[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 15.02.08
Príspevky: 8
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 27.04.2007 12:01 | POSTDATA a refresh

Zdravim, viete niekto pomoct ako zmazat z cache pri refreshovani stranky POSTDATA, ktore boli predtym odoslane? Mam na mysli aby sa nezobrazovala ta hlaska ci ich chcem znovu odoslat.

Napr. -> mam formular s pridavanim mena a adresy. Odoslem udaje, zapisu sa a po refreshi vyhodi spominanu hlasku


Offline

Čestný člen
Čestný člen
POSTDATA a refresh

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 27.04.2007 12:06 | POSTDATA a refresh

sprav si dva subory. v jednom budes mat formular v druhom skript ktory to spracovava.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 15.02.08
Príspevky: 8
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 27.04.2007 12:10 | POSTDATA a refresh

a aky kod treba vlozit do toho skriptu co to bude spracovavat?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2673
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 27.04.2007 14:41 | POSTDATA a refresh

$_POST["nazov premennej"];


Offline

Užívateľ
Užívateľ
POSTDATA a refresh

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 28.04.2007 18:24 | POSTDATA a refresh

vyuzivaj :
na zaciatok dokumentu:
Kód:
ob_start();

Aby ti to presmerovalo(potom sa nezachovaju post data)
do stredu daj:
Kód:
header("Location:  skript.php");

kde skript.php je subor kery chces aby sa neobnovoval
a nakoniec daj
Kód:
ob_flush()

takto nejako by to malo fungovat...neskusal som, nerucim :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
POSTDATA a refresh

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 21.09.2007 0:14 | POSTDATA a refresh

Ja mam podobny problem: Mam formular na pridavanie clankov.
Kód:
<form  action="upload.php" method="post" >....
Po odoslani teda spracuje subor upload.php. V tomto uploade je aj text, ktory sa po odoslani vypise : Vas clanok bol pridany ... ID clanku ... atd... a odkaz a href ... zobrazit clanok.
Tu je vsak problem, ak uzivatel stlaci refresh stranky, vypise sa hlasenie o POSTDATA...atd, a clanok sa znovu vlozi! Ak spravi refresh 10 krat, ten isty clanok tam bude 10 krat. Neda sa nejako zabranit tomu refreshu, alebo ako to mam riesit? Ten header, co pisal qacer neviem kam dat. Upload.php mam predsa uvedeny vo form, nemozem ho presmerovat... Dakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
POSTDATA a refresh

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 21.09.2007 1:35 | POSTDATA a refresh

Neopagan, to presmerovanie sprav na konci skriptu upload.php. A presmeruj to podľa toho, či bola akcia úspešná, alebo nie na rôzne url (celkom jednoduchý spôsob je presmerovať to opäť na stránku s formulárom, ale aj s getovou premennou hovoriacou o výsledku).

Napr.
Kód:
<?php
//formular.php

echo "<form>formular, bla bla</form>"; // tu vypis svoj formular
if(isset($_GET['akcia_uspesna']){
echo "akcia bola uspesna!";
} elseif (isset($_GET['akcia_neuspesna']){
echo "akcia bola neuspesna, lebo stojite na kabli";
}
?>


Kód:
<?php
// upload.php

// tu na zaciatku bude spracovanie ake chces mat

// na konci, podla uspesnosti akcie sa presmeruje na stranku s hlaskou
if($akcia == TRUE){
header('Location: http://www.server.sk/formular.php?akcia_uspesna');
exit();
} else {
header('Location: http://www.server.sk/formular.php?akcia_neuspesna');
exit();
}
?>


Existuje ešte lepšie riešenie, ktoré je založené na tom, že oznámenie o úspechu/neúspechu akcie uložíš do $_SESSION a zobrazíš len raz len na vybranej stránke (lebo ak by si teraz refreshoval formular.php?akcia_uspesna, stále by ti to vypisovalo tú hlášku, aj keď by sa žiadna akcia nekonala). Viac o tom na http://php.vrana.cz/informovani-uzivate ... perace.php


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
 [ Príspevkov: 7 ] 


POSTDATA a refresh



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SPACE to refresh (medzerník pre refresh)

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

290

10.07.2011 16:48

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REFRESH

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

394

23.10.2009 15:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form refresh

v PHP, ASP

7

367

01.07.2009 17:05

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh marquee

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

305

20.05.2009 19:31

tofina0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh DIV

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

302

19.03.2011 13:15

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh Firefox

v Sieťové a internetové programy

3

333

12.02.2009 11:14

brm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh php

v PHP, ASP

10

1302

02.01.2009 10:43

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stranky

v PHP, ASP

1

235

06.05.2010 18:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX refresh

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

824

19.10.2008 11:20

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatický refresh

v PHP, ASP

3

272

05.03.2010 1:01

Merlin_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

392

15.09.2008 14:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Iframe refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

480

05.06.2008 22:16

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh rate

v Monitory, televízory a projektory

4

449

19.02.2009 17:19

piskvorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh url

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

144

25.08.2015 15:39

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stranky

v PHP, ASP

9

481

11.08.2009 11:36

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

auto refresh divu

v PHP, ASP

13

975

11.10.2009 10:18

1daemon1



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF