je to len moj navrah tak to mozte kludne zamknut ale na niektorych forach maju funkciu ze pri kazdom avarate je napisane ci je tento prislusnik online alebo offline, ja som si dost na toto zvykol takze by som to uvital aj tu , co vy nato?
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
tato vymozenost tu v zaciatkoch bola, ale zrusila sa skrz pomalosti, neviem ako by to slo teraz ale myslim ze urcite horsie ako bez tejto informacie, pre online status tu je http://www.pcforum.sk/viewonline.php
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
sak jo mozno su ale ja som si na to dost zvykol ale sak je pravda ze by sa to vyplatilo na vacssich forach , ale ak by vas ta rychlost zabila... tak newa
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
sak jo mozno su ale ja som si na to dost zvykol ale sak je pravda ze by sa to vyplatilo na vacssich forach , ale ak by vas ta rychlost zabila... tak newa