[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 30.06.2009 16:10 | Form refresh

Ahojte chcel by som sa opytat ci je nieco taketo mozne, mam nejaky form napr.
Kód:
<form action='#' method='POST'>
<input type='text' name='text'>
<input type='submit' name='pridaj' value='Pridaj'>
</form>


Ked kliknem na tlacitko pridaj aby sa mi po pridani refreshla cela stranka aby bol hned na stranke aktualny obsah je to mozne?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Form refresh

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 30.06.2009 16:52 | Form refresh

Stačí keď vyberáš z DB až po vložení nového riadku.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 30.06.2009 16:56 | Form refresh

Ano ale ja mam na indexe viacero takych inputov ... neda sa to riesit ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Form refresh

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 30.06.2009 18:27 | Form refresh

Skús po každom spracovaní formuláru z POSTu dať redirect


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 01.07.2009 10:19 | Form refresh

Hmm velmi zle som sa vyjadril ... mam nejaky <form> s ktoreho posielam data do DB ... ale data sa mi ukazu az po REFRESH stranky ...

ad jedna ... ked odoslem, a stlacim F5 odosle sa znova to iste :-( a mam v DB rovnaky zaznam ...

ad dva ... novy obsah databázy sa mi neukaze hned ako $_POSTnem ... :-( trosku sa zabavam a neviem to rozlusknut ... poradite ? DAKUJEEEEM VOPRED


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Form refresh

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 01.07.2009 10:22 | Form refresh

znova si prečítaj môj predchádzajúci príspevok


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 01.07.2009 10:26 | Form refresh

Ja som si ho cital, dokonca hladal na nete. Dal by si nejaky nazorny priklad?

Uprava// tak teda pomoze niekto ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Form refresh

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 01.07.2009 17:05 | Form refresh

Kód:
if(isset($_POST['vykonajnieco'])){
 // nejake akcie
 // atd
 // atd
 header("location: index.php");
 exit;
}


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 8 ] 


Form refresh



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

376

15.09.2008 14:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SPACE to refresh (medzerník pre refresh)

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

267

10.07.2011 16:48

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form

v PHP, ASP

2

386

02.05.2009 15:08

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form action

v PHP, ASP

0

404

12.08.2008 0:37

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pouzitie FORM

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

227

08.12.2011 22:14

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REFRESH

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

385

23.10.2009 15:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Specialitka vo FORM

v PHP, ASP

13

302

05.03.2009 8:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form v html

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

599

18.01.2007 15:02

etel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh url

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

130

25.08.2015 15:39

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh Firefox

v Sieťové a internetové programy

3

319

12.02.2009 11:14

brm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh DIV

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

291

19.03.2011 13:15

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh marquee

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

285

20.05.2009 19:31

tofina0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX refresh

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

808

19.10.2008 11:20

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stranky

v PHP, ASP

1

218

06.05.2010 18:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Iframe refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

465

05.06.2008 22:16

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatický refresh

v PHP, ASP

3

256

05.03.2010 1:01

Merlin_sk



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF