[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.09
Prihlásený: 08.08.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1

Čawte, tento môj problém riešim už asi 2 týždne a neviem si rady...
Generujem test pomocou databáze, kde načítavam Otázku, Možnosti a správnu odpoveď nezávisle od toho, koľko otázok + možností je tam uvedených v DB. Ak sú v DB 2 kompletné otázky + možnosti, to znamená, že vypíšem 2 komplet. ot. + možnosti.
Problém však nastáva pri vyhodnocovaní obsahu... Formulár prebehne a nastáva vyhodnotenie len "POSLEDNEJ" otázky...

Takto vyzerá zdroják:

Kód:
<?php
require "db.php";
$test=$_GET["test"];

echo "<div id='obsah_vlavo_text'>";
echo "<h1>SKÚS VYPLNIŤ TEST:</h1>";
echo "<form action='#' method='POST'>";

$POCET = 0;
$query = mysql_query("SELECT * FROM test_vypis WHERE `nazov_testu`='$test'");
  while ($vypis = mysql_fetch_assoc($query)) {
$id = $vypis['id'];
$nazov_testu = $vypis['nazov_testu'];
$zadanie = $vypis['zadanie'];
$moznost_a = $vypis['moznost_a'];
$moznost_b = $vypis['moznost_b'];
$moznost_c = $vypis['moznost_c'];
$moznost_d = $vypis['moznost_d'];
$name = $vypis['name'];
$spravna_moznost = $vypis['spravna_moznost'];
$POCET++;

echo "<p><strong>".$POCET.") ".$vypis['zadanie']."</strong><br />";
echo "<input type='radio' name='".$id."' value='a'>a) ".$moznost_a."<br />";
echo "<input type='radio' name='".$id."' value='b'>b) ".$moznost_b."<br />";
echo "<input type='radio' name='".$id."' value='c'>c) ".$moznost_c."<br />";
echo "<input type='radio' name='".$id."' value='d'>d) ".$moznost_d."<br /></p>";
echo "<input type='hidden' name='form_id' value='".$id."'/>";
}
echo "<br />";
echo "<input type='submit' name='send' value='Vyhodnoť!' />";
echo "<input type='hidden' name='sent' value=''/>";

echo "</form><br />";

// ODOSLANIE FORMULARA

if(isset($_POST['sent'])){
   $form_id=$_POST['form_id'];
 
   $query = mysql_query("SELECT * FROM test_vypis WHERE `id`='$form_id'");
      while ($vypis = mysql_fetch_array($query)) {
    $spravna_moznost=$vypis['spravna_moznost'];
     $poradie++;
      if($_POST[$vypis['id']]==$spravna_moznost){
      echo "<span id='ok'>".$poradie.") Dobre: ".$spravna_moznost."</span><br />";
   }else{
   echo "<span id='red'>".$poradie.") Zle, správne bolo: ".$spravna_moznost."</span><br />";
   }
   }
}

?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

celé to máš nejako zvláštne postavené, podľa mňa ti tam chýba jednoznačný identifikátor otázky ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.09
Prihlásený: 08.08.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1

No však to je $id --> neexistuje otazka, ktora by mala rovnake id.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

no dobre alenže nikde nemáš form_id (myslím v HTML)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.01.09
Prihlásený: 08.08.09
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1

Ďakujem, už to mám vyriešené...


 [ Príspevkov: 5 ] 


Problem s kontrolovaním generovaného formuláru v php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie formularu do funkcie php

v PHP, ASP

1

194

17.01.2011 18:19

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie dynamicky generovaneho obrazka do binarneho stylu

v PHP, ASP

8

305

02.06.2007 12:34

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SPRACOVANIE FORMULARU

v PHP, ASP

5

710

02.07.2006 21:50

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyplňování formulářů

v Grafické programy

5

327

25.02.2011 14:10

Willi1

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Stylovanie formularu

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

227

28.07.2010 20:25

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Minimalizovanie formuláru (Delphi)

v Delphi, Visual Basic

17

425

02.04.2012 17:04

jucho29

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacnásobné odoslanie formuláru

v PHP, ASP

15

575

03.09.2011 21:57

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba Objednávkového Formuláru

v PHP, ASP

12

769

13.03.2008 8:23

wotan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Data z formularu + vysledok

v PHP, ASP

12

315

23.08.2008 0:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ukladanie formularu do suboru

v Delphi, Visual Basic

2

335

15.04.2010 12:28

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie formularu z db

v PHP, ASP

2

290

22.07.2008 21:25

funny102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie formularu pred odoslanim

v PHP, ASP

2

154

23.12.2011 7:54

Han5vk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spracovanie formularu pred odoslaním

v PHP, ASP

15

469

26.06.2010 20:41

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Valdiacia formularu - povinne/nepovinne udaje

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

314

28.06.2009 19:40

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

data z formularu do .csv

v PHP, ASP

2

298

23.01.2009 11:25

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presúvanie formuláru za hociktorú časť

v Delphi, Visual Basic

7

706

23.12.2007 10:53

audiotrack



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF