dragon píše:
lol mas pravdy vyser sa na to nema zmysel to optimalizovat pre viacero prehliadacov pokial na tom nechces zarobit poriadne peniaze napis dole optimalizovane pre ff a take a take rozlisenie a kto ma ie tak ma smolu
Toto je úplne to najhoršie, čo môžeš urobiť.
Ad podtržníkový hack - je veľmi jednoduchý:
Kód:
ul li {
margin: 0px; /* toto vidia vsetky "normalne" prehliadace*/
_margin: 10000px; /* toto vidi IE */
}
Ale pozor, nie som si istý s kompatibilitou v prípade IE7. Na IE6 a staršie to funguje bez väčších ťažkostí, ale s IE7 neviem. Naviac, IE7 má veľa veľa zmien oproti IE6 a treba počítať aj s tým.
Inak, ja ešte používam jednu metódu, ktorá spoľahlivo funguje a je to platný zápis (validný), aj keď trošku dlhší:
Kód:
ul li {
margin: 1000px; /* toto vidi IE (ale pravdepodobne len IE6) a starsi */
}
html > body ul li {
margin: 0px; /* toto vidia "normalne" prehliadace */
}
Ak by si chcel odlíšiť rôzne verzie IE, na to treba použiť podmienené komentáre, niečo si o nich vygoogli, fungujú aj v IE7 aj vo veľmi starých verziách IE (aj keď IE staršie ako 5.0 resp. 5.5 sa IMHO vôbec nepoužívajú, IE 5 vo veľmi obmedzenom množstve).
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.