[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 15.04.13
Príspevky: 4
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 10.03.2009 15:28 | Pole do stringu

:loony: mam velky problem a už ma boli z neho hlava.Tj mozno niekdo tu bude vediet odpoved.je to vcelku jednoduche pri tom co robim,ale dako ne a ne na to prist.

Regexom a matchovaním parsujem stránku cez curl.
a mám pole asi 5 rozmerne pole z toho jeho jedna cast t postatná vyzera asi takto:

array s hodnotami
Kód:
Array ( [0] => 10.03, 15:07 [1] => 10.03, 15:01 [2] => 10.03, 14:58 [3] => 10.03, 14:57 [4] => 10.03, 14:54 [5] => 10.03, 14:44 [6] => 10.03, 14:25 [7] => 10.03, 14:13 [8] => 10.03, 14:03 [9] => 10.03, 13:30 [10] => 10.03, 13:00 [11] => 10.03, 12:27 [12] => 10.03, 11:13 [13] => 10.03, 11:05 [14] => 10.03, 10:46 [15] => 10.03, 08:49 [16] => 10.03, 08:43 [17] => 10.03, 08:15 [18] => 10.03, 07:10 [19] )


Ide o časové údaje no ja ich chcem zkonvertovat do unixtime-u cez "strtotime" aby som ich mohol potom vlozit do DB..ale ako mam preboha to pole skonvertovat na string tak aby mi ho zobral "strtotime" ? :loony:
viem to implodovat ,ale potom ak by som to znova regexol mal by som znova pole. (Potrebujem aby vsetky hodnoty vo vnutri pola som zmenil na unixtime a mal z neho presne rovnake pole aby som bol presný)

Diki moc moc by mi to pomohlo uz si nad tym lamem hlavu dva dni.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.03.2009 15:32 | Pole do stringu

foreach() alebo for()

pričom
$pole[$i] = unixdate($pole[$i]);

A miesto unixdate dáš tuščím date() alebo funkciu ktorá ti to prekonvertuje to unoxového času


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 15.04.13
Príspevky: 4
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 10.03.2009 15:44 | Pole do stringu

No vtom je problem...array mi to neozberie a skusal som aj forcykly aj foreach proste nevrati mi ziadnu hodnotu..nevypíse error no nevrati nic a pokial skusim cisto
strtotime(10.03, 15:07); tak to funguje,ale ako nahle tam dam pole aj s indexom nic mi nevrati.nemam ani paru preco.

:-D som slepý chyba bola u mna..nemozem konvertovat na unixtime pokial tam nemam rok. :shock: neverim ze som si to nevsimol.(program ma uz par sto riadkov...)

tak inak nema niekto napad?ako spravit co najlahsie toto?

Kód:
Array ( [0] => 10.03, 15:52 [1] => 10.03, 15:50 [2] => 10.03, 15:48 [3])


prementi na toto:

Kód:
Array ( [0] => 10.03.2009, 15:52 [1] => 10.03.2009, 15:50 [2] => 10.03.2009, 15:48 [3])


:oops: THX


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.03.2009 17:34 | Pole do stringu

no cyklus ... expolde na čiarku a následne pridanie hodnoty, implode a finito :D


 [ Príspevkov: 4 ] 


Pole do stringu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dom z stringu

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

231

16.03.2010 20:59

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kopirovanie stringu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

252

14.11.2012 18:09

faraon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java - kontrola stringu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

15

457

16.12.2010 14:22

arnie16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C - načítanie stringu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

14

1501

17.10.2010 21:33

remus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vycuc zo stringu

v PHP, ASP

4

305

24.05.2009 22:17

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

opatovne nacitanie Stringu - JAVA

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

549

03.02.2011 18:13

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridavanie medzier do stringu

v PHP, ASP

7

255

31.01.2009 21:38

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

return stringu po ajaxovom calle

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

116

10.06.2014 22:57

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA - získanie stringu zo súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

162

21.04.2014 23:34

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odstranenie nadbytocnych medzier, tabulatorov zo stringu....

v PHP, ASP

11

269

09.10.2014 20:13

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako najst poziciu v stringu regexpom?

v PHP, ASP

8

298

29.12.2010 19:36

misko16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdelenie stringu do pola stringov v Jave

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

422

17.10.2012 22:41

Vicma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

POLE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

1054

18.11.2006 10:07

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacrozmerne pole

v PHP, ASP

3

373

07.12.2010 16:41

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole..

v PHP, ASP

3

221

28.09.2011 22:56

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

raid pole

v Pevné disky a radiče

23

1919

09.07.2008 1:15

Pegas099



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF