[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 20.08.2009 18:21 | php a img

mam na stranke index.php toto

Kód:
<img src='skuska.php'>


a chcem dosiahnut aby sa vykonal skript v subore skuska.php.

Hocico vsak dam do skuska.php - napr. echo "aaaaaaaa"; tak po spusteni index.php sa nedeje nic...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 20.08.2009 18:48 | php a img

neopagan píše:
mam na stranke index.php toto

Kód:
<img src='skuska.php'>


a chcem dosiahnut aby sa vykonal skript v subore skuska.php.

Hocico vsak dam do skuska.php - napr. echo "aaaaaaaa"; tak po spusteni index.php sa nedeje nic...


nieje nahodou tag img na zobrazenie obrazka? skus takto
Kód:
<?php
include "skuska.php";
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 20.08.2009 18:54 | php a img

Kód:
<img src='<?php include "skuska.php"; ?>' />


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 18:59 | php a img

ja viem ze img je na zobrazenie obrazka...

nespomenul som, ze subor skuska.php je na inom serveri, inkludovanie z inych serverov nie je povolene.

toto <img src='skuska.php'> mam v eshope, ktory predavam, cize to neviem zmenit, je to na klientovom serveri.

Subor skuska.php je vsak na mojom serveri, a chcel som povodne to, aby mi odosielal info o tom, kto kde pouziva moj eshop, pripadne ak ho pouziva niekto nelegalne tak do skuska.php nahodim nejaky script, ktory vykona napr. exit alebo podobne...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
php a img

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.08.2009 19:04 | php a img

mozes napr. posielat requesty v rozumnom mnozstve (nie pri kazdom nacitani eshopu) na tvoj server...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 19:46 | php a img

no ano stenley, len neviem ako, kedze hociaku php funkciu dam do skuska.php tak to nevykona.

Proste by som potreboval napr. dat do skuska.php toto

echo "Pouzivate nelegalny eshop, bla bla bla"...

a nejaky header location * presmerovanie inde, alebo jednoducho exit();

Avsak som to skusal, a v tom eshope kde je to img, sa nevypisalo nic, a ani exit sa nevykonal.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
php a img

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.08.2009 19:49 | php a img

prave preto to nedavaj do img, ale rovno to includni do criev eshopu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 20.08.2009 20:11 | php a img

ok, pre buducnost to spravim nejako inak, ale jedna sa mi o jeden inkriminovany eshop, kde uz neviem zmenit to img src...

a prave tam potrebujem spustit nejaky script v subore na mojom serveri..

da sa to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.08.2009 15:31 | php a img

Ono ... dá sa všetko možné. Tvojím problémom je, že <img> čaká obrázok. Tytvoríš text, to však nie je obrázok, a preto nevypíše nič. Teda riešenie je také, že ty vykreslíš obrázok s textom. Teda urobíš celú kontrolu a pokiaľ je z tvojej stránky vykreslíš obrízok a ak nie je vykreslíš text.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
php a img

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 21.08.2009 15:41 | php a img

no ano, asi bude jediny sposob taketo nieco:

[code]header('Content-type: image/png');
$im = imagecreatefrompng ('obr.png');
$colour = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$text = 'nejaky text';
imagestring($im, 3, 71, 2, $text, $colour);
imagepng($im);[/code


takto to funguje, aj vykresli obrazok so zadanym textom. Aspon nieco.

Avsak ziadny script teda spustit takymto sposobom asi nebudem vediet...

napr. exit, alebo presmerovanie, atd...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.08.2009 15:58 | php a img

nie pretože ty nefunguješ so stránkou kde sa zobrazuje, ale iba s tým svojím obrázkom. Teda Môžeš tam dať kľudne link na svoj e-shop, čím pritiahneš pár potencionálnych zákazníkov :)


 [ Príspevkov: 11 ] 


php a img



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

www.img.djmino.sk .:: IMG Uploader ::.

v Webdesign

6

529

27.11.2008 17:30

djmino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img slider

v JavaScript, VBScript, Ajax

14

331

12.11.2011 21:59

t-pack25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

úprava .img

v Ostatné programy

9

864

29.05.2011 17:19

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img.appendChild

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

584

26.01.2008 14:58

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img border

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

377

07.10.2009 8:11

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Floppy .img na .iso

v Ostatné programy

2

93

26.11.2012 21:27

niko1007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX a posielanie img

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

147

26.09.2014 18:26

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hosting pre začínajúci IMG Upload

v Webhosting a servery

0

574

28.04.2009 17:06

Momo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css:div,img,h2,text

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

357

21.03.2010 15:21

8andrej8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX refrfesh aktivneho img src

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

570

18.09.2009 21:48

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zgrabovanie webstranky do img suboru

v PHP, ASP

6

479

19.06.2008 20:24

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistovanie velkosti obrazku z img tagu...

v PHP, ASP

6

285

06.11.2008 18:08

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img - prístup k obrázku sa nepodaril ....

v Ostatné programy

3

59

10.12.2013 19:15

pikko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri napalovani v IMG BURN

v Optické zariadenia

0

479

04.11.2007 20:14

ovi77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

v com otvorit subory CCD,IMG,SUB ??

v Ostatné programy

6

3431

07.05.2010 8:33

flipaaaaa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery - Výber img, ktoré niesú zanorené v a

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

187

28.07.2010 19:25

chrono



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF