[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 12.06.2006 15:10 | SPRACOVANIE FORMULARU

Mne by skor trebalo vediet jak sa da spracovat formular...
lebo ked dam
Kód:
action="mail.php"

no a co treba dat do toho mail.php aby to islo skusal som niekolko veci no stale vypisovalo ze error


Offline

Užívateľ
Užívateľ
SPRACOVANIE FORMULARU

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 12.06.2006 17:04 | SPRACOVANIE FORMULARU

Kód:
http://sk.php.net/manual/cs/function.mail.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 13.06.2006 20:02 | SPRACOVANIE FORMULARU

Dakujem... :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
SPRACOVANIE FORMULARU

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 15.06.2006 14:58 | SPRACOVANIE FORMULARU

v poho aj nabuduce


Offline

Užívateľ
Užívateľ
SPRACOVANIE FORMULARU

Registrovaný: 01.07.06
Prihlásený: 01.01.07
Príspevky: 25
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 02.07.2006 21:47 | SPRACOVANIE FORMULARU

No neviem čo to bolo správne pochopené. V mail.php spracuješ data z formuláru podľa toho aká je metóda odosielania toho formuláru. Za predpokladu, že data toho formu odosielaš postom:
Kód:
<form action="mail.php" method="post" ...
tak ich v php prečítaš z premennej $_POST ak by si ho posielal GET metódpu, použiješ $_GET


_________________
| AMD Opteron 144@2000MHz | Scythe Ninja pasív | DFI Lanparty nF4-D | 2x1GB A-DATA | Gigabyte GV-NX66128DP GPU:450MHz / RAM:500MHz, pasív |
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
Napísal autor témyOffline : 02.07.2006 21:50 | SPRACOVANIE FORMULARU

pa3k píše:
No neviem čo to bolo správne pochopené. V mail.php spracuješ data z formuláru podľa toho aká je metóda odosielania toho formuláru. Za predpokladu, že data toho formu odosielaš postom:
Kód:
<form action="mail.php" method="post" ...
tak ich v php prečítaš z premennej $_POST ak by si ho posielal GET metódpu, použiješ $_GET


;)


 [ Príspevkov: 6 ] 


SPRACOVANIE FORMULARU



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spracovanie formularu pred odoslaním

v PHP, ASP

15

469

26.06.2010 20:41

coldak

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Stylovanie formularu

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

228

28.07.2010 20:25

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyplňování formulářů

v Grafické programy

5

327

25.02.2011 14:10

Willi1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba Objednávkového Formuláru

v PHP, ASP

12

769

13.03.2008 8:23

wotan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacnásobné odoslanie formuláru

v PHP, ASP

15

575

03.09.2011 21:57

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Minimalizovanie formuláru (Delphi)

v Delphi, Visual Basic

17

427

02.04.2012 17:04

jucho29

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Data z formularu + vysledok

v PHP, ASP

12

315

23.08.2008 0:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ukladanie formularu do suboru

v Delphi, Visual Basic

2

335

15.04.2010 12:28

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie formularu z db

v PHP, ASP

2

290

22.07.2008 21:25

funny102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie formularu pred odoslanim

v PHP, ASP

2

154

23.12.2011 7:54

Han5vk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Valdiacia formularu - povinne/nepovinne udaje

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

314

28.06.2009 19:40

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie formularu do funkcie php

v PHP, ASP

1

194

17.01.2011 18:19

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

data z formularu do .csv

v PHP, ASP

2

298

23.01.2009 11:25

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presúvanie formuláru za hociktorú časť

v Delphi, Visual Basic

7

706

23.12.2007 10:53

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upravenie formularu na posielanie e-mailu

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

1722

30.08.2007 17:43

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie hodnoty do premennej z formuláru

v PHP, ASP

14

743

08.07.2011 18:25

pkrajnak



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF