[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
listovanie stranok inak

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 03.02.2008 11:46 | listovanie stranok inak

O listovani tu uz pisane bolo, ale ja by som chcel toto: Mam vela podstranok, takze nemozem vypisat vsetky vedla seba sposobom [1] [2] [3] atd...

Chcel by som nieco take, ako tu na pcfore:

Kód:

 Predchadzajuca 1,2,3, ... 6,7,8, ...  11,12,13 Dalsia


Proste nevypise vsetky, ale da medzi ne bodky. A ked kliknem trebars na 3, tak uz zobrazi napr. 4,5,6, atd... vid strankovanie v tejto teme na fore hore.

Vdaka.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
listovanie stranok inak

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 03.02.2008 11:57 | listovanie stranok inak

Ehm? Veď si načítaj všetky a vypíš len tie blízke.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
listovanie stranok inak

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 03.02.2008 12:48 | listovanie stranok inak

no ved ale ako? Script mam takto:
Kód:
function predchozi_dalsi1($zobrazena_strana, $pocet_stran, $soubor)
{
   If (($zobrazena_strana==1) && ($zobrazena_strana==$pocet_stran))
         {   return "";   }
   elseif (($zobrazena_strana!=1) && ($zobrazena_strana==$pocet_stran))
      {   
            for($t=1; $t<= $pocet_stran; $t++):
         $vse = $vse." <a href=\"".$soubor."zobrazena_strana=".$t."\">".$t."</a> ";
      endfor;
      return
      "<font style='font-size:9px; color:whitesmoke; font-family: Arial; font-style:normal; font-weight: bold'>[ ".$vse." ]</font>";
      }
      
   elseif (($zobrazena_strana!=$pocet_stran) && ($zobrazena_strana>1))
      {   
      for($t=1; $t<= $pocet_stran; $t++):
         $vse = $vse." <a href=\"".$soubor."zobrazena_strana=".$t."\">".$t."</a> ";
      endfor;
      return
         "<font style='font-size:9px; color:whitesmoke; font-family: Arial; font-style:normal; font-weight: bold'>[ ".$vse." ]</font>";   

}
      
   elseif (($zobrazena_strana==1) && ($pocet_stran!=1))
      {
            for($t=1; $t<= $pocet_stran; $t++):
         $vse = $vse." <a href=\"".$soubor."zobrazena_strana=".$t."\">".$t."</a> ";
      endfor;
         return
      "<font style='font-size:9px; color:whitesmoke; font-family: Arial; font-style:normal; font-weight: bold'>[ ".$vse." ]</font>";
      }
   else
      return "";
}
?>


a potom zobrazujem takto

Kód:
echo predchozi_dalsi1($zobrazena_strana, $pocet_stran, "?")


toto mi vsak zobrazuje vsetko vedla seba : [1] [2] [3] atd...

Neviem ako podla teba vypisem len tie blizke, ked neviem kam uzivatel klikne. Vie niekto pomoct?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
listovanie stranok inak

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.02.2008 14:50 | listovanie stranok inak

Ved ked to chces ako tu na fore, tak si stiahni zdrojaky na phpbb.com a tam si to najdes ;) (ale neviem v ktorom presne subore :D )

Dalo by sa to urobit nejako tak, ze:
1) vsetky stranky (IDy) nacitas do jedneho pola
2) potom 3 od zaciatku, 3 okolo aktualneho, 3 od konca vlozis do ineho pola
3) z toho pola odstranis opakujuce sa hodnoty
4) Prechodom pola a kontrolovanim das tam este tie bodky
Postup mas, ale kod si skus urobit sam ;)


_________________
It easier to run away
Offline

Užívateľ
Užívateľ
listovanie stranok inak

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.04.18
Príspevky: 926
Témy: 261 | 261
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 05.02.2008 16:25 | listovanie stranok inak

no ved to, ze postup som vedel, ale kod nie... nie je kazdy profesional. Takze keby niekto vedel ako na to, bol by som mu vdacny. diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 06.02.2008 19:55 | listovanie stranok inak

najpr si pozri listovanie na linuxsoft.cz,
ked tomu pochopis, urobis nasledovne
cyklus (for alebo while)
kde vlastne budes brat po 30 a vytvarat odkazy na dalsie stranky


 [ Príspevkov: 6 ] 


listovanie stranok inak



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

listovanie v php

v PHP, ASP

1

785

03.01.2006 23:56

Pekaboo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Listovanie vo Flashi...

v Ostatné

0

388

04.10.2008 12:10

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahrávanie obrázkov inak

v PHP, ASP

2

337

27.08.2008 20:57

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] fopen inak

v PHP, ASP

1

263

02.03.2009 23:17

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

v kazdom prehliadaci inak

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

292

02.08.2009 17:17

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako inak stiahnut súbor

v Ostatné programy

4

146

15.06.2014 19:54

AsuSmaNiaK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

opera inak ako mozilla

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

465

26.12.2007 23:34

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie 2 PC inak

v Siete

15

1989

29.03.2011 16:19

djbrano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozšírenie Wifi trocha inak

v Siete

6

152

23.05.2015 22:00

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako inak, notebook (o:

v Notebooky a netbooky

19

1027

19.11.2007 20:20

prkyyynko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pretaktovanie phenom965be trochu inak

v AMD - Advanced Micro Devices

2

228

04.06.2012 21:09

20niceboy20

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mensia ochrana ale inak

v PHP, ASP

5

325

03.10.2008 15:50

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

menu v php inak

v PHP, ASP

2

314

22.02.2008 20:15

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

5.1 ozvucenie trochu inak...

v Zvuk

2

514

01.02.2010 22:06

marbun65

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asus - touchpad neroluje inak funguje

v Notebooky a netbooky

5

237

15.11.2014 20:50

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE zobrazuje inak ako FF

v HTML, XHTML, XML, CSS

18

838

28.05.2007 11:44

Fortune



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF