[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.12
Prihlásený: 08.07.16
Príspevky: 25
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 25.03.2014 11:29 | funkcia

Zdravím môj kod
Kód:
function body($nick){
$stmt = $mysqli ->prepare ("SELECT body FROM login WHERE nick LIKE ?");
$stmt -> bind_param('s',$premenna);
$premenna = $nick;
$stmt -> execute();
$stmt -> store_result();   
$stmt -> bind_result($body); //vzdy po execute
echo "<p></p>\n";
while($stmt->fetch())   
   {
   printf("<br />%d\n",$body);
   }
   $stmt->close();
}
echo body('blabla');


vypisuje chybu : Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in

neviem si stým rady ... nerozumiem tomu :( čítal som aj všeliake fora len moja angličtina :D ak by ste mi vedeli poradiť aspoň čo stým

Dokonca mam tu dve knihy php5 podla ktorých to robím :) len tu funkciu som sám zrobil ..
Ďakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 15.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 25.03.2014 14:24 | funkcia

Tú premennú $mysqli máš nastavenú kde? Odkiaľ má php vedieť, že je to objekt mysqli?


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Čestný člen
Čestný člen
funkcia

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.03.2014 17:42 | funkcia

1. veľmi zlý názov témy
2. toto je syntaktická chyba, ktorú by si mal odhaliť okamžite (pomôže ti v tom aj napr. dobrý editor). Ak si googlil a nevygooglil si nič, tak si hľadal zle, začni opäť.
3. to, čo ti radil BX síce pravda je, ale nerieši to tvoju chybu.
4. ani si sa neunúval dať sem celý kód chyby, tak si hľadaj sám na tom riadku, kde ti ju vypísalo (alebo o riadok vyššie, nižšie).


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 3 ] 


funkcia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

590

06.11.2007 15:45

Orwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

428

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

436

10.02.2009 21:20

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

12

521

24.04.2008 18:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

442

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

seo funkcia

v PHP, ASP

3

274

11.08.2012 23:33

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

199

11.01.2015 21:01

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ciselna funkcia

v PHP, ASP

7

314

05.05.2008 14:10

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vzdialena funkcia

v PHP, ASP

0

238

30.01.2009 9:54

Alino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia strstr

v PHP, ASP

4

431

10.03.2008 8:23

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia WriteFile

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

562

26.01.2009 15:22

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Routera

v Siete

1

239

11.09.2010 9:58

Icehammer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

J2ME funkcia?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

339

05.11.2008 19:13

idiotart

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia - argumenty

v PHP, ASP

2

278

26.09.2008 17:50

m4r14n

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia echo

v PHP, ASP

13

541

14.09.2008 18:29

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia vyhladaj

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

273

09.05.2009 15:59

neutronmind



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF