no fajn, ale cez co ho streamujes ? trochu viac info..
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
a oni nemaju nieco take ?? nejake API na zobrazovanie ?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
tak ked maju nejake API na to spravene, tak to vies dat k sebe ved nato to je...
tak jeden status mam ukazuje icq, program , pesnicka , online/offline atd ale nekodoval som ho ja nieje z netu je z jedneho FTP nacierno stahnuty tak radsej ho nebudem zverejnovat ale raz som nasiel aj stranku kde boli statusy pre radia skusim ju este najst...