majky358 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 111 [ Vyhľadávanie našlo 3325 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: AMD čipové sady   Téma: PC mrzne pri POST teste ak sú zapojené zariadenia


Odpovede: 3
Zobrazenia: 246


Hej, práve PS/2 klávesnicu tam len mám. AMD 3800+, 1GB RAM, zdroj nejaký obyčajný starý.

Práve to som niečo čítal, že buď MBU alebo PSU spôsobuje problém. Často CMOS reset ani nepomohol.

 Fórum: AMD čipové sady   Téma: PC mrzne pri POST teste ak sú zapojené zariadenia


Odpovede: 3
Zobrazenia: 246


Čaute, snažím sa nájsť riešenie problém, kde by to mohlo byť presnejšie. Odhadujem na HW, prečítal som aj nejaké diskusie.

PC zamrzne pri úvodnom screene, neprejde POST test, ale keď vypojím klávesnicu, USB myš tak to funguje. Je to starší kus, ktorý sa mi dostal do rúk.

Ďakujem

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [PHP] OOP diskusia


Odpovede: 7
Zobrazenia: 2166


Ako si sa dostal do tej práce ? :D

Pozri si nejaký MVC PHP Framework (Nette, Laravel, CodeIgniter...). Vedieť OOP čo kde čo robí je jedna vec, navrhnúť veci aby fungovali správne a kód vyzeral dobre je zas ďalšia.

Veľa vecí je postavených na MVC modeli, niekto sa už snažil riešiť..že prečo, prečo ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Redakčný systém ( MVC )


Odpovede: 4
Zobrazenia: 261


Daj si do youtube PHP MVC tam prvý výsledok by mal byť seriál o tvorbe MVC webu v PHP. Pozri sa aké to má všetko vrstvy, napr. pracuješ s view v controlleri, ďalej 2 krat funkcia redirect v routeri / baseControlleri... úplne zbytočné. Nieje to len o tom, že spraviť zložku controllers / views / model...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prelinkovanie na mobilnu verziu webu


Odpovede: 14
Zobrazenia: 373


Ja mám na jednom webe klasický na spodu stránky možnosť prepnúť medzi desktop / mobile verziou a potom ak niekto prichádza z tabletu / smartphone tak sa zobrazí alert a uživateľ sa presmeruje, potom sa výsledok uloží a alert sa už nezobrazuje :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: skript na získavanie informácií


Odpovede: 2
Zobrazenia: 225


použi google :D :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: blokovanie IP adries


Odpovede: 5
Zobrazenia: 229


Tak, keď tam máš súbori, tak si zabezpeč prístup do foldrov, tam taktiež nahoď zabezpečenie (.htaccess) aby ti tam nemohol spúšťať skripy... ak ti to ide cez upload na webe, tak nejaké riešenie ako captcha a podobne :)

 Fórum: Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze   Téma: oplati sa zacat ucit programovat?


Odpovede: 63
Zobrazenia: 2386


Tak pre vlastné účely si ten xamarin môžeš zaobstarať aj ináč, nevidím natom nič zlé :)

Všetci píšu v JAVE potom keď si pozriem správcu tak easy appka zaberá pomaly 30MB :D V Jave teraz robím pár školských projektov a príde mi to také dobré na bastlenie kódu tiež :)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Systém v učení c#


Odpovede: 7
Zobrazenia: 279


Nemôžeš čakať, že chcem spraviť takúto appku a teraz nájdem presný tutorial. Skús kódiť viac aj jednoduchých appiek a tak sa posunieš ďalej.

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Spustit program ako admin cez cmd


Odpovede: 1
Zobrazenia: 217


Skús pozrieť : http://superuser.com/questions/302194/a ... -is-opened

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Asus K55J- nedá sa ani len myškou kliknúť bez sekania


Odpovede: 2
Zobrazenia: 72


Pozri task managera či ti niečo - prípadne čo vyťažuje.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Zomrel mi notebook? (ASUS K53SV nejde zapnut)


Odpovede: 4
Zobrazenia: 356


Batéria sa má vždy vybrať, kamarát robil v aut. servise a tiež to raz zabudol a odpálil display.. :)

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Má ešte zmysel Google AdSense umiestňovať na web?


Odpovede: 4
Zobrazenia: 674


Tak ľudia klikajú najviac na prvý výsledok v googly, potom prípadne do TOP 5, skôr by som hľadal, kde je problém, že tak poklesol traffic, taktiež nieje každý spätný odkaz rovnaký, v adwords máš podľa kľučových slóv aj cenu za preklik a ďalšie informácie :)

Na akých pozíciach si v googly len tak pr...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Odstranenie nadbytocnych medzier, tabulatorov zo stringu....


Odpovede: 11
Zobrazenia: 426


Kód:
str_replace("  ", $string)
, pre tích, ktorý nevedia používať výrazi..to je aj v dokumentácií napísane :D takže to používam :D neviem či som sa trafil do parametrov, pozri php.net ;)

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: AdBlock vs. Google AdSense


Odpovede: 1
Zobrazenia: 260


Však vyskúšaj na svojom webe. AdBlock blokuje takmer všetko, adSense je jasný. Dá sa využiť script, ktorý dokáže identifikovať, či má uživateľ adBlock a napr. vypíše, že vypnite si adBlock aby ste videli stránku. Skúsenejší user otvorí adBlock a ten div skryje :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php mysql problem s podmienkou


Odpovede: 5
Zobrazenia: 158


Tak pozri rovno stackoverflow :)

Ja som niečo podobné riešil tiež teraz, spravil som si dynamický load cez jQuery ajax do druhého selectBoxu. Taktiež ako ti napísal killer.

Prípadne si vyberieš všetko naraz, čo nieje tak pekné. V prvom selectBoxe máš miestostni, v ďalšom všetky informácie o miesta...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Pomenovanie session


Odpovede: 2
Zobrazenia: 105


Chceš na základe id vytvárať session data ?

Stačí ti

Kód:
$name = 'xx_session-' . 'id';
$_SESSION[$name] = 'test'; //array(),...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Má ešte zmysel Google AdSense umiestňovať na web?


Odpovede: 4
Zobrazenia: 674


Kdesi sa to dá aj pozrieť, že či sa reklama zobrazila na základe správania uživateľa alebo ináč.. btw ak chceš speňažiť web a zameriavaš sa nato, tak musí byť nato aj web. Taktiež nemôžeš čakať, že slovenský web, kde ti denne príde 100 - 500 ľudí ti zarobí pomocou adSense tísíce €. Na jednom webe má...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Nabijanie notebooku iným adaptérom


Odpovede: 4
Zobrazenia: 360


Ok, diki moc, nebol som si istý :)

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Nabijanie notebooku iným adaptérom


Odpovede: 4
Zobrazenia: 360


Ten čo chcem pripojiť je 4,75 A, notebok má na štítku 65W, 3,75A, napätie rovnaké :)

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Nabijanie notebooku iným adaptérom


Odpovede: 4
Zobrazenia: 360


Caute, nemáte niekto skúsenosť s použitím adaptéru pre nabíjanie s iným parametrom..zabudol som si originál adaptér na noťas (asus x550cc) a mám doma tiež ešte jednu ASUS nabíjačku (k50ab), rozdiel je +- 1 A ináč ostatné rovnaké. Môže to mať nejaké následky na báteriu - notebook ? Ďakujem :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Systém šablón


Odpovede: 11
Zobrazenia: 221


Daj si do youtube, MVC PHP a prvý odkaz je celý seriál, skús spraviť niečo podľa toho, ak vieš OOP trochu lepšie tak nieje problém si to rozšíriť, jednoduchá kostra, na ktorej sa dá stavať :) Takto ako to máš to je nemožné rozširovať ...

Pozri si moju prácu, nieje to nič super, to píšem občas vo vl...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: usersprofil


Odpovede: 4
Zobrazenia: 110


Dajme tomu, že po prihlásení si uložíš do $_SESSION['logged_name'] názov uživateľa. Tak potom napr.

Kód:
if(isset($_SESSION['logged_name']))
    echo 'Vitaj: ' . $_SESSION['logged_name'];
else
   echo 'Prihláste sa - registrujte sa !';


Tiež treba brať ohľad na bezpečnosť...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Prečo sa učiť v C a aké jazyky na to potom nadviazať ?


Odpovede: 12
Zobrazenia: 436


Nauč sa rozmýšľať hlavne pri tom programovaní, potom to pôjde :) Lebo je veľa ľudí, ktorý vedia napísať if, else, while, for... ale keď majú niečo naimplementovať tak nevedia kde začať... viem C, lebo v ňom viem napísať základné konštrukcie atď.. napr. v nejakom OOP zameranom jazyku C#, Java asi nik...

 Fórum: Databázy   Téma: Úprava joinu 2 tabuliek


Odpovede: 3
Zobrazenia: 210


Ďuri dik, ten GROUP_CONCAT funguje super, spraví to vlastne ako sub-select a mám to v jendom row, údaje ako stringy oddelené čiarkou :) Lepšie ako som to mal predtím...

Vlastne tam kvôli tomu array a kľúčom asi nieje nič také, že by mi to vrátilo v jednom row ako [ [tabulkaA] => [udaj], + joinute u...

 Fórum: Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze   Téma: IT architekt


Odpovede: 17
Zobrazenia: 424


Proste sa do niečo pusť a máš vyriešené. Nakoniec zistíš, že ľudia vyberajú jazyk podľa toho čo práve chcú programovať. Chcem firemný web, napíšem v PHP, chcem mobilnú appku C#, JAVA :shit: , chcem programovať mikroprocesori tak niečo čo sa blíži ku low (C, Assembler,...).

Keď sa naučíš napr. C++,...

 Fórum: Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze   Téma: IT time management - hodinová mzda


Odpovede: 1
Zobrazenia: 165


Ako efektívne spravovať vlastný čas - uvediem príklad, programujete z domu, máte určitú mzdu za hodinu, samozrejme chcete všetko spraviť aby bol dobrý výsledok, chcete byť solídny, nie niečo ako teraz si pustím film a 2 hodiny si pripočítam.

Dajme tomu, pracujem na jednom rozšírení systému, zahŕňa ...

 Fórum: Databázy   Téma: Úprava joinu 2 tabuliek


Odpovede: 3
Zobrazenia: 210


Caute, potreboval by som poradiť, mám nasledovné 2 tabulky:

Table: services

Colum1: id
Column2: meno

Table: subservices

Column1: id
Column2: sId (-> služby ID)
Column2: meno

Nasledovné query:

SELECT a.id AS sId, a.meno, b.id AS pId, b.meno AS pMeno FROM subservices b RIGHT JOIN services a ON...

 Fórum: Novinky   Téma: Nový iPhone bude rekordne drahý


Odpovede: 749
Zobrazenia: 11842


Samotný ten predaj je aj dosť tím, že Apple je neskutočne silný brand. Kebyže sa predávajú tehly pod značkou Apple, tak ľudia by z toho stavali domy, kupovali iAutá a podobne. Väčšinu ani nezaujíma čo ten mobil má v sebe, proste chcem iPhone nič iné má nezaujíma. Na Slovensku to ani tak nevidieť, al...

 Fórum: Webdesign   Téma: Hodnotenie webu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 233


Head obrázok sa načítava príliš dlho, chcelo by to optimalizovať. Od moderného webdesignu to má pomerne dosť ďaleko. Určite by som zapracoval na úvodnej strane, zvýraznil informácie aby návštevník vedel, že je na stránke lunaparku, ktorý ponúka služby - viac textu, lepšie fonty, mapa ďalej zobrazova...
Stránka: 1 z 111 [ Vyhľadávanie našlo 3325 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF