[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.03.08
Prihlásený: 02.08.10
Príspevky: 26
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Stropkov
NapísalOffline : 21.02.2009 19:15 | [VYRIESENE] Php GET problem

Zdravim mam takuto situaciu generujem html formular dynamicky to znamena ze si nastavim kolko poli tam chcem mat napr ak zadam 5 tak mi to vytvori pole c.1 pole c.2 pole c.3 pole c.4 pole c.5 +tam mam 2polia ktore tam musia byt rpole rpole2 ten formular dalej posielam pomocou GET php skript mi zpocita vsetky polia ktore som tam zadal
Kód:
foreach($_GET as $key => $hodnota){....
lenze on mi spocita aj rpole a rpole2 ale ja tam chcem mat len pole c.1 c.2...Neviem ci ste ma pochopili snad ano..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Php GET problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.02.2009 19:27 | [VYRIESENE] Php GET problem

problem je v tom, ze do cyklu predavas cele pole $_GET, musis z neho vytiahnut prave tie prvky, ktore potrebujes... pozri si hned prvy komentar na http://www.php.net/manual/en/function.array-filter.php


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.03.08
Prihlásený: 02.08.10
Príspevky: 26
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Stropkov
Napísal autor témyOffline : 21.02.2009 19:48 | [VYRIESENE] Php GET problem

No nejako som to nepochopil...Ono by sa hodilo skor nieco taketo $_GET['pole("prazdne miesto")']Pricom to prazdne miesto by bolo cislo toho pola alebo "cokolvek"...No neviem googlim od obeda a nanic som neprisiel...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Php GET problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.02.2009 19:59 | [VYRIESENE] Php GET problem

pravdupovediac som ani velmi nepochopil, co potrebujes, lebo si to napisal dost stroho :) ked chces vytiahnut len niektore prvky pola, tak to mozes spravit aj cez cyklus a budes len kontrolovat format nazvu prvku...

Nieco ako toto, pisal som to z hlavy, takze to nemusi uplne fungovat, ale princip je vlastne ten, ze "vytiahnes" z pola len tie prvky, ktore maju index pole1-5
Kód:
foreach($_GET as $key => $hodnota) {
   if(ereg("^pole[1-5]{1}$",$key)) {
      //spracovanie
   }
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.03.08
Prihlásený: 02.08.10
Príspevky: 26
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Stropkov
Napísal autor témyOffline : 21.02.2009 20:12 | [VYRIESENE] Php GET problem

Dik moc funguje :).


 [ Príspevkov: 5 ] 


[VYRIESENE] Php GET problem



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] spracovanie formulara cez GET

v PHP, ASP

15

656

20.02.2009 11:01

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] PHP: problem s INCLUDE pri RewriteEngine On

v PHP, ASP

2

323

17.02.2009 14:33

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GET method PHP

v PHP, ASP

6

161

22.02.2016 13:54

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php, get a mysql

v PHP, ASP

3

192

27.07.2012 4:13

TheRay

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Orezevanie obrazkov .php //vyriesene

v PHP, ASP

0

152

23.11.2011 13:58

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] PHP template class

v PHP, ASP

23

852

24.02.2009 23:09

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] PHP unzip class

v PHP, ASP

6

327

26.02.2009 13:01

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] PHP vyhladavanie v txt

v PHP, ASP

6

448

11.03.2009 21:41

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] php sťahovanie obrázkov z www

v PHP, ASP

2

436

20.03.2009 13:03

korelat22

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] JSON z Twitteru do PHP

v PHP, ASP

8

388

27.03.2009 20:44

chvosty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Delete udajov v MySQL s PHP

v PHP, ASP

11

873

08.02.2009 22:36

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s get page ...

v PHP, ASP

1

313

30.01.2009 22:08

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s get a post

v PHP, ASP

3

223

24.04.2010 0:13

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problém so session

v PHP, ASP

2

264

30.03.2009 19:02

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s 1920x1080?VYRIESENE!

v Monitory, televízory a projektory

1

280

25.02.2012 11:15

georgeyoung987

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problem so sessions

v PHP, ASP

2

235

28.02.2009 16:32

bruno.b



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF