max-m - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 2 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 641 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1014


takze pre porovnanie, tu je povodna verzia:

http://img214.imageshack.us/img214/3733/screenmzvg.th.jpg

drobnosti boli doladene (odraz NB a nadpis v postupe). k referenciam: keby som mal odstranit loga, ktore boli vyslovene klientove poziadavky, tak by mi tam ostalo naozaj len par log a to ver...

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1014


o tomto probleme so safari sa vie a aktualne sa pracuje na fixnuti. ale dik za upozornenie.

// max-m edit: bug bol odstraneny

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1014


takze tu mame redesign :) co na to poviete?

http://www.tvorba-loga.sk

shaggy: tentokrát to nebudem brať ako reklamu (nevhodný odkaz zmazaný)

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1014


no ste mi nalozili :)

ale vazne: dik za kritiku. to som presne potreboval, pretoze ja sam som nebol nejak spokojny a nevedel som uz ktorym smerom je sever, tak ma to pekne nakoplo.

spravi sa redesign a urcite ho sem postnem a hadam to bude lepsie ;)

 Fórum: Webdesign   Téma: Zhodnotenie www.tvorba-loga.sk


Odpovede: 19
Zobrazenia: 1014


Caute,
rad by som vas poprosil o konstruktivne zhodnotenie webu http://www.tvorba-loga.sk.

DIK.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: hover problem pri IE7 a jquery.dropdownPlain


Odpovede: 0
Zobrazenia: 268


Caute,
mam taky problem a uz si s nim fakt neviem poradit.

Ked sa vo FF pozriete na http://www.martinsoft.sk/v-elektra/ a pobehate po polozkach menu [napr. Odberatelia > a hover az na Zmena dodavatela], tak je to OK. Ked sa to vsak pokusite spravit v IE7 tak sa na tu polozku zrejme nedostanete. ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE 6 background-image ERROR


Odpovede: 5
Zobrazenia: 268


Caute,
mam taky problem v IE6 na stranke www.riedl-kamenarstvo.sk.

Ide o to, ze v IE6 je pozadie pod vrchnym menu "odskocene" dolava a da sa do normalu po reloade. Ked vsak pridete na inu podtrsanku, zas musite refreshnut stranku aby to bolo ok. V IE 7+ a FF je to OK.

V com moze byt...

 Fórum: Ostatné   Téma: TinyMCE Insert Link - otazka


Odpovede: 1
Zobrazenia: 295


Caute,
(sorry ako som zle umiestnil temu)

mam taku otazku / problem: na aktualizaciu na jednej strane vyuzivam TinyMCE + PHP + MySQL. Vsetko funguje ako ma, no ked chcem vytvorit linku (oznacim napr. text) vyskoci na mna okno Insert/edit link a jedna z poloziek je Link URL. Keby som chcel zadat ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: chyba menu v IE 6 (mozno aj novsie)


Odpovede: 1
Zobrazenia: 220


Caute,
mam taky problem: pripravujem jeden web no v IE6 (v novsich zatial netestovane) mi blbne menu. Konkretne ide o to, ze zo slova KONTAKTY mi odsekne KTY a da do dalsieho riadku (po hoveri po polozkach menu to KTY navyse skace dolava), no bez toho aby to zo samotneho slova KONTAKTY odseklo.

...

 Fórum: Predám   Téma: P: iPhone/iPod prislušenstvo


Odpovede: 2
Zobrazenia: 211


mohol by si upnut foto drziaku do auta a nabijacku?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: chyba - width:100% pri IE6 nefunguje


Odpovede: 1
Zobrazenia: 301


Caute,
mam trochu problem s jednym pasom na strankach, ktore sa momentalne pripravuju.

stranka je:
http://www.martinsoft.sk/riedl2/

vo FF, IE8 a IE7 je ten biely pas hore ako ma byt, no v IE6 aj ked mam width:100% nezobrazuje mi ho cez celu sirku obrazovky....

Kde moze byt chyba?

P.S. ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ako nastaviť opakovanie???


Odpovede: 1
Zobrazenia: 313


mozes skusit pouzit tento generator, tam sa to da pekne nastavit.

http://cit.ucsf.edu/embedmedia/step2.ph ... ndowsMedia

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: odlisne CSS pre IE, FF a Safari


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


jedna sa mi o stranku http://www.martinsoft.sk/riedl2/

este som ju vsak neoptimalizoval pre IE (takze si tam netreba este vsimat pripadne chyby) ale iba pre FF a problem mam so Safari...

DIK.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: odlisne CSS pre IE, FF a Safari


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


Caute,
mam taky problem, potreboval by som pre IE, FF a aj Safari odlisne CSS. Pre IE viem pouzit napr. if lte IE 7... no ako dokazem vyselektovat Safari od FF (bez JavaScriptu)?

DIK.

 Fórum: Databázy   Téma: diakritika v MySQL (zase...)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 518


Blackdevil dik - pomohlo to :)

 Fórum: Databázy   Téma: diakritika v MySQL (zase...)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 518


na pripojenie na DB pozivam nasledovne:

@ $db = new mysqli('localhost','meno','heslo','db');
if (mysqli_connect_errno())
{
echo "Nepodarilo sa pripojiť k databáze.";
exit;
}
mysqli_query($db,"SET NAMES utf8");
mysqli_query($db,&...

 Fórum: Databázy   Téma: diakritika v MySQL (zase...)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 518


takto zle (diakritika nahradena cudnymi znakmi) je to v uz v DB a tym padom samozrejme aj pri zobrazeni zaznamu cez PHP

 Fórum: Databázy   Téma: diakritika v MySQL (zase...)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 518


Caute,
mam taky problem, pomocou PHP (kodovane v UTF8) vkladam do DB (kodovane v UTF8 - UTF8_SLOVAK_CI) udaje, no ale namiesto napr. Žilina mi zapise %(dve tretiny)ilina.

nerobim s DB prvykrat, no tento problem som este nikdy nemal a uz si fakt neviem pomoct (a nevie mi pomoct ani Google...)

...

 Fórum: Ostatné   Téma: Flash Actions - zdeformovanie kodu


Odpovede: 0
Zobrazenia: 269


Caute,
mam takyto zvlastny bug: ked si pozriete obrazok uvidite, ze jednotlive pismena v kode sa mi prelinaju / prekryvaju...



neviete mi povedat, kde je problem? mam Flash CS4...

DIK

 Fórum: Webdesign   Téma: Prosim o zhodnotenie designu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 410


stenley píše:
viac predivovany zdrojak som este nevidel...


don jebot píše:
...tych divov je tam naozaj privela a zbytocne...


tak som ich trochu skresal (teda hlavne tu pravu sekciu vyhod).

lepsie?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: <li> a vertikalne zarovnanie textu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 503


Ďuri píše:
Miesto list-style-image pouzijes background-image (to si vies napoziciovat). Ak pouzijes line-height take iste ako height, budes mat aj text vertikalne centrovany.


Dik. pouzil som bg-img, napozicioval a pomohlo, ze ma to nenapadlo.

este raz DIK

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: <li> a vertikalne zarovnanie textu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 503


aj mna napadlo zmensit obrazok - no nie je to pre mna riesenie, kedze tam taky maly obrazok nechcem...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: <li> a vertikalne zarovnanie textu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 503


Caute,
mam takyto problem. Potrebujem ku <li> dat obrazok co samo o sebe problem nie je. Ibaze, obrazok je trochu vyssi a potreboval by som text, ktory je v <li> zarovnat vertikalne do stredu a to je ten problem.

mam taketo CSS:
ul#test {
margin:0;
padding:0;
margin-left:30px !importan...

 Fórum: Webdesign   Téma: Prosim o zhodnotenie designu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 410


stenley píše:
viac predivovany zdrojak som este nevidel, na tom este popracuj...


zrejme je to koli tej pravej sekcii na indexe. dalo sa to veru poriesit aj trochu inak... ;)

 Fórum: Webdesign   Téma: Prosim o zhodnotenie designu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 410


Caute,
mohli by ste mi zhodnotit tento design znamkami ako v skole:

http://www.martinsoft.sk/new_riedl/

funkcne su polozky: vyhody, sluzby, spracovanie, kontakty.

Je mi jasne, ze ked sa vypne JS, tak niektore veci prestanu fungovat, no klientovy riesenie vyhovuje ;) a osobne asi nepoznam b...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: MSO 2007


Odpovede: 1
Zobrazenia: 240


Peter píše:
co by som s tym mohol urobit.....


ze by kupit legalnu verziu?

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: problem s CANON Pixma MP150


Odpovede: 0
Zobrazenia: 447


Caute,
mam velmi zvlastny bug. mam tuto multifunkcnu blbost a mal som tam len ciernu napln (farebna tam bola ale prazdna). tlacil som vsetko (dokumenty, obrazky) v ciernobielom. dosla mi cierna farba tak som kupil novu (original) a na moje pocudovanie tlaci uz iba text (napr. z wordu) a ked dam tla...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: include_once s absolutnou adresou k suboru


Odpovede: 5
Zobrazenia: 560


na co to potrebujem?

ide o to, ze mi htaccess prepisuje url z napr. http://www.gfhgd.hgfd/ghfds.php?id=2345 na http://www.hgfds.hgfd/2345/ghfds/ no a include mi nenaincludeuje potrebne subory ked idem na tu prepisanu adresu (ak zadam adresu priamo neprepisanu, tak vsetko funguje)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: include_once s absolutnou adresou k suboru


Odpovede: 5
Zobrazenia: 560


Caute,
mam taky mensi problem: na stranke potrebujem vyuzit include_once, co samozrejme samo o sebe problem nie je. ide o to, ze toto funguje v pohode:

include_once("stranka.php");

no ja by som potreboval includovat subor s abolutnou adresou k nemu. mam totiz adresu serveru ...

 Fórum: Webdesign   Téma: Redizajn stránky


Odpovede: 10
Zobrazenia: 531


povodna verzia je 1000% lepsia ako tvoj "redesign".
Stránka: 2 z 22 [ Vyhľadávanie našlo 641 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF