[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 18.01.2008 22:13 | session a opera

Nevie niekto preco mi vypadavaju (alebo co sa s nimi deje) sessions v opere, ked kod automaticky presmeruje uzivatela po nejakej akcii napr cez header()?


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 18.01.2008 22:24 | session a opera

TECHNODROME píše:
Nevie niekto preco mi vypadavaju (alebo co sa s nimi deje) sessions v opere, ked kod automaticky presmeruje uzivatela po nejakej akcii napr cez header()?

nemyslim ze je to zrovna koli opere. session sa ukladaju na servery a nie v prehliadaci. a si si isty ze v subore do ktoreho presmerovavas si zapol session -> session_start(); ?


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 20.01.2008 18:28 | session a opera

ten subor je includenuty v subore v ktorom je session_start(). Ale nejde to ani vo firefoxe. V IE bez problemov...


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 20.01.2008 18:45 | session a opera

TECHNODROME píše:
ten subor je includenuty v subore v ktorom je session_start(). Ale nejde to ani vo firefoxe. V IE bez problemov...

tak postni zdrojaky..


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2008 19:06 | session a opera

index1.php - sem sa includuju ostatne subory
Kód:
<?php
session_start();
session_register('meno');
session_register('prihlasenie');
session_register('admin');
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>

   <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
   <title>Zone.tym.sk - Vaše miesto na webe</title>
   <link rel=stylesheet href=css/style.css type=text/css>
</head>
<?php
if ($_SESSION['prihlasenie']==TRUE)
{
   include_once("my/sql.php");

   $num=mysql_query("select * from obrazky");
   $ue=mysql_num_rows($num);
   
   $uz=mysql_query("select * from uzivatelia");
   $uz1=mysql_num_rows($uz);
   echo "

<body>


<div id=top>

</div>

<div id=img>
    <div id=img_text>
    <b>".$uz1."</b> užívateľov zatiaľ pridalo <b>".$ue."</b> obrázkov.
    </div>

</div>


<div id=telo>



<div id=obsah>";


$strana=$_GET['strana'];
if (empty($strana))
include("s/uvod.php");
else
if(is_file("s/".$strana.".php"))
include("s/".$strana.".php");
else
include("s/uvod.php");


echo "

</div>
<div id=menu_o>
<div id=menu>
<div style='font-size:10px; margin-bottom:30px; text-align:center; width:200px'>Ste prihlásený/á ako<br>
   <b>".$_SESSION['meno']."</b><br><br>";

    $udaje=mysql_query("select * from spravy where pre='".$_SESSION['meno']."' and precitane='0'");
    $s=mysql_num_rows($udaje);
   
   
    if ($s>0)
    echo "Máte neprečítané správy<br><a href=index1.php?strana=spravy>Prečítať</a><br><br>";
   
    echo "
   </div>
    <a href=index1.php?strana=mobrazky>Moje obrázky</a>
    <a href=index1.php?strana=obrazky>Obrázky</a>
    <a href=index1.php?strana=pridat>Pridať obrázok</a>
    <a href=index1.php?strana=profil>Profil</a>
    <a href=index1.php?strana=spravy>Správy</a>
    <a href=index1.php?strana=nastavenia>Nastavenia</a>
    <a href=index1.php?strana=forum>Fórum</a>
    <a href=index1.php?strana=uzivatelia>Užívatelia</a>
    <a href=index1.php>Úvod</a>
    <a href=index.php?strana=odhlasenie>Odhlásiť sa</a>
    </div>
   
 <div id=forum>
<b>Najnovšie príspevky vo fóre</b><br>";

    $op=mysql_query("select * from forum_prispevky order by timestamp DESC limit 10");
    while ($op1=mysql_fetch_array($op))
    {
       $tem=mysql_query("select * from temy where id='".$op1['tema']."'");
       $tem1=mysql_fetch_array($tem);
       echo "<a href=index1.php?strana=tema&amp;id=".$op1['tema'].">".$tem1['nazov']."</a><br>";
    }
    mysql_close();
echo "   
</div>

</div>
<div class=clear>
</div>

</div>
<div id=spod>
Design + Code <a href=mailto:technodrome1@azet.sk>TECHNODROME</a>
</div>";
}

else
echo "<div align=center style='height:100px;'>Nieste prihlásený</div>";
?>

</body>
</html>

a subor ktory vykonava mazacky atd.
Kód:
<?php

if ($_SESSION['admin']==TRUE)
{
   $id=$_GET['id'];
   if ($_GET['a']=="forum")
   {
mysql_query("delete from forum_prispevky where forum=$id");
mysql_query("delete from temy where forum=$id");
mysql_query("delete from forum where id=$id");

echo "<a href=index1.php?strana=forum>Pokračovať</a>";
header("Location: http://www.zone.tym.sk/index1.php?strana=forum");
}


if ($_GET['a']=="tema")
   {
$b=mysql_query("select * from temy where id=$id");
$b1=mysql_fetch_array($b);

mysql_query("delete from forum_prispevky where tema=$id");
mysql_query("delete from temy where id=$id");

echo "<a href=index1.php?strana=forum>Pokračovať</a>";
header("Location: http://www.zone.tym.sk/index1.php?strana=forum1&id=".$b1['forum']."");
}

if ($_GET['a']=="prispevok")
   {
$b=mysql_query("select * from forum_prispevky where id=$id");
$b1=mysql_fetch_array($b);

mysql_query("delete from forum_prispevky where id=$id");

echo "<a href=index1.php?strana=tema&id=".$b1['tema'].">Pokračovať</a>";
}

if ($_GET['a']=="uzivatel")
{
   mysql_query("delete from uzivatelia where id=$id");
   header("Location: http://www.zone.tym.sk/index1.php?strana=uzivatelia");
}

}

else
echo "Niesi admin"
?>


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 25.01.2008 21:29 | session a opera

nuz. napr. nikde nevidim kde naplnas session name. mas sice na zaciatku
Kód:
session_register('meno');
ale aj tak ho nenaplnas ziadnou hodnotou. aja byt na tvojom mieste hodim session hned pri prihlaseni takto:
Kód:
$_SESSION['name'] = //meno nacitane odkial chces;
$_SESSION['logged_in'] = true;

proste nemusi davat session_register. je to zbytocne.


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.01.2008 15:50 | session a opera

zbytocne? pokial viem nevyhnutné! nie všetky serveri to podporujú


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
session a opera

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 26.01.2008 20:48 | session a opera

hlupost, urcite to nie je nevyhnutne! neviem odkial beries info, ale je to tak jak pise vlakno. zbytocnost, urcite pouzit $_SESSION['name'] a podobne... :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 31.01.2008 19:59 | session a opera

ked vylucim session_register() tak vznikne problem:
ja mam prihlasovanie na index.php a on potom smeruje na index1.php (nie include) a na index1.php sa mi overuje ci je session['prihlasenie'] TRUE alebo nie a ak tam nieje session register tak to ani nevie ze tam nejaky session je aj ked som ho predtym naplnil na index.php.
dufam ze som to napisal pochopitelne :D

a napada niekoho preco mi teda pada ten session v opere a v mozille po automatickom presmerovani cez header() alebo aj cez javascript?

dakujem


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 31.01.2008 20:25 | session a opera

TECHNODROME píše:
ked vylucim session_register() tak vznikne problem:
ja mam prihlasovanie na index.php a on potom smeruje na index1.php (nie include) a na index1.php sa mi overuje ci je session['prihlasenie'] TRUE alebo nie a ak tam nieje session register tak to ani nevie ze tam nejaky session je aj ked som ho predtym naplnil na index.php.
dufam ze som to napisal pochopitelne :D

a napada niekoho preco mi teda pada ten session v opere a v mozille po automatickom presmerovani cez header() alebo aj cez javascript?

dakujem

tak na zaciatok treba vzdy session_start(). a potom ked uz naplnas $_SESSION['logged_in'] = true;
tak neoveruj napr. ze if(session_is_registered) alebo ako to je. staci dat. if(isset($_SESSION['logged_in'])) ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
session a opera

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 31.01.2008 23:17 | session a opera

nee neoveroval som nieco if session registred. len skusim session start


_________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature"
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
session a opera

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 01.02.2008 0:12 | session a opera

do kazdej stranky, kde xces vyuzivat session premenne atd, musis dat na zaciatok kodu, jak pisal vlakno, session_start(); to tvoje session_register sa uz nepouziva hodnu dobu


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 12 ] 


session a opera



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

7

467

11.10.2007 14:37

xxxmiroxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

1

427

29.09.2008 0:28

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

2

314

25.02.2010 14:59

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

375

29.06.2009 17:51

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

24

1619

19.01.2007 18:27

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

355

28.12.2008 13:43

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

1

325

26.03.2009 19:36

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session -- problem :(

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

32

1207

14.06.2009 18:23

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

818

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nekonecna session

v Ostatné

2

428

13.10.2009 13:31

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session manager...

v PHP, ASP

5

869

13.02.2007 23:15

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session :-o

v PHP, ASP

6

428

20.08.2008 21:13

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session - prihlasenie

v PHP, ASP

17

989

14.07.2008 10:47

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login SESSION

v PHP, ASP

4

127

08.05.2014 11:38

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION regexp

v Webhosting a servery

9

574

08.11.2008 16:27

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION Kontrola

v PHP, ASP

1

224

05.03.2010 9:51

janik366



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF