[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.05.08
Prihlásený: 03.10.10
Príspevky: 7
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 13.06.2008 21:12 | zgrabovanie webstranky do img suboru

potreboval by som vytvorit screenshoty webstranok. Priamo na serveri. Cize vlozim do formulara url webstranky a vysledkom bude vygenerovany obrazok ulozeny niekde na serveri. Vie mi niekto poradit ako na to? Dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 13.06.2008 21:17 | zgrabovanie webstranky do img suboru

no popravde nie celkom príď na stránku a daj CTRL+PRINT SCREEN
a v PhotoShope, Skicári čo kdekoľvek CTRL+V

alebo daj do googu HTML to JPG


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.05.08
Prihlásený: 03.10.10
Príspevky: 7
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 13.06.2008 21:29 | zgrabovanie webstranky do img suboru

dik, za reakciu, ale potrebujem to vlozit do jedneho projektu, ktory bude tie screenshoty danej url adresy generovat automaticky a ukladat na server. Cize sa prihlasim do aplikacie (z hocijakeho pocitaca), vlozim url adresu a skript mi z cielovej stranky vygeneruje napriklad jpg subor, ktory ulozi na server do zvoleneho priecinka. Nieco podobne robi tato aplikacia: http://www.superscreenshot.com/ - ja to ale potrebujem ukladat na server a nie zobrazovat na stranke.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
zgrabovanie webstranky do img suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.06.2008 21:36 | zgrabovanie webstranky do img suboru

pozri si imagegrabscreen() pripadne imagegrabwindow()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.05.08
Prihlásený: 03.10.10
Príspevky: 7
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 13.06.2008 21:51 | zgrabovanie webstranky do img suboru

myslim, ze to nie je to co hladam. Ja to budem potrebovat spracovavat aj davkovo (z databazy vytiahnem url adresy a z nich sa vygeneruju pre kazdu obrazok zgrabovanej web stranky)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
zgrabovanie webstranky do img suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.06.2008 22:18 | zgrabovanie webstranky do img suboru

toto je uz hadam to, co hladas http://www.phpclasses.org/browse/package/4608.html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zgrabovanie webstranky do img suboru

Registrovaný: 10.02.07
Prihlásený: 14.08.09
Príspevky: 255
Témy: 27 | 27
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 19.06.2008 20:24 | zgrabovanie webstranky do img suboru

no ja som to tiez riesil dakedy

ak ti stacia sluzby 3. stran tak pohoda, si vygoogli daco jak web screenshot maker

no a ak to chces mat na servri tak je to kusa komplikovanejsie, lebo potrebujes xko a prehliadac, ktory vykresli tu stranku a az tak to mozes ulozit do suboru


_________________
drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13
 [ Príspevkov: 7 ] 


zgrabovanie webstranky do img suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Firefox - ukladanie kompletnej webstranky do jedneho suboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

1102

26.04.2009 11:28

a4000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

www.img.djmino.sk .:: IMG Uploader ::.

v Webdesign

6

529

27.11.2008 17:30

djmino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img slider

v JavaScript, VBScript, Ajax

14

331

12.11.2011 21:59

t-pack25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

úprava .img

v Ostatné programy

9

867

29.05.2011 17:19

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img.appendChild

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

584

26.01.2008 14:58

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img border

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

377

07.10.2009 8:11

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php a img

v PHP, ASP

10

476

21.08.2009 15:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Floppy .img na .iso

v Ostatné programy

2

93

26.11.2012 21:27

niko1007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX a posielanie img

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

147

26.09.2014 18:26

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css:div,img,h2,text

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

357

21.03.2010 15:21

8andrej8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AJAX refrfesh aktivneho img src

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

570

18.09.2009 21:48

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hosting pre začínajúci IMG Upload

v Webhosting a servery

0

574

28.04.2009 17:06

Momo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba webstránky

v HTML, XHTML, XML, CSS

15

278

03.03.2014 22:25

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prerobenie webstranky

v Kôš

8

126

22.11.2016 18:20

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kritika webstránky

v Webdesign

4

502

11.08.2011 19:15

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri napalovani v IMG BURN

v Optické zariadenia

0

479

04.11.2007 20:14

ovi77



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF