[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
NapísalOffline : 28.03.2009 9:59 | Overenie min. poctu suborov

Nazdarek.. Chcem poprosit o radu..Mam spraveny script na nahravanie obrazkov.. Zacina nejako takto (zjednodušene):

Kód:
if (isset($_POST["odoslane"]))   {  // 1.
for ($i = 1; $i<=12; $i++)   {  // 2.
if ($_FILES["subor".$i]["size"]>1500000)
          {
.... spracovanie...
      }

   } // 2.
   } // 1.


No a chcel by som tam zapracovat podmienku, aby mi overilo, či uzivatel nahral napr. minimalne 4 obrazky.. Lenze za ten svet neviem prist na to ako.. :( Skusal som uz rôzne spôsoby, no zatial som sa nedopracoval k pozadovanemu vysledku... Urcite to bude nejake jednoduche riesenie, no ako to uz byva v mojom pripade zvykom, prave na tych jednoduchych veciach vzdy "narazim".... :shock: Please, poradte niekto..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie min. poctu suborov

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 28.03.2009 10:07 | Overenie min. poctu suborov

Napadá ma riešenie, že v téme pre často používané skripty som pridal skript ny výpis adresára, do cyklu by si si dal premennú do ktorej by si za každým pripočítaval 1 a na koniec by si to dal do podmienky, ale určite existuje aj jednoduchšie riešenie


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Overenie min. poctu suborov

Registrovaný: 02.03.07
Prihlásený: 29.07.09
Príspevky: 70
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Košice[JZR]
NapísalOffline : 28.03.2009 13:12 | Overenie min. poctu suborov

Kód:
// Checkuje pocet suborov s velkostou nad 1,5M, pocet uklada do premennej $filecount
$filecount = 0;
foreach ($_FILES as $entry => $file) {
    if ($file['size'] > 1500000) {
        $filecount++;
    }
}

// Pridana dalsia podmienka: $filecount musi byt vacsie alebo rovne 4
if (isset($_POST["odoslane"]) && $filecount >= 4)   {
    for ($i = 1; $i<=12; $i++)   {
        if ($_FILES["subor".$i]["size"]>1500000) {
            // .... spracovanie...
        }
    }
}


;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 29.03.2009 10:05 | Overenie min. poctu suborov

xdom..dik za radu.. :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
Napísal autor témyOffline : 29.03.2009 15:45 | Overenie min. poctu suborov

xdom..skusal som ten script co si navrhol...lenze nejako nefunguje.. :( Stale mi to uklada napr. aj 1 obrazok..Proste nejako neberie tu podmienku $filecount >= 4
Kód:
if (isset($_POST["odoslane"]) && $filecount >= 4)   {
....

V com by mohol byt problem??


 [ Príspevkov: 5 ] 


Overenie min. poctu suborov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypisanie poctu suborov v priecinku a v podpriecinkoch spolu

v PHP, ASP

4

558

10.01.2010 23:26

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie poctu riadkov a poctu znakov vo Word 2007

v Ostatné programy

0

1863

26.07.2009 17:57

fista1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

K: Extérny HDD min. 250gb , USB kľúč min 8gb

v Kúpim

0

125

11.01.2012 2:48

notfake

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat zopar suborov do image *.nrg suborov?

v Ostatné programy

7

788

30.08.2007 12:33

paulix

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podla poctu vytvorit

v PHP, ASP

9

295

25.11.2008 16:34

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

resynchronizacia poctu prispevkov

v Ostatné

0

650

16.08.2007 10:34

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis poctu z MySQL

v PHP, ASP

11

297

30.01.2009 12:39

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie poctu id-ciek

v PHP, ASP

5

379

29.09.2008 17:19

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie počtu v array

v PHP, ASP

3

313

27.04.2009 14:23

johny694

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmenšovanie počtu premapovaných sektorov

v Pevné disky a radiče

2

407

18.10.2013 20:14

hanesovic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script na ratanie poctu downloadov?

v PHP, ASP

2

981

03.08.2005 19:35

Pekaboo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie počtu prístupov na Apache

v Webhosting a servery

11

581

13.06.2009 12:04

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meranie počtu metrov v mobile

v Ostatné programy

5

514

06.03.2011 20:37

mato59

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie poctu uzivatelov na webe

v PHP, ASP

20

776

18.07.2008 18:15

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql zistenie počtu rôznych záznamov

v Databázy

4

607

28.12.2008 16:40

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyselektovanie počtu príspevkov na phpbb3 fóre

v Redakčné systémy

3

151

19.10.2013 22:17

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF