[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.07
Prihlásený: 14.07.11
Príspevky: 107
Témy: 32 | 32
NapísalOffline : 12.04.2008 12:59 | pomoc so session

mam takyto skript

if(isset($_SESSION["price"]))
{
$_SESSION["price"] = $_SESSION["price"] + 300;
}

funguje dobre az nato ze ked dam f5 tak mi to vzdy prirata a ja potrebujem len to ze ked kliknem na nejake tlacitko pridat, aby mi to pridal len vtedy a nie vzdy ked dam refresnut stranku. diky za kazdu pomoc


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 12.04.2008 13:16 | pomoc so session

A čo sa robí pri stlačení toho tlačidla pridať? Ak sa tá stránka znovu načítava, tak tam môžeš pridať ešte kontrolu, či je v $_GET alebo $_POST to, čo tam chceš mať (samozrejme problém pri obnovovaní stránky ostane, akurát normálny prehliadač zobrazí, či sa to má odoslať znovu, ale to sa dá vyriešiť presmerovaním).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pomoc so session

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 12.04.2008 13:34 | pomoc so session

tak si tento kod daj do zvlastneho suboru napr. pridaj.php

Kód:
<?php
if(isset($_SESSION["price"]))
{
$_SESSION["price"] = $_SESSION["price"] + 300;
}
$navrat=$_SEVER['HTTP_REFERER'];
header("location: $navrat");
?>


a po kliknutí na odkaz <a href="pridaj.php" >pridat</a> ti prida k session 300...

//edit.. vsimol som si, ze tam mas ze tlacitko... tak uz to moze byt form

Kód:
<form action="pridaj.php" method="post">
<input type="submit" value="pridat">
</form>


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
pomoc so session

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 12.04.2008 13:36 | pomoc so session

stlacenim f5 refreshujes stranku, cize hovoris prehliadacu, aby zopakoval posledny prikaz, u teba prave ten gombik pridat ;) cize skript si mysli, ze si to zmackol zasa...


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.07
Prihlásený: 14.07.11
Príspevky: 107
Témy: 32 | 32
Napísal autor témyOffline : 12.04.2008 13:59 | pomoc so session

emer píše:
tak si tento kod daj do zvlastneho suboru napr. pridaj.php

Kód:
<?php
if(isset($_SESSION["price"]))
{
$_SESSION["price"] = $_SESSION["price"] + 300;
}
$navrat=$_SEVER['HTTP_REFERER'];
header("location: $navrat");
?>


a po kliknutí na odkaz <a href="pridaj.php" >pridat</a> ti prida k session 300...

//edit.. vsimol som si, ze tam mas ze tlacitko... tak uz to moze byt form

Kód:
<form action="pridaj.php" method="post">
<input type="submit" value="pridat">
</form>


ja tam mam form aj kontrolujem cez post ci bolo tlacitko stlacene, no aj tak mi to po refresnuti stale pripisuje


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
pomoc so session

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 12.04.2008 14:16 | pomoc so session

Broko71 píše:
ja tam mam form aj kontrolujem cez post ci bolo tlacitko stlacene, no aj tak mi to po refresnuti stale pripisuje

ak si precitas moj prispevok, tak pochopis preco to robi :roll:


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.07
Prihlásený: 14.07.11
Príspevky: 107
Témy: 32 | 32
Napísal autor témyOffline : 12.04.2008 14:22 | pomoc so session

el mariachi píše:
ak si precitas moj prispevok, tak pochopis preco to robi :roll:
ale ja chapem preco to robi, no potrebujem vediet ako spravit aby to tak nerobilo. musi byt nejaky sposob ako tomu zabranit


 [ Príspevkov: 7 ] 


pomoc so session



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc session nefunguje cez cookies(cez url ide)

v PHP, ASP

3

308

10.11.2009 19:03

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

24

1619

19.01.2007 18:27

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

375

29.06.2009 17:51

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

2

314

25.02.2010 14:59

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

1

427

29.09.2008 0:28

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

355

28.12.2008 13:43

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

1

325

26.03.2009 19:36

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

7

467

11.10.2007 14:37

xxxmiroxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session - prihlasenie

v PHP, ASP

17

975

14.07.2008 10:47

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

818

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session :-o

v PHP, ASP

6

428

20.08.2008 21:13

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nekonecna session

v Ostatné

2

428

13.10.2009 13:31

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UDP Session

v Siete

8

264

16.01.2011 16:54

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION regexp

v Webhosting a servery

9

574

08.11.2008 16:27

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session -- problem :(

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

32

1207

14.06.2009 18:23

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session manager...

v PHP, ASP

5

868

13.02.2007 23:15

mondzo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF