[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 29.10.09
Príspevky: 24
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 10.08.2009 14:55 | refresh stranky

Zdravím, na dnes posledná otázka a už vám dám pokoj :)

Dá sa spraviť niekde v strede kódu (PHP) refresh stránky? Nič viac, len to, že sa stránka refresne.

Ďakujem za odpovede a trpezlivosť:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
refresh stranky

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 10.08.2009 15:06 | refresh stranky

a to je na čo dobré ?
je to riadna hlúposť, povedz na čo to chceš využiť, dáme ti lepšie reálne riešenie:)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 29.10.09
Príspevky: 24
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 10.08.2009 15:11 | refresh stranky

hmm dik :)

no som nováčik v PHP ... čo dodať :D

chcem to na to, že v kóde môžem prísť čo ja viem v polke na to že mi zhodí logickú hodnotu l_ok na false a tým pádom chcem zabrániť aby sa stránka zobrazovala (respektíve to čo sa malo zobraziť, čo už bolo narichtované :D) ... a chcem zobraziť nejakú hlášku ... (áno, dobre tušíte :) chybovú hlašku ktorá posle uzivatela do .. )


Offline

Užívateľ
Užívateľ
refresh stranky

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 10.08.2009 15:21 | refresh stranky

a ako robíš tu kontrolu ?
veď nevypisuj nič pokiaľ si nebudeš celkom istý, že to môžeš vypísať, nie ?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 29.10.09
Príspevky: 24
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 10.08.2009 15:31 | refresh stranky

hmm ... no hej zalezi od pristupu ... nie som moc zbehli v PHP, kodim v inych jazykoch a tam nieco ako l_ok je nutnost ... musim asi zmenit uhol pohladu na danu problematiku :)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
refresh stranky

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 10.08.2009 20:12 | refresh stranky

Ja pouzivam pri vacsich projektoch vynimky a len proste pracujem s try-catch blokmi. Samozrejme bezne funkcie vynimky nehadzu, preto aj tak musim v nejakej vlastnej funkcii/metode vykonat kontrolu, ci vsetko zbehlo spravne, a ak nie, vyhadzuje vynimku, ktoru odchytim. Samozrejme je to este komplikovanejsie :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.08.2009 23:57 | refresh stranky

Ja mám vždy oddelený výstup od logiky, takže ja to v podstate ani neriešim :)

myslím že existujú ob_ funkcie ako ob_clean(); ktoré zmažú celý doterajší výstup


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
refresh stranky

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 11.08.2009 8:45 | refresh stranky

ak chces uprostred refresh (alebo forward kamkolvek inde) staci ti toto:
Kód:
  header('location: adresa.html');
  exit;


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.05.09
Prihlásený: 07.10.13
Príspevky: 63
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 11.08.2009 9:26 | refresh stranky

GoodWill píše:
ak chces uprostred refresh (alebo forward kamkolvek inde) staci ti toto:
Kód:
  header('location: adresa.html');
  exit;

mam pocit ze stacit to nebude - pise ze v strede kodu, ked uz je nieco vypisane a hlavicky je potrebne posielat este pred vypisom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
refresh stranky

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 11.08.2009 11:36 | refresh stranky

tak spracuvavaj vsetko pred vypisanim hlavicky
alebo spracuj to mimo hlavne stranky a tym padom header mozes pouzit ako chces


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 10 ] 


refresh stranky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stranky

v PHP, ASP

1

218

06.05.2010 18:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stranky RAZ

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

560

13.12.2009 22:19

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

refresh stránky - chyba routru?

v Siete

4

100

12.02.2017 22:07

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na refresh stranky vlozenej cez include?

v PHP, ASP

2

417

28.04.2007 12:33

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SPACE to refresh (medzerník pre refresh)

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

267

10.07.2011 16:48

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenacitava stranky, najma stranky.com;po restarte nacita

v Sieťové a internetové programy

2

300

17.03.2012 20:17

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REFRESH

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

385

23.10.2009 15:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX refresh

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

807

19.10.2008 11:20

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

376

15.09.2008 14:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh marquee

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

285

20.05.2009 19:31

tofina0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automatický refresh

v PHP, ASP

3

256

05.03.2010 1:01

Merlin_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form refresh

v PHP, ASP

7

355

01.07.2009 17:05

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh DIV

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

291

19.03.2011 13:15

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh url

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

130

25.08.2015 15:39

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Iframe refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

465

05.06.2008 22:16

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh rate

v Monitory, televízory a projektory

4

427

19.02.2009 17:19

piskvorko



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF