[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 16.01.07
Prihlásený: 22.07.08
Príspevky: 305
Témy: 33 | 33
NapísalOffline : 24.04.2008 11:22 | Funkcia

spravil som si jednoduchu funckiu
Kód:
function AddGuestAction($action, $additional = "", $user = ""){
foreach (getallheaders() as $k => $a){
$catch .= "$k: $a<br>";}
$catch .= "<br><br>------------------------------------------------------------<br><br>";
$res = mysql_query("SELECT * FROM guests WHERE IP=\"".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."\"");

while($row = mysql_fetch_object($res)){
$cycle = $row->HEADERS;
$espresso .= $cycle; }
while($row = mysql_fetch_object($res)){
$bicycle = $row->ACTIONS;
$indian .= $bicycle;}
while($row = mysql_fetch_object($res)){
$tricycle = $row->ADDITIONAL;
$lod .= $tricycle;}
while($row = mysql_fetch_object($res)){
$quadcycle = $row->USER;
$hulan .= $quadcycle;}

if(mysql_num_rows($res) > 0){
if(eregi($catch, $espresso)){
echo "mackopeeeeeeeeeeeeeees";}
else{
$espresso .= $catch; }

if($action){
$indian .= "<br>$action";}

if($additional){
$lod .= "<br>$additional"; }

if($user){
$hulan .= "<br>$user";}

$cum = "UPDATE `guests` SET
`HEADERS` = \"$espresso\",
`ACTIONS` = \"$indian\",
`ADDITIONAL`=  \"$lod\",
`USER` = \"$hulan\"
WHERE `guests`.`IP`=\"".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."\" LIMIT 1";
mysql_query($cum);
echo $hulan;}
else{
$com = "INSERT INTO `guests` (
`IP` ,
`HEADERS` ,
`ACTIONS` ,
`ADDITIONAL` ,
`USER`
)
VALUES (
'".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."','$catch', '$action', '$additional', '$user'
);";
mysql_query($com);}}


Akurat mi nefunguje :(

Absolutne mi to ignoruje riadok
Kód:
if(eregi($catch, $espresso)){
proste aj ked sa string $catch nachadza v udajoch vytiahnutych z databazy (a su presne rovnake) aj tak sa pripise nova hodnota do databaze takze takto mam plnu tabulky 1 a toho isteho udaja.

a potom ešte
Kód:
if($additional){
$lod .= "<br>$additional"; }
kere ma pridat do hodnoty v tabulke staru hodnotu + novu hodnotu (ak je urcena)(teda to iste co robi to uplne prve ale ono to robit nema, kymto toto ano) vymazava obsah tabulky a premiestnuje ho iba tym "<br>$additional" :(


_________________
E6850 @ 7,8 GHZ, 64 GB DDR 3 RAM @ 2400 MHZ, MB vyrobená na zákazku za 500 000, Case desing by TUVAX studio; grafická karta: ATI RADEON 3870 X8 @ 1500 MHZ jadrá a 5000 MHZ pamete...

Vážne... neklamem! Ja som admin VRZone.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.04.2008 15:17 | Funkcia

ono ja ln to je všetko alebo iba časť súboru lebo takto tam používaš classy bez uvedenia a máš dosť komplikované zápisy ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.04.2008 16:29 | Funkcia

ake classy? ziadne tam nevidim...

>pitrik1: naco tam mas tolko cyklov while? stacil by ti jeden. Riadok s eregi ti neignoruje, proste mas v tych premennych ine hodnoty, ako si asi myslis...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 24.04.2008 16:34 | Funkcia

stenley píše:
ake classy? ziadne tam nevidim...
on myslel asi tieto classy ....
Kód:
mysql_fetch_object($res)


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.04.2008 16:36 | Funkcia

no lenze to nie su classy, preto som napisal, ze tam ziadne nevidim ;) ale asi myslel objekty...

>pitrik1: osobne by som test poctu vratenych zaznamov vykonaval este pred tymi cyklami while, ale skus si vypisat obsah premennych $catch a $espresso a uvidis, kde je problem...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 16.01.07
Prihlásený: 22.07.08
Príspevky: 305
Témy: 33 | 33
Napísal autor témyOffline : 24.04.2008 17:54 | Funkcia

Kód:
function AddGuestAction($action, $additional = "", $user = ""){
foreach (getallheaders() as $k => $a){
$catch .= "$k: $a<br>";}
$catch .= "<br><br>------------------------------------------------------------<br><br>";
$res = mysql_query("SELECT * FROM guests WHERE IP=\"".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."\"");

while($row = mysql_fetch_object($res)){
$cycle = $row->HEADERS;
$espresso .= $cycle;
$bicycle = $row->ACTIONS;
$indian .= $bicycle;
$tricycle = $row->ADDITIONAL;
$lod .= $tricycle;
$quadcycle = $row->USER;
$hulan .= $quadcycle; }

if(mysql_num_rows($res) > 0){
if(eregi($catch, $espresso)){
echo "mackopeeeeeeeeeeeeeees";}
else{
$espresso .= $catch; }

if($action){
$indian .= "<br>$action";}

if($additional){
$lod .= "<br>$additional"; }

if($user){
$hulan .= "<br>$user";}

$cum = "UPDATE `guests` SET
`HEADERS` = \"$espresso\",
`ACTIONS` = \"$indian\",
`ADDITIONAL`=  \"$lod\",
`USER` = \"$hulan\"
WHERE `guests`.`IP`=\"".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."\" LIMIT 1";
mysql_query($cum);
echo $espresso;
echo $catch;}
else{
$com = "INSERT INTO `guests` (
`IP` ,
`HEADERS` ,
`ACTIONS` ,
`ADDITIONAL` ,
`USER`
)
VALUES (
'".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]."','$catch', '$action', '$additional', '$user'
);";
mysql_query($com);}}


skusil som to echo-nut a vysel mi ten isty zapis, akurat premenna $espresso ho obsahovala viackrat. Kazdopadne ak dam if(ereg("bum", "bum,bum,bum") tak to funguje tak nechapem preco to nejde s tymto ked obe premenne su stringy


_________________
E6850 @ 7,8 GHZ, 64 GB DDR 3 RAM @ 2400 MHZ, MB vyrobená na zákazku za 500 000, Case desing by TUVAX studio; grafická karta: ATI RADEON 3870 X8 @ 1500 MHZ jadrá a 5000 MHZ pamete...

Vážne... neklamem! Ja som admin VRZone.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.04.2008 17:59 | Funkcia

stenley píše:
no lenze to nie su classy, preto som napisal, ze tam ziadne nevidim ;) ale asi myslel objekty...

>pitrik1: osobne by som test poctu vratenych zaznamov vykonaval este pred tymi cyklami while, ale skus si vypisat obsah premennych $catch a $espresso a uvidis, kde je problem...


no no presne s oboma:
1, aj som myslel objekty
2, aj skus vypisat hodnoty ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 16.01.07
Prihlásený: 22.07.08
Príspevky: 305
Témy: 33 | 33
Napísal autor témyOffline : 24.04.2008 18:03 | Funkcia

hodnoty som skusal vypisat. aj v prispevku navrchu je kod ktory to dokazsuje


_________________
E6850 @ 7,8 GHZ, 64 GB DDR 3 RAM @ 2400 MHZ, MB vyrobená na zákazku za 500 000, Case desing by TUVAX studio; grafická karta: ATI RADEON 3870 X8 @ 1500 MHZ jadrá a 5000 MHZ pamete...

Vážne... neklamem! Ja som admin VRZone.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.04.2008 18:07 | Funkcia

a $espresso mas kde inicializovane? lebo to tam nikde nemas => malo by ti to vypisat nejaku chybu, ak ti vrati mysql_query nejake zaznamy...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.04.2008 18:17 | Funkcia

nedalo mi,
pitrik1 píše:
spravil som si jednoduchu funckiu

tak jednoduchá určite nie je ... :) jednoduchá vyzerá inak ..., toto je jednoduchá zložito napísaná ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 16.01.07
Prihlásený: 22.07.08
Príspevky: 305
Témy: 33 | 33
Napísal autor témyOffline : 24.04.2008 18:20 | Funkcia

4 stenley: nijaku chybu mi to nevratilo a mysql_query mi vratilo presne zaznamy z tabulky //inicializovane :oops:

4 tominator: no vidis, v 1. tvojom prispevku si to napisat nemohol? :PPP Ale je to jednuducha, hoc zlozito napisana... zlozite vyzeraju inak.


_________________
E6850 @ 7,8 GHZ, 64 GB DDR 3 RAM @ 2400 MHZ, MB vyrobená na zákazku za 500 000, Case desing by TUVAX studio; grafická karta: ATI RADEON 3870 X8 @ 1500 MHZ jadrá a 5000 MHZ pamete...

Vážne... neklamem! Ja som admin VRZone.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.04.2008 18:27 | Funkcia

inak čo tým chceš vlastne získať?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 24.04.2008 18:37 | Funkcia

Vyťahovať hodnotu z DB, porovnať či obsahuje headery a potom pridávať hodnoty do db. Alebo sa mýlim?


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
 [ Príspevkov: 13 ] 


Funkcia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

428

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

436

10.02.2009 21:20

Fico

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

funkcia

v PHP, ASP

2

130

25.03.2014 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

590

06.11.2007 15:45

Orwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

441

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

199

11.01.2015 21:01

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

236

19.03.2011 12:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia php

v PHP, ASP

4

276

07.06.2012 17:09

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia strstr

v PHP, ASP

4

431

10.03.2008 8:23

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hash funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

825

27.11.2009 18:38

johny3212

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Moda

v Krčma

6

362

14.10.2011 16:39

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Uspat.

v Operačné systémy Microsoft

5

323

11.07.2011 23:12

ffeerroo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia date()

v PHP, ASP

1

280

26.06.2011 14:43

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

agregacna funkcia

v Databázy

4

689

13.09.2008 13:30

m4r14n

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

seo funkcia

v PHP, ASP

3

274

11.08.2012 23:33

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Python-funkcia

v Perl, Python, Ruby, CGI

12

260

12.11.2014 0:21

Misosvk



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF