[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
NapísalOffline : 21.02.2010 12:11 | wordpress wp_list_pages

potrebujem vytvorit menu zo stranok, ale tych stranok mam vela a nechcem aby zobrazovalo vsetky, a zas pouzivat exclude nieje zrvona najlepsie riesenie, kedze stranky pribudaju... ako to zapisat namiesto toho wp_list_pages? Alebo nieje tam aj nejaka funkcia "include" aby sa zobrazovali len vybrane stranky? dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress wp_list_pages

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 21.02.2010 12:22 | wordpress wp_list_pages

a podla coho vyberas stranky na zobrazovanie ?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 12:32 | wordpress wp_list_pages

takze toto som uz vyriesil, ale mam dalsi problem. Mam horizontalne drop-down menu, ale na lavej strane mam sidebar s widgetmi a to menu sa zobrazuje za widgetmi. Co s tym?? :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress wp_list_pages

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 21.02.2010 12:34 | wordpress wp_list_pages

z-index


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 12:39 | wordpress wp_list_pages

to ma tiez napadlo, ale ako kde to pouzit? a cital som vraj musi byt pouzite div s position:absolute?? Napr. mam to zapisane takto

Kód:
<ul id="nav">
        <?php wp_list_pages('title_li=&depth=0&sort_column=menu_order&exclude=23'); ?>
</ul>


staci ak pridam do css z-index?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress wp_list_pages

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 21.02.2010 12:41 | wordpress wp_list_pages

jj a postion :relative ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 13:13 | wordpress wp_list_pages

ak css vyzera takto, kde mam dat z-index?

Kód:
#suckerfishnav {
    background:#9C1F1B url("../multi-level-navigation-plugin/images/suckerfish_red.png") repeat-x;
    font-size:18px;
    font-family:verdana,sans-serif;
    font-weight:bold;
    width:100%;
    }
#suckerfishnav, #suckerfishnav ul {
    float:left;
    list-style:none;
    line-height:40px;
    padding:0;
    border:1px solid #aaa;
    margin:0;
    width:100%;
    }
#suckerfishnav a {
    display:block;
    color:#dddddd;
    text-decoration:none;
    padding:0px 10px;
    }
#suckerfishnav li {
    float:left;
    padding:0;
    }
#suckerfishnav ul {
    position:absolute;
    left:-999em;
    height:auto;
    width:151px;
    font-weight:normal;
    margin:0;
    line-height:1;
    border:0;
    border-top:1px solid #666666;
    }
#suckerfishnav li li {
    width:149px;
    border-bottom:1px solid #666666;
    border-left:1px solid #666666;
    border-right:1px solid #666666;
    font-weight:bold;
    font-family:verdana,sans-serif;
    }
#suckerfishnav li li a {
    padding:4px 10px;
    width:130px;
    font-size:12px;
    color:#dddddd;
    }
#suckerfishnav li ul ul {
    margin:-21px 0 0 150px;
    }
#suckerfishnav li li:hover {
    background:#9C1F1B;
    }
#suckerfishnav li ul li:hover a, #suckerfishnav li ul li li:hover a, #suckerfishnav li ul li li li:hover a, #suckerfishnav li ul li li li:hover a {
    color:#dddddd;
    }
#suckerfishnav li:hover a, #suckerfishnav li.sfhover a {
    color:#dddddd;
    }
#suckerfishnav li:hover li a, #suckerfishnav li li:hover li a, #suckerfishnav li li li:hover li a, #suckerfishnav li li li li:hover li a {
    color:#dddddd;
    }
#suckerfishnav li:hover ul ul, #suckerfishnav li:hover ul ul ul, #suckerfishnav li:hover ul ul ul ul, #suckerfishnav li.sfhover ul ul, #suckerfishnav li.sfhover ul ul ul, #suckerfishnav li.sfhover ul ul ul ul {
    left:-999em;
    }
#suckerfishnav li:hover ul, #suckerfishnav li li:hover ul, #suckerfishnav li li li:hover ul, #suckerfishnav li li li li:hover ul, #suckerfishnav li.sfhover ul, #suckerfishnav li li.sfhover ul, #suckerfishnav li li li.sfhover ul, #suckerfishnav li li li li.sfhover ul {
    left:auto;
    background:#444444;
    }
#suckerfishnav li:hover, #suckerfishnav li.sfhover {
    background:#DA0909;
    }


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 13:48 | wordpress wp_list_pages

tak uz som vyriesil aj to, este by som chcel vediet co zmenit v css aby tlacitka boli rozmiestnene po celej dlzke tohto menu...?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 13:56 | wordpress wp_list_pages

Takze este jeden problem, toto je teraz najdolezitejsie vyriesit. Kedze to menu som si vytvaral takto:

Kód:
   <li><a href= "#">button1</a>
   <ul>
         <li><a href= "#">hocičo</a></li>
         <li><a href= "#">laskdjfd</a></li>
         <li><a href= "#">dsaf</a></li>
      </ul>
   
   </li>

Toto mam zapisane v subore header.php, ale problem je s diakritikou. Niekedy sa to zobrazi zle, niekedy dobre. Ak sa zobrazi zle diakritika staci obnovit stranku. Taky isty problem som mal aj pri inej stranke, ale nevyriesil som to. Neviete co s tym? Kodovanie UTF-8.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress wp_list_pages

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 21.02.2010 15:25 | wordpress wp_list_pages

ako mas nastavenu DB? a subory temy si ukladal v editore s UTF8?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 21.02.2010 15:48 | wordpress wp_list_pages

Ono ide o to, ze vsetky clanky, stranky, aj widgety sa zobrazuju spravne, ziadne problemy s diakritikou, problem je iba vtedy ak v nejakom php subore mam nejaky text s diakritikou, ten sa len obcas zle zobrazuje. Presne to iste mi robilo vo wordpresse uz davnejsie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.08
Prihlásený: 16.09.10
Príspevky: 32
Témy: 11 | 11
Napísal autor témyOffline : 12.03.2010 16:10 | wordpress wp_list_pages

stale to nemam vyriesene, nevie niekto co s tym?


 [ Príspevkov: 12 ] 


wordpress wp_list_pages



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

0

687

05.07.2008 15:02

Nicitel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

17

512

30.12.2012 12:20

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress

v Redakčné systémy

4

188

02.07.2013 11:43

QuestioneR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

8

703

24.05.2009 19:45

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

3

590

15.04.2007 18:29

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

13

890

04.06.2010 8:07

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

1

539

28.09.2007 11:02

hdche

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress

v Redakčné systémy

4

649

10.05.2009 20:36

Momosk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - licencia

v Redakčné systémy

1

517

17.09.2011 23:02

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress slovencina

v Redakčné systémy

4

840

28.12.2008 18:10

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress fail

v Redakčné systémy

9

178

05.02.2013 20:13

iop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - obrazky

v Redakčné systémy

1

159

05.01.2016 8:39

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém - wordpress

v Redakčné systémy

13

563

24.06.2011 7:56

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress....install

v Redakčné systémy

0

338

11.07.2007 8:33

Rudko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress téma

v Redakčné systémy

1

537

25.05.2009 18:17

enorm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress preklad

v Redakčné systémy

6

352

19.07.2012 19:14

vladoff



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF