[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.07.08
Prihlásený: 15.03.16
Príspevky: 36
Témy: 10 | 10
Bydlisko: City 17

Mam problem ze ak ulozim sessionID do cookies tak ma odhlasi, akoby neprecitalo vôbec cookie.. no zato ak sessionID prenasam v URL tak to ide v pohode.... dokonca ten isty script som dal do test.php a ide to v pohode. akurat na index.php a administracia.php to nefunguje... proste neviem co s tym. robi mi to v mozille aj v Explorery tak neviem kde moze byt problem.

BTW: teraz som prerobil cele prihlasovanie uplne ine premenne som pouzil.. no proste nanovo. aj inym spôsobom... trochu bezpecnejsim :rolleyes: ale proste na index.php sa prihlasim ale neostanem prihlaseny


_________________
"We are willing to suffer, to die for the things we care about. For love, for the right choices."
Offline

Čestný člen
Čestný člen
pomoc session nefunguje cez cookies(cez url ide)

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Asi to mas pokazene. Ako mame vediet, kde je problem? Nedal si ziadne zdrojove kody.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.07.08
Prihlásený: 15.03.16
Príspevky: 36
Témy: 10 | 10
Bydlisko: City 17
Napísal autor témyOffline : 10.11.2009 19:01 | pomoc session nefunguje cez cookies(cez url ide)

no ok uz som to nasiel....ALE VOBEC TOMU NECHAPEM.. . v strede index.php som mal
Kód:
$navstevy = @mysql_query("INSERT INTO `$tb7` ( `IP`, `Cas`) VALUES ('".htmlspecialchars($REMOTE_ADDR)."','".$datum."');", $spojit) or dei();

je tam jedna bodkociarka za zatvorkou tak blbo
zrejme toto bolo zle, este mam definovanu function dei($spring){echo($spring);} ale neviem ako by funkcia mohla ovplivnit Cookie

BTW: ma toto vyznam ?? htmlspecialchars($REMOTE_ADDR) alebo sa to neda niako nahradit?


_________________
"We are willing to suffer, to die for the things we care about. For love, for the right choices."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.07.08
Prihlásený: 15.03.16
Príspevky: 36
Témy: 10 | 10
Bydlisko: City 17
Napísal autor témyOffline : 10.11.2009 19:03 | pomoc session nefunguje cez cookies(cez url ide)

no dobre... tak urobil som urychleny zaver....ale neviem preco to slo ked som zmazal ten riadok. Robil to JavaScript. hoci ho na stranke moc nevyuzivam ale mal som tam
Kód:
     <link rel="stylesheet" href="obrscr/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
      <link rel="StyleSheet" href="obrscr/crop.css" media="all" type="text/css" />
      <script src="obrscr/prototype.js" type="text/javascript"></script>
      <script src="obrscr/scriptaculous.js?load=effects" type="text/javascript"></script>
      <script src="obrscr/lightbox.js" type="text/javascript"></script>
      <script type="text/javascript" src="obrscr/imageCropper.js?1.1.5"></script>

Chcel by som Lightbox spustit na svojich strankach ale takto to asi nebude mozne ked sa neprihlasi nikto... btw nie je to original, nevedel som to zohnat, tak som to pozliepal nejako.

Nepoznate nejaku inu taku galeriu ? lebo Javascript nenavidim, stačilo mi to upravovať


_________________
"We are willing to suffer, to die for the things we care about. For love, for the right choices."
 [ Príspevkov: 4 ] 


pomoc session nefunguje cez cookies(cez url ide)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP registracia cez cookies

v PHP, ASP

8

593

04.09.2007 22:23

cr3at0r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nakupny kosik cez session

v PHP, ASP

15

785

21.06.2010 18:57

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pekne URL cez .htacces

v Ostatné

2

763

10.10.2009 21:49

scrysurn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form - zmena url cez radio

v PHP, ASP

8

609

11.02.2007 15:21

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sledovanie navstevnosti urcitej url cez GA

v Ostatné

2

312

02.04.2010 20:18

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cez kabel ide a wifi nenajde

v Siete

3

634

18.08.2009 12:47

spajdo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ide na Ubuntu BF3 cez WINE?

v Operačné systémy Unix a Linux

3

185

05.07.2012 22:38

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejde zvuk cez HDMI kabel, obraz ide

v Operačné systémy Microsoft

2

477

08.06.2012 21:28

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wifi ide ale cez kabel sa neda pripojit

v Siete

2

149

28.07.2014 10:07

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje fan cez molex

v Chladiče a všetky druhy chladenia

3

152

01.07.2016 16:08

t0m@$

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pripojenie cez kabel nefunguje

v Siete

1

182

07.07.2012 12:57

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje internet cez wifi router

v Siete

2

350

18.12.2011 0:09

g3rtrud

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje posielanie suborov cez IM

v Sieťové a internetové programy

3

415

25.08.2008 17:28

Igor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prihlásenie cez Google niekedy nefunguje

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

262

29.08.2015 6:19

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje internet priamo cez kabel

v Siete

4

136

03.07.2017 18:17

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje napojenie cez integrovanú VGA

v Intel čipové sady

9

235

30.03.2016 15:25

krpelan_m



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF