intel fail

v Novinky

19

721

12.01.2012 2:21

sicak.

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tlaciaren + router = fail ?

v Siete

0

287

20.06.2009 19:17

gooz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samsung Spinpoint 320GB fail

v Pevné disky a radiče

0

213

17.11.2009 15:17

EndersoN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Epic fail od Desmodu

v Krčma

11

451

22.09.2011 17:39

haffen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 7 fail - validation error

v Operačné systémy Microsoft

0

133

06.10.2011 23:35

expresado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Update Win na 8,1 Fail

v Notebooky a netbooky

0

85

15.06.2014 11:46

Janes360

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

0

687

05.07.2008 15:02

Nicitel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

8

703

24.05.2009 19:45

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

3

590

15.04.2007 18:29

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress

v Redakčné systémy

4

188

02.07.2013 11:43

QuestioneR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

1

539

28.09.2007 11:02

hdche

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

4

649

10.05.2009 20:36

Momosk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

17

512

30.12.2012 12:20

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

13

890

04.06.2010 8:07

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress slovencina

v Redakčné systémy

4

840

28.12.2008 18:10

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress wp_list_pages

v Redakčné systémy

11

521

12.03.2010 16:10

wwww



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF