Obsah fóra
PravidláRegistrovaťPrihlásenie




Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 1794 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ďalšia
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 07.03.07
Prihlásený: 24.12.23
Príspevky: 803
Témy: 169
Príspevok NapísalOffline : 01.06.2013 19:01

hardware si "osahas" na elektronike trosku a z priemyselneho hladiska na priemyselnej informatike.

Takto by som charakterizoval ja jednotlive odbory na FEIke:

- telekomunikacie - hlavne pre matiku a fyziku idealne pre gymnazistov, ktory nevedia co chcu presne robit a programovania sa boja a inej dalsej techniky sa boja. Na Bc sa z tohto odboru naucis takmer nic co by si vedel v praxi vyuzit preto, mam pocit u tretiakov Bc, ze kebyze by isli do praxe hned tak nie kazdy by si nasiel miesto v tomto odbore... Namiesto tohto odboru odporucam radsej Cisco akademiu. Na telekome sa potom este uci to co elektronici/elektrotechnici ale to potom preco radsej nezvolit ten odbor. Proste tento odbor by potreboval komplet prekopat svoju osnovu. Bohuzial som na nej zabil dva roky.
Mozno lepsie je ten druhy odbor na FIITke orientovany na siete a uzko spojeny aj s CISCO, ktora sa tam vyucuje a kto chces tak sa mozes prihlasit.

- priemyselna informatika - v neskorsich semestroch orientovany na priemysel, automatizacia, a tento smer a uzko prepojene aj s praxou, co je velka vyhoda, patri medzi najlahsie odbory na FEIke. Trosku je tam programovania, zato vsak nie na takej urovni ako na aplikovanej informatike. Nieco aj z elektro smeru maju samozrejme vediet ;-)

- aplikovana informatika - orientovana na programovanie, trosku z webov, rozne predmety mas uzko spojene s matikou, ale matiky mas len dve sice, a fyziku len jednu, v podstate sem ide najviac ludi, odtialto ide aj najviac ludi prec, ak vies dobre programovat tak radsej chod na FIITku v narocnosti nie su az tak velke rozdiely, ale zato z pohladu matiky/fyziky a dalsich bezvyznamych predmetov je to lepsie na FIITke. Hardware minimum(teda aky dnes pozname), myslim ze tam mali skor teoriu okolo HW este v par predmetoch zahrnutu minulost..., , a ani nic z elektro, tusim v tretiaku my kamarat spominal kde jeden predmet asi maju trosku HW a trochu z mikroelektroniky. Ale myslim, ze lepsia je aj tak FIITka zase na tento odbor.

Elektronika a Automobilova elektronika - Zamerne pisem spolu lebo su skoro totozne az na rozdiel v 3 rocniku, ze automobilovy maju nieco o autach aby sa nepovedalo dovtedy nic o autach nepoculi, a elektronici maju tam tusim okolo sieti, radii, mikroelektroniky a tak... V podstate taka stredna cesta ohladom matiky a fyziky je ich tam 3x MAT a 2x FYZ ale s timi lepsimi vyucujucimi zvacsa ak to porovnavam napr. s telekomom... Ale som zabudol Elektronici maju viac matiky 4x a 2 fyzika a plus este nieco v inych predmetoch, cize je lepsie si zvolit Automobilovu elektroniku lebo na Ing. mozes ist takisto dalej v tych istych programoch co aj elektronici + mechatronika, cize ak smer elektronika tak urcite automobilu elektroniku odporucam a celkovo sa mi pozdava aj zlozenie predmetov.

Elektrotechnika - To je odbor, pre klasicku elektrotechniku pre ludi co sa chcu stat elektrotechnickymi inziniermi, odbor dost narocny ani sa netreba cudovat, ze matika a fyzika a niekolko dalsich predmetov je len matematicky/fyzikalne zameranych, velke prudy, vysoke napatia... energetika, a pod. Sice nebudes elektroinstalater, ale ak mu zle navrhnes zapojenia, tak to nemusi skoncit dobre... Zato som mal na intraku jedneho druhaka buduceho inziniera - energetika, ktory nevedel zistit pricinu preco sa mu na izbe vyhodil istic, prisiel udrzbar a ten mu to ukazal, radsej sa nepochvalil, ze co presne studuje.

Takze takto nejako, z FEIky by som odporucal ist skusit:
- priemyselnu informatiku - IT, priemysel, HW
- automobilova elektronika - elektronika, elektro smer, auta

- elektrotechnika - len ak mas velmi jasno, ist na tento odbor odporucam len z elektro priemysloviek, ktore boli vyslovene aj viac zamerane aj na matiku a fyziku, z gympla sa da tiez, ale zase len skorej z tych kde bola matika,fyzika vyucovana na urovni, a plus ste z nich maturovali aj ked to na FEIku netreba mat ale odporucam ak chcete ist na tento odbor.

Takze som sa zase rozpisal o tejto slavnej skole, je to moj pohlad a pohlady mojich znamych... cize treba to brat vsetko s rezervou. Samozrejme vsak plati jedno, ak chces byt ozaj patrit medzi elitu ako sa FEIka chvali vsade, treba ist do zahranicia studovat uz i v Brne je to o kus lepsie, nemyslim tim ze aj lahsie, sice moze byt trochu, ze to je lahsie ale to bude tim, ze sa tam ludia aj celkom snazia naucit... sice aj tam som uz pocul vselico, ale skorej len dobre veci.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.03.08
Prihlásený: 10.01.24
Príspevky: 723
Témy: 110
Bydlisko: Liptovský M...
Príspevok NapísalOffline : 08.06.2013 20:37

No co ako ? je tu niekto kto sa hlasil na FRI na UNIZU a FIT Brno ?? Dnes boli prijmacky do brna a stvrtok bola UNIZA. Do ziliny ma vzali a v brne sa musim odvolat tak dufam ze sa podari. Testy boli lahke celkom, mna najviac dodbralo to ze odcitavali body za nespravne odpovede. A co vy ? ako ste na tom ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.06.13
Prihlásený: 15.06.13
Príspevky: 2
Témy: 0
Príspevok NapísalOffline : 09.06.2013 14:00

Vie mi niekto z vlastnej skúsenosti povedať niečo o hospodárskej informatike na FEI TUKE? (použiteľnosť v praxi, prístup učiteľov a pod.)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 12.10.10
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 20
Témy: 4
Bydlisko: Presov
Príspevok NapísalOffline : 16.06.2013 11:41

Niekto z TUKE Informatika alebo Kybernetika ???:)







_________________
'Well, think boy, think..."
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 16.06.2013 12:51

marian_r píše:
Vlad píše:
co sa tyka toho zahranicia, tak pozistoval som, a vraj ci Ing. ci Mgr. tak v zahranici je to uplne jedno, nepoznaju ani jeden a obidva su jednoducho Master's degree ...to len na Slovensku sa to deli na Ing. a Mgr. a v podstate je to tiez jedno, akurat ze Ing. lepsie znie :) (aspon podla mna)

...


Neviem aké zahraničie myslíš, ale konkrétne v Rakúsku je "ing" abslovent strednej školy - priemyslovky a absolvent technickej VŠ je "dipl. ing.".


ano presne toto som mal na mysli, zistil som ale, ze je to uplne jedno, pretoze to co je na Slovensku Ing. a Mgr. tak v zahranici je to Master's degree a iba to v zahranici poznaju, ziadne Ing./Mgr. ale Master's degree ...v kazdej krajine Europy sa udeluje iny titul a preto, jedine co spojuje hodnotu tych titulov je Master's degree


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 21.12.10
Prihlásený: 27.02.23
Príspevky: 912
Témy: 138
Bydlisko: Trenčín
Príspevok NapísalOffline : 16.06.2013 15:04

zmenim ciastocne orientaciu temy...je uz prijaty niekto? ak ano, kde?
ja cakam na 20.6 a refresh eprihlasky.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 13.11.09
Prihlásený: 08.09.18
Príspevky: 133
Témy: 21
Bydlisko: SK
Príspevok NapísalOffline : 16.06.2013 22:43

Na aku VS by ste mi odporucali ist ked som prijaty na fri uniza aj fei tuke na oboch odbor informatika. Na vzdialenosti nezalezi.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 18.04.24
Príspevky: 296
Témy: 27
Bydlisko: Martin/Brno
Príspevok NapísalOffline : 17.06.2013 12:45

vladoff píše:
zmenim ciastocne orientaciu temy...je uz prijaty niekto? ak ano, kde?
ja cakam na 20.6 a refresh eprihlasky.


Ja som prijaty na FI MUNI. Najlepsie bolo ze som to vedel uz pred maturitou takze hned sa mi tam lepsie islo. A ked teraz vidim vsetky statusy ako chodia po primackach a ja si pekne oddychujem je to super pocit.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 21.12.10
Prihlásený: 27.02.23
Príspevky: 912
Témy: 138
Bydlisko: Trenčín
Príspevok NapísalOffline : 17.06.2013 20:44

ja som si daval 3 prihlasky, na jednu som prijaty a dve este nemali vyberove konania (20.6)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 23.04.09
Prihlásený: 19.04.24
Príspevky: 1112
Témy: 154
Bydlisko: Žilina , Brno
Príspevok NapísalOffline : 18.06.2013 18:46

mitko: a na aky odbor tam ideš ? . ja som natom podobne :D







_________________
CPU: AMD Ryzen 5600x + SilentiumPC Fera 3 MB: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT RAM: Kingston HyperX Predator 24GB DDR4 3000Mhz (3X8GB) SSD1: Samsung PM981 NVMe 256Gb (Win10) SSD2: Samsung Evo 750 240GB (Fedora) HDD1: WD Blue SSD 1TB PSU: Corsair RMx Series RM550x CASE: Fractal Design Define Mini C MONITOR: Dell U2715H + BenQ GW2283 || Lenovo ThinkPad x230 || Lenovo ThinkPad P1 Gen 3
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 07.12.08
Prihlásený: 25.01.16
Príspevky: 11
Témy: 1
Príspevok NapísalOffline : 19.06.2013 21:16

Vidim, ze tu vela ludi ide na TUKE :D, no mate sa na co tesit, hlavne na tie dlhe rady na obedy :D

datmetaldude píše:
Vie mi niekto z vlastnej skúsenosti povedať niečo o hospodárskej informatike na FEI TUKE? (použiteľnosť v praxi, prístup učiteľov a pod.)


Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze to nie je dobry odbor. Z ekonomiky tam je toho malo, a vacsina ekonomickych predmetov je nudna. Z informatiky tam mas nejake C-cko, Matlab, algoritmizaciu, siete. Kazdopadne to je taky zlepenec ekonomiky, informatiky atd...Neviem aka je pouzitelnost v praxi, lebo nepoznam nikoho kto dostudoval tento odbor, ale to zavisi od teba aky budes mat pristup k tej skole, ak na to budes kaslat a bude ti stacit prechadzat na E-cka, tak vela z toho mat nebudes. Ja sa snazim z tej skoly zobrat hlavne to dobre, aj ked vela toho nie je. Ked chces nieco vediet musis sa tomu venovat aj popri skole. Takze to zavisi od ludi, jeden moze skoncit v mekaci a druhy ako programator :D Pristup profesorov je rozny, ja som mal zatial tych lepsich, ale niektori su fakt hroza. Treba mat na to proste stastie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.06.13
Prihlásený: 20.06.13
Príspevky: 2
Témy: 0
Príspevok NapísalOffline : 19.06.2013 22:15

Zdravim,
nevie niekto nahodou kedy budu zname vysledky prijimacieho konania na FEI STU ? Konkretne odbor telekomunikacie. Pokial som si dobre zapamatal tak zasadnutie prijimacej komisie malo byt 18.6. Stve ma to hlavne pretoze na Zilinsku Univerzitu ma prijali a zapis je 9.7 ale skorej by som preferoval STU , na ktorej je ale vyhlasene druhe prijimacie kolo. Nerad by som totiz dopadol, ze by som nesiel na zapis do Ziliny a na STU by ma nakoniec nezobrali a ostal by som bez vysky :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.06.13
Prihlásený: 20.06.13
Príspevky: 2
Témy: 0
Príspevok NapísalOffline : 20.06.2013 10:02

tak nic , uz som to nasiel na stranke fakulty


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3325
Témy: 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Príspevok NapísalOffline : 20.06.2013 14:20

FEI VŠB ;)







_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 21.12.10
Prihlásený: 27.02.23
Príspevky: 912
Témy: 138
Bydlisko: Trenčín
Príspevok NapísalOffline : 20.06.2013 19:24

No takže som prijatý zatiaľ na 2 z 3 škôl a na tej tretej ešte niesú zverejnené výsledky :)
Jak ste na tom vy? Zobrali vás, či sa odvolávate?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 18.04.24
Príspevky: 296
Témy: 27
Bydlisko: Martin/Brno
Príspevok NapísalOffline : 20.06.2013 21:34

flip píše:
mitko: a na aky odbor tam ideš ? . ja som natom podobne :D


No ja som si vybral nieco ako programovatelne a technicke struktury. Som z toho trohu zmateny lebo minuly rok sa tam prihlasilo iba 39 ludi tak neviem ci som spravil dobre. Vyberal som to podla toho popisu k oboru a ty ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.02.13
Prihlásený: 23.06.13
Príspevky: 24
Témy: 0
Príspevok NapísalOffline : 20.06.2013 22:00

cawko ak mam uz vybavene splnomocnenie na to aby ma rodic zapisal na stu fei a zapis na api je 3.7 co vsetko z tohoto http://www.fei.stuba.sk/docs//2013/zapis.pdf potrebujem zabezpecit pred tym ako vycestujem do anglicka za pracou? este nie som celkom rozhodnuty ci sa mam nechat rodicom zapisat na tuto skolu kedze mam dobru pracovnu ponuku z anglicka a nechcem zbytocne platit 28e poplatok za isic kartu ak nakoniec zostanem vonku dlhsie ako len na prazdniny..viete mi niekto poradit?


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 21.06.2013 0:03

Ak mas naozaj dobru pracu, tak ta 28€ nezabije ;-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.02.12
Prihlásený: 21.02.14
Príspevky: 15
Témy: 4
Príspevok NapísalOffline : 21.06.2013 12:24

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ci by sa nenasli 2 ludia ochotni povedat nieco o informatike na TUKE a na UPJS, pretoze som prijaty na obe ale neviem sa stale rozhodnut kam by som chcel ist. Laka ma viac tuke, kedze som pocul za UPJS je viac zamerana na teoriu. Rad by som si vypocul nejake akuratlne nazory na tieto skoly, ktore by mi mozno pomohli sa lepsie rozhodnut. Vopred dakujem za pripadne odpovede. :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 07.12.08
Prihlásený: 25.01.16
Príspevky: 11
Témy: 1
Príspevok NapísalOffline : 21.06.2013 15:57

BadygarD píše:
Dobry den. Chcel by som sa opytat, ci by sa nenasli 2 ludia ochotni povedat nieco o informatike na TUKE a na UPJS, pretoze som prijaty na obe ale neviem sa stale rozhodnut kam by som chcel ist. Laka ma viac tuke, kedze som pocul za UPJS je viac zamerana na teoriu. Rad by som si vypocul nejake akuratlne nazory na tieto skoly, ktore by mi mozno pomohli sa lepsie rozhodnut. Vopred dakujem za pripadne odpovede. :)


Na TUKE mas prvy rocnik fyziku, matiku, elektrotechniku. A v 2. rocniku uz mas dost programovania a zadani. Ja na ten odbor nechodim takze neviem velmi. A UPJS som aj ja tiez pocul ze je to teoria :D. Tu si mozes pozriet predmety: http://maisportal.tuke.sk/portal/studijneProgramy.mais


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Kam na vysku? I

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4088
Témy: 34
Bydlisko: Brno
Príspevok NapísalOffline : 21.06.2013 18:51

mitko píše:
flip píše:
mitko: a na aky odbor tam ideš ? . ja som natom podobne :D


No ja som si vybral nieco ako programovatelne a technicke struktury. Som z toho trohu zmateny lebo minuly rok sa tam prihlasilo iba 39 ludi tak neviem ci som spravil dobre. Vyberal som to podla toho popisu k oboru a ty ?

No, skor je rozumne si poklikat povinne a povinne volitelne predmety ku kazdemu oboru a vyberat podla toho. Mne pride PTS ako jeden z tazsich Bc. oborov na FI, aj ked ja som teda teoretik, takze mna hardverove veci neberu vobec-- ak si z priemyslovky a mas (alebo si vybudujes) vztah k hardveru, vratane VHDL a Assembleru, tak ta to snad bude bavit, ale inac by som asi zmenil (kludne hocikedy v priebehu studia) obor na iny. (Inak, jeden z tvojich povinnych predmetov, Technicke vybaveni pocitacu, dali minuly semester zo 168 studentov za A styria. : )


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 18.04.24
Príspevky: 296
Témy: 27
Bydlisko: Martin/Brno
Príspevok NapísalOffline : 21.06.2013 20:49

No tak to si ma teraz moc nepotesil. Pozeral som aj na tie predmety ale nevedel som co presne je v ktorom lebo k takemu popisu, aky si mi poslal, som sa nedostal chce to odomna prihlasenie. A hardware ani mna moc neberie. Je to zlozite to vymenenie oboru ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 23.04.09
Prihlásený: 19.04.24
Príspevky: 1112
Témy: 154
Bydlisko: Žilina , Brno
Príspevok NapísalOffline : 23.06.2013 17:55

mitko píše:

No ja som si vybral nieco ako programovatelne a technicke struktury. Som z toho trohu zmateny lebo minuly rok sa tam prihlasilo iba 39 ludi tak neviem ci som spravil dobre. Vyberal som to podla toho popisu k oboru a ty ?

Ja som si tam dal Počitačové systémy a spracovanie dat ;)







_________________
CPU: AMD Ryzen 5600x + SilentiumPC Fera 3 MB: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT RAM: Kingston HyperX Predator 24GB DDR4 3000Mhz (3X8GB) SSD1: Samsung PM981 NVMe 256Gb (Win10) SSD2: Samsung Evo 750 240GB (Fedora) HDD1: WD Blue SSD 1TB PSU: Corsair RMx Series RM550x CASE: Fractal Design Define Mini C MONITOR: Dell U2715H + BenQ GW2283 || Lenovo ThinkPad x230 || Lenovo ThinkPad P1 Gen 3
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 21.12.10
Prihlásený: 27.02.23
Príspevky: 912
Témy: 138
Bydlisko: Trenčín
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 12:57

Nejde tuna niekto na FVT do PO?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.02.12
Prihlásený: 21.02.14
Príspevky: 15
Témy: 4
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 16:37

Philop píše:
BadygarD píše:
Dobry den. Chcel by som sa opytat, ci by sa nenasli 2 ludia ochotni povedat nieco o informatike na TUKE a na UPJS, pretoze som prijaty na obe ale neviem sa stale rozhodnut kam by som chcel ist. Laka ma viac tuke, kedze som pocul za UPJS je viac zamerana na teoriu. Rad by som si vypocul nejake akuratlne nazory na tieto skoly, ktore by mi mozno pomohli sa lepsie rozhodnut. Vopred dakujem za pripadne odpovede. :)


Na TUKE mas prvy rocnik fyziku, matiku, elektrotechniku. A v 2. rocniku uz mas dost programovania a zadani. Ja na ten odbor nechodim takze neviem velmi. A UPJS som aj ja tiez pocul ze je to teoria :D. Tu si mozes pozriet predmety: http://maisportal.tuke.sk/portal/studijneProgramy.mais


Tiez som sa docital ze UPJS je viac teorie. Ale teroie som uz mal dost na gymply. :D Takze radsej asi TUKE, programovanie ako take ma zatial bavilo. S matikou je to horsie a na UPJS asi bude matika tazsia nie??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 22.11.08
Prihlásený: 19.03.24
Príspevky: 286
Témy: 53
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 18:43

Zdravim,

vedel by mi niekdo poradit, prijali ma na STU a aj na VSB-Ostrava. Je mozne ist na zapis na obidve skoly a byt tam zapisany ako student ale studoval by som len na jednej VS bez nejakych dalsich poplatkov?







_________________
Pc: CPU: i5-4460; RAM: 8GB; Disk: 2x MX200 250GB; Zdroj: EVGA 500B; ZD: ASRock Fatal1ty B85 Killer; GPU: SAPPHIRE R9 380; Case: Corsair 200R
Sluchatka: Sennheiser HD599SE
Zvuk. karta: FiiO E10K
Mob: Google Pixel 4a 5G
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 19:00

Načo by si to asi robil? Do česka sa chodi na zapis skôr to viem, ak si bol už v ČR na zapis, môžeš isť kľudne aj na tu STU a do ČR im napišeš e-mail, že nebudeš k nim chodiť. Či ty chceš študovať dve školy naraz, či ako?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kam na vysku? I

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3325
Témy: 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 20:20

Však na VŠB budú ešte len 27 skúšky, rozhodnutie-papierovačka bude potom. Však si vyber školu a tam choď na zápis :D :D







_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 24.06.2013 21:10

Jurike píše:
Zdravim,

vedel by mi niekdo poradit, prijali ma na STU a aj na VSB-Ostrava. Je mozne ist na zapis na obidve skoly a byt tam zapisany ako student ale studoval by som len na jednej VS bez nejakych dalsich poplatkov?


Ak sa dobre pamatam, tak pri zapise podpisujes nejaky papier, ze si sa nezapisal na dennu formu studia na inej skole, takze to mozne nebude.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 25.06.2013 8:05

Ano, ale to sa jedna iba o školu v SR, okrem toho, ak si budeš platiť, môžeš študovať aj dve školy v SR, ale jedna musi byť dištančna

// Ja by som už na vyšku druhykrat nešiel. Zhnusila mi všetko, čo som mal na strednej rád


Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. [ Príspevkov: 1794 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ďalšia


Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Kam na vysku?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3, 4, 5 ]

v Vzdelanie, štúdium, škola

121

7421

31.03.2019 23:10

LeaR Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. notebook na vysku

v Notebooky a netbooky

6

520

26.08.2010 11:18

Cirky Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. NTB na vysku

v Notebooky a netbooky

18

1546

07.09.2007 17:43

Darius Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na výšku

v Notebooky a netbooky

3

856

01.08.2011 10:35

jaaaaaaa Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na výšku

v Notebooky a netbooky

11

628

22.07.2013 21:14

Setton Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Akú máte výšku?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 8, 9, 10 ]

v Krčma

298

16400

27.05.2012 23:22

El_Silver Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na vysku

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Notebooky a netbooky

39

1550

03.09.2019 17:39

SamerLp Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. notbuk na vysku

v Notebooky a netbooky

17

683

09.09.2013 19:49

Plechac123 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na vysku

v Notebooky a netbooky

3

504

17.06.2016 16:58

michalesku Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na výšku

v Notebooky a netbooky

4

605

26.05.2016 12:10

nescafe Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Notebook na výšku

v Notebooky a netbooky

2

397

01.12.2020 14:38

Lukáš1319 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. ntb na vysku

v Notebooky a netbooky

11

593

17.07.2019 23:18

pepkopav Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. aky nb na vysku

v Notebooky a netbooky

9

366

13.07.2010 21:21

beginner Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Ako zistiť výšku prvku

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

484

02.08.2011 7:15

camo Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Ktorý ntb na výšku ??

v Notebooky a netbooky

7

446

24.07.2010 1:09

gabu Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Noťas na výšku/hranie

v Notebooky a netbooky

5

611

08.08.2011 17:46

majo145 Zobrazenie posledných príspevkov


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Skočiť na:  

Powered by phpBB Jarvis © 2005 - 2024 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF
Ako väčšina webových stránok aj my používame cookies. Zotrvaním na webovej stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.
Všeobecné podmienky, spracovanie osobných údajov a pravidlá fóra