max-m - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 641 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Predám   Téma: P: Knihy


Odpovede: 0
Zobrazenia: 157


Caute,
rozhodol som sa predat niektore knihy z mojej zbierky:

1 __ DRUPAL - Podrobný průvodce tvorbou a správou webu, 2. vydanie (http://www.martinus.sk/?uItem=81863) - Cena: 7Eur ;
2 __ The Essential Blender - Guide to 3D Creation with the Open Source suite Blender (http://www.amazon.com/Essential...

 Fórum: Ostatné   Téma: problem s htaccess


Odpovede: 0
Zobrazenia: 166


Caute,
bezne pracujem s htaccess a nikdy som nemal takyto problem:

Existuje web, napr. www.existujeweb.sk a po kliknuti na prislusny link chcem mat nasledujuce url
www.existujeweb.sk/test/
www.existujeweb.sk/test/znacka/

www.existujeweb.sk/internet/
www.existujeweb.sk/internet/znacka/

t...

 Fórum: Siete   Téma: Vypadky spojenia so serverom (wifi problem?)


Odpovede: 0
Zobrazenia: 234


Caute,
uz dlhsiu dobu mam problem s mojou wifinou. Mam NB Asus X51L s Win Vista 32 a router http://www.dlink.com/DIR-615 . Na wifi je pripojeny len NB (sem-tam smartphone) a kablom jeden PC. Dost casto sa mi vsak stava, ze servery ako google, gmail, youtube, facebook, ... neviem najst alebo pripoje...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JQuery a Radio input


Odpovede: 3
Zobrazenia: 205


vyriesene:

@chrono
Citácia:
Predpokladám, že funkcia load je asynchrónna, takže keď pridáva onclick tým elementom, ešte tam žiadne nie sú. Riešenie by bolo pridať obsluhu click až po úspešnom načítaní


DIK

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JQuery a Radio input


Odpovede: 3
Zobrazenia: 205


Caute,
mam trochu problem s jQuery.

Mam HTML (napr. index.html):
...
<div id="content_1"></div>
...

pomocou JQuery (vid. uplne dole) nacitam toto PHP (napr. content_1.php):
...
<input type="radio" value="1" name="h1" id="h1_1" /> <label for=...

 Fórum: Ostatné   Téma: Rozlíšenie laserovej tlačiarne


Odpovede: 0
Zobrazenia: 176


Caute,
len taka banalita v ktorej som si nie celkom isty:

Ktora tlaciaren (laserova) ma lepsiu kvalitu tlace: 2400x600dpi alebo 1200x1200dpi?


A uz ked sme pri tom, dokazete poradit nejaku kvalitnu laserovu tlaciaren (nie multifunkcne, mono alebo aj color) s nasledujucimi podmienkami: moznos...

 Fórum: Novinky   Téma: Google si nedá povedať, spustil Google+


Odpovede: 211
Zobrazenia: 8255


Caute,
dala by sa zaslat pozvanka na kosec.martin@gmail.com ?

DIK.

 Fórum: Predám   Téma: P: Knihu - Naučte se C++ za 21 dni (1.vydanie)


Odpovede: 3
Zobrazenia: 486


Kniha je predana uzivatelovi z PCfora (@peto007).

Mozete lock.

 Fórum: Predám   Téma: P: Knihy- Myslime v jazyku Visual Basic .NET (1., 2. diel)


Odpovede: 0
Zobrazenia: 187


Caute,
predam tieto dve knihy.

1. diel:
http://www.martinus.sk/?uItem=13136

2. diel:
http://www.martinus.sk/?uItem=13137

Kazda je v 100% stave a v cene 6Eur (v cene nie je zapocitane postovne a balne)

Dovod predaja: Prestal som Visual Basic .NET studovat


V pripade nevyhovujuc...

 Fórum: Predám   Téma: P: Knihu - Naučte se C++ za 21 dni (1.vydanie)


Odpovede: 3
Zobrazenia: 486


CD aj kniha su v 100% stave.

Kniha je do zajtra (20.7.2011 - vratane) rezervovana pre predbezneho zaujemcu z PCfora.

 Fórum: Predám   Téma: P: Knihu - Naučte se C++ za 21 dni (1.vydanie)


Odpovede: 3
Zobrazenia: 486


Predam tuto knihu v 100% stave + CD za 17Eur (v cene nie je postovne a balne).

http://www.martinus.sk/?uItem=12906

Dovod predaja: kupa 2. vydania


V pripade nevyhovujucich ponuk si vyhradzujem pravo nepredat a predavam aj mimo fora.

 Fórum: Predám   Téma: P: Tlačiareň Canon Pixma iP5200


Odpovede: 1
Zobrazenia: 796


UP - cena upravena na 60Eur (cena je bez pripadneho postovneho a balneho)

 Fórum: Predám   Téma: P: Tlačiareň Canon Pixma iP5200


Odpovede: 1
Zobrazenia: 796


Caute,
predam atramentovu tlaciaren Canon Pixma iP5200 s prazdnymi naplnami a bez USB kabla.

Popis: http://www.zlacnene.sk/detail/atramentova-tlaciaren-canon-pixma-ip5200-155385/

Tlaciaren je 100% funkcna spolu s podavacom na potlac CD, DVD.

Cena: 75Eur (osobka v ZA)
Je moznost zaslat aj...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Submit disabled


Odpovede: 3
Zobrazenia: 327


Na odosielanie toho formulára používaš Ajax? Ak nie, tak mi uniká, prečo sa snažíš blokovať ďalšie odosielanie, pretože ak sa nemá odosielať to isté viac krát, aj tak to budeš musieť riešiť na strane serveru (pretože inak by sa to dalo "oklamať" napr. obnovením stránky).

nie, ajax nep...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Submit disabled


Odpovede: 3
Zobrazenia: 327


Caute,
trochu bojujem pre niekoho urcite s drobnostou: po potvrdeni submitu vo forme by som potreboval aby submit zmenil text, stal sa neaktivnym ale aby sa form riadne spracoval.

mal som to takto:
<form action="test.php" method="post" name="formular" onsubmit=&qu...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: MIN-HEIGHT problem v IE 6


Odpovede: 1
Zobrazenia: 350


Caute,
uz dlhsie bojujem s atributom MIN-HEIGHT v IE 6. Vo vsetkych ostatnych prehliadacoch mam toto CSS a funguje mi to bez problemov:

.left-container {
min-height:590px;
height:100%;
background:#f4f4f4 url(../img/second-menu-shadow.jpg) repeat-y right;
width:255px;
float:lef...

 Fórum: Ostatné   Téma: mensia pomoc s HTACCESS


Odpovede: 1
Zobrazenia: 347


Caute,
len by som vas chcel poprosit, ci by ste mi sem nepostli ako ma vyzerat HTACCESS, ktory mi bude odstranovat ".php" a davat tam lomitko, pricom bude jedno ci tam to lomitko bude alebo nie. Som to skusal no nejak sa mi to nedari.

Priklad:
www.qwertz.sk/stranka.php -> www.qwertz.s...

 Fórum: Predám   Téma: P: SENCOR SDB 1062T


Odpovede: 0
Zobrazenia: 433


Predám SENCOR SDB 1062T pre príjem digitálnej TV pomocou bežnej antény (interiérovej aj exteriérovej). Prístroj je v záruke, v 100% stave s neodlepenými fóliami. Kúpené 20.11.2010.

Cena: 25Eur (vrátane poštovného a dobierky).

Predávam aj mimo fóra a vyhradzujem si právo tovar nepredať.

Fotk...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery konflikty funkcii


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


v jquery sa nevyznam ale mozes mi vysvetlit preco robis toto ?
$("#nieco").load("./nieco.php");
var refreshId = setInterval(function() {
$("#nieco").load('./nieco.php');
}, 2000);
ja tu vidim ze ze najpr...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery konflikty funkcii


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


Co sa tyka elementov v HTML:

na jednej stranke je
...<div id="nieco"></div>...

na dalsej stranke je
...<div id="nieco_main"></div>...

a zas na inej
...<input type="text" id="mesto" />...

t.z. ze na jednej stranke nie su vsetky elementy naraz, no...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery konflikty funkcii


Odpovede: 6
Zobrazenia: 263


Caute,
mam taky problem s jQuery...

v hlavicke HTML nacitam kniznicu jQuery, plugin Autocomplete a funkcie:
$(document).ready(function() {

$("#nieco").load("./nieco.php");
var refreshId = setInterval(function() {...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: return confirm() pred jQuery.load()


Odpovede: 2
Zobrazenia: 303


Caute,
mam tak dotaz: na stranke nacitam jQuery a do #moj_div nacitam web.php, a potom v kode mam:

<a href="javascript:void(0)" onclick="javascript:$('#moj_div').load('web.php?ok=2');">Vymazať</a>

to mi sice funguje, no poteboval by som od pouzivate...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: zabranenie duplicitneho odoslania formu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 208


Caute,
mam otazku: ako zabranit tomu aby uzivatel omylom neodoslal form 2x?

skusal som toto:
<input type="submit" id="tlacitko" onClick="this.disabled=true;" value="Odoslať">

ale aj toto:
<form action="odoslat.php" method="post" on...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jCarousel problem


Odpovede: 2
Zobrazenia: 400


OK, ak to bolo proti pravidlam, tak to som v umysle nemal. ked budem mat link, tak ho sem upnem.

// edit by max-m:
takze, tu je slubena testovacia linka http://www.martinsoft.sk/jcarousel-test/

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jCarousel problem


Odpovede: 2
Zobrazenia: 400


Caute,
mam taky mensi problem. Na stranku chcem pouzit jQuery doplnok jCarousel.

v <head> mam teda:
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="css/jcarousel.css" />
<script language="javascript" src="js/jquery.js" typ...

 Fórum: TV   Téma: nazor na PHILIPS DTP4800/31 DVB-T


Odpovede: 1
Zobrazenia: 824


Caute,
aky mate nazor na PHILIPS DTP4800/31 DVB-T?

Hladam totiz kvalitny DVB-T tuner, ktory mi bude prehravat filmy z USB (kluce,externe HDD) a aj z DVD.

DIK.

 Fórum: Ostatné   Téma: Pomoze DVB-T Tuner?


Odpovede: 3
Zobrazenia: 333


dik za info. a aky tuner je podla teba lepsi?

poziadavky na tuner:
- time-shift,
- pripojenie USB,
- nemusi obsahovat HDD (mal by som externy cez USB),
- kvalita,
- najlepsie dva tunery (jedna stanica sa nahrava, dalsia sa pozera)

 Fórum: Ostatné   Téma: Pomoze DVB-T Tuner?


Odpovede: 3
Zobrazenia: 333


Caute,
mam taku otazku: v jednej miestnosti mam TV s pripojenou interierovou antenou Watson (nepodarilo sa mi ju najst na webe, no vyzera podobne ako tu ta cierna http://image.made-in-china.com/2f0j00hv ... 2RE-A-.jpg ). Chytim vsak len STV1, STV2 a JOJ no v dost chabej kvalite (signal je citlivy a...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Chybne odoslanie formulara


Odpovede: 0
Zobrazenia: 226


Caute,
mam na vas taku mensiu otazku. Na strankach mam klasicky kontaktny formular, kde clovek zada svoje meno, mail, ...

Ak uzivatel odpisal aj dobru captchu formular sa mi odosle.


...
$meno=$_POST['meno']; // Priklad: Meno Priezvisko, Ing.
$mail=$_POST['mail']; // Priklad: meno.priezvisko...

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1017


PhYs0c píše:
... ale odstranit loga ktore boli vyslovene jeho poziadavky a boli zle, niektore mozu byt aj dobre ... ;)


tak som to presne myslel ;)


hmmm, a keby sa mali vybrat 3 loga (do vyberu aj to logo stranky, do referencii samozrejme nepojde), ktore sa pacia (len taky prieskum)?
Stránka: 1 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 641 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF