[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.12.17
Príspevky: 532
Témy: 35 | 35
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 03.02.2008 19:46 | Aka funkcia

Mam asi 200 fotiek a po kliknuti napriklad na thumbnail fotky č.3 odoslem nejaku premennu, v ktorej bude zapisane cislo fotky a toto potrebujem ziskat v dalsej stranke. Ako? kedze tam nemam formular, tak neviem aku funkciu vyuzit, kedze som beginner. diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aka funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 03.02.2008 19:50 | Aka funkcia

session


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aka funkcia

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.02.2008 19:52 | Aka funkcia

session, cookies, mozes odosielat aj v urlcke je to na tebe :) mozes odosielat dokonca ako post


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.12.17
Príspevky: 532
Témy: 35 | 35
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 03.02.2008 19:54 | Aka funkcia

diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aka funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 03.02.2008 20:26 | Aka funkcia

vl4kn0=> ako moze odosielat cez post, ak nema form?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Aka funkcia

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.02.2008 21:36 | Aka funkcia

Drako píše:
vl4kn0=> ako moze odosielat cez post, ak nema form?


velmi jednoducho :) staci keby odchytil http hlavicku odosielanu na server pomocou nejakeho sniffera a potom by zostavil parametre odosielane funkciou fsockopen :)

priklad takuto http hlavicku dostanes sniffovanim nejakeho webu pri odosielani formu napr.

Kód:
POST /login.php HTTP/1.1
Host: example.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.6
Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
Accept-Language: sk,cs;q=0.8,en-us;q=0.5,en;q=0.3
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Referer: http://example.com/login.php?sid=blablabla
Cookie: bla bla bla;example_data=bla bla bla;
example_sid=dkashdôklasds5a4d4as64ddas456
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 78


a ty z toho spravis fciu

Kód:
<?php
$sock = fsockopen("example.com", 80);
fputs($sock,"POST /login.php HTTP/1.1\n");
fputs($sock,"Host: example.com\n");
fputs($sock,"User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.6\n");
fputs($sock,"Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5\n");
fputs($sock,"Accept-Language: sk,cs;q=0.8,en-us;q=0.5,en;q=0.3\n");
fputs($sock,"Accept-Encoding: gzip,deflate\n");
fputs($sock,"Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7\n");
fputs($sock,"Keep-Alive: 300\n");
fputs($sock,"Connection: keep-alive\n");
fputs($sock,"Referer: http://example.com/login.php?sid=blablabla\n");
fputs($sock,"Cookie: bla bla bla;example_data=bla bla bla;\n");
example_sid=dkashdôklasds5a4d4as64ddas456\n");
fputs($sock,"Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\n");
fputs($sock,"Content-Length: 78\n\n");

fclose($sock);
?>


btw. teraz nehovorim ze je to moc prakticke riesenie. tym som chcel povedat ze sa to da :) ale niekedy je to naramne uzitocne a bez toho sa nezaobides :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
 [ Príspevkov: 6 ] 


Aka funkcia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

funkcia

v PHP, ASP

2

148

25.03.2014 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

607

06.11.2007 15:45

Orwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

454

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

451

10.02.2009 21:20

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

12

568

24.04.2008 18:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

439

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

260

19.03.2011 12:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia validate

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

595

07.04.2008 22:46

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vzdialena funkcia

v PHP, ASP

0

247

30.01.2009 9:54

Alino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia crypt

v PHP, ASP

3

125

31.08.2014 13:51

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia vyhladaj

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

297

09.05.2009 15:59

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

J2ME funkcia?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

350

05.11.2008 19:13

idiotart

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia scanf

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

296

06.11.2017 0:19

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia date()

v PHP, ASP

1

294

26.06.2011 14:43

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Moda

v Krčma

6

379

14.10.2011 16:39

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ciselna funkcia

v PHP, ASP

7

349

05.05.2008 14:10

juho



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF