[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chybne QUERY?

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 28.03.2008 14:15 | Chybne QUERY?

Mam taky problem. vyhadzujem mi stale chybu kde je riadok:

Kód:
$query="select * from user where (((sa1='$s1')or(sa2='$s2')or(sa3='$s3')or(sa4='$s4')or(sa5='$s5'))and($de='on'))";


je to query spravne zapisane?

DIK.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chybne QUERY?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 28.03.2008 14:31 | Chybne QUERY?

naco tam mas tolko zatvoriek?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Chybne QUERY?

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 28.03.2008 15:27 | Chybne QUERY?

max-m píše:
je to query spravne zapisane?

odpoveď:
a) funguje ti to? - áno, je to správne zapísané
b) nefunguje ti to? - nie, nemáš to správne zapísané

Myslím, že to zistíš sám, či to máš správne zapísané ;)


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chybne QUERY?

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 29.03.2008 9:23 | Chybne QUERY?

skus riadok predtym, ci ti nechyba ;


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chybne QUERY?

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.03.2008 12:07 | Chybne QUERY?

dik za odpovede. uz som to vyriesil. vsimnite si poslednu podmienku $de='on', ma tam byt de='on'.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Chybne QUERY?

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.03.2008 14:07 | Chybne QUERY?

max-m - my si nemusíme nič všímať, ty by si si to mal všimnúť. A hlavne, ja ani nemôžem vedieť, že tam to $de nemá byť ;)


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chybne QUERY?

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 29.03.2008 20:59 | Chybne QUERY?

jj, to je fakt. kto mal vediet ze de ma byt konstanta? to by si tu musel dat cely zdrojak... A na take dlhe sa zadarmo asi malokto pozrie...


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
 [ Príspevkov: 7 ] 


Chybne QUERY?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysoké query?

v Redakčné systémy

18

784

06.02.2007 0:26

MuKkY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySql query

v Databázy

2

439

04.01.2011 14:05

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql query problem

v Databázy

4

395

16.07.2011 23:29

arnie16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query na DB

v PHP, ASP

7

182

18.03.2012 11:29

hackerwoody

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

status query dotazu

v PHP, ASP

4

268

05.11.2009 7:23

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query string - vs _

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

240

18.08.2012 22:41

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Query na odstranenie diakritiky

v Databázy

14

2613

08.09.2008 23:18

miob

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Codeigniter Query - order by - samý error

v PHP, ASP

5

284

18.01.2012 22:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL server - ms access - query novy zaznam

v Databázy

0

249

09.12.2011 20:51

MuKkY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql query a zistovanie ci je ešte niečo na "fetch"

v PHP, ASP

1

249

23.08.2011 7:43

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybné ramky?

v Pamäte

5

414

24.12.2008 21:59

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybne zariadenie

v Sieťové a internetové programy

5

299

19.08.2008 7:47

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybne segmenty

v Pevné disky a radiče

11

449

08.03.2008 7:43

Hiťo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybné RAMky?

v Ostatné

4

286

27.12.2007 19:17

scorpio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybne pamate???

v Pamäte

5

398

26.10.2007 6:43

EndersoN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybné zobrazenie

v Sieťové a internetové programy

1

301

30.01.2009 13:41

mbmbac



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF