PC ide bez problemu, z rozchodenim OS a driverov problem nemam, viacmenej ma trapi to ze hardware dosky ma svoj checkovaci system, ktory sa mi snazi naznacit ze nieco nefacha, alebo ma nejaku vytku. to co som pisal ze by to mohlo byt, tak v softwarovom prostredi(windows) mi to ide bez problemov. floppy nemam, ale je v biose zakazany; na IDE je zapojena len DVD-RW ako secondary master, IDE2 nevyuzite, HDDcka su zapojene ako SATA1 a SATA2.
v spravcovi zariadeni nieje ziaden problem, vynimka, nic...
ako keby sa doske nieco nepozdavalo, no vsetko mam zosuladene a vybalancovane. keby tam ten checkovaci system statusu dosky nebol, tak by som sa tym ani nezaoberal, ako sa hovori "co oci nevidia, to srdco neboli"
neviem, no...
EDIT: Group 1 svieti na zeleno (neblika v kombinacii s cervenou), vyriesil som to napojenim DVDRW cez IDE2 ako master, takze uz len jedna Group a to 2 svieti na cerveno, t.z. absencia FDD. pokial by som napojil aj FDD, stav dosky by zahlasil "Operating system booting", ale na floopy kaslem.
_________________ MSI K9N2 SLI Platinum, AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.30GHz, ASUS 4x heatpipes X70, 4x A-DATA EXTREME DDR2 1066 1GB, ASUS GeForce GTX260 SLi, SoundBlaster AuDigi, CHIEFTEC 560W, HL-DT-DVDR/RW GWA-4162B, SAMSUNG HD321KJ, WDC WD2500KS-00MJB0.
repro: mnou vyrabane 60l. 3p. 120W(sin) bedne z masivu hl.t. ARN, st.t. ARN, vy.t. Motorola(dyza), mnou vyrabany 100l. 200W(sin) aktivny subwoofer(priamy), 17" hl.t. ARN |