[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 15.12.2007 14:48 | jednoducha funkcia

potrebujem jednoduchu funkciu na zoskupovanie cisel tak ze stale pri troch nulach vypise medzeru cize ked bude napr 1000000 tak php vypise 1 000 000 neviem ani nahodou ako by to malo byt, alebo ci taketo nieco existuje, dakujem :cheer:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 15.12.2007 15:01 | jednoducha funkcia

skus http://sk.php.net/manual/sk/function.number-format.php


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 15.12.2007 19:28 | jednoducha funkcia

thx, vyzera to dobre


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.12.2007 20:28 | jednoducha funkcia

alebo cez str_replace:
$premenna=str_replace("000"," 000",$premenna);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 25.12.2007 12:31 | jednoducha funkcia

dik ale myslim ze toto by fungovalo len s nulamy ale ked tam budu ine cisla tak nie (mozno sa mylim, neviem) ale to number_format ide perfektne takze ostanem pri tom...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 16.01.07
Prihlásený: 22.07.08
Príspevky: 305
Témy: 33 | 33
NapísalOffline : 25.12.2007 16:41 | jednoducha funkcia

malicka poznamka: ty si chcel aby to robilo len s nulami ;)


_________________
E6850 @ 7,8 GHZ, 64 GB DDR 3 RAM @ 2400 MHZ, MB vyrobená na zákazku za 500 000, Case desing by TUVAX studio; grafická karta: ATI RADEON 3870 X8 @ 1500 MHZ jadrá a 5000 MHZ pamete...

Vážne... neklamem! Ja som admin VRZone.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.12.2007 10:48 | jednoducha funkcia

jj tak tak
Drako píše:
zoskupovanie cisel tak ze stale pri troch nulach vypise medzeru


Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducha funkcia

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 26.12.2007 13:42 | jednoducha funkcia

no hej ale moze sa stat ze to bude treba yuzit aj pri inych cislach tie nuly boli len priklad... ale uz to nehajte, vyuzivam number_format() a vyhovuje mi to ale thx aj tak


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 8 ] 


jednoducha funkcia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ajax jednoducha funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

347

24.04.2010 20:20

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchá hashovacia funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

182

20.09.2014 20:27

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C jednoducha funkcia ktora nefunguje

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

190

13.11.2016 19:21

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoducha kalkulacka

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

949

17.01.2012 15:33

vychytraly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha vyhybka

v Zvuk

3

1707

12.01.2010 20:30

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchá stránka

v Webhosting a servery

7

249

06.05.2014 14:09

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha galeria

v Ostatné

1

339

09.02.2010 14:17

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha otazka....

v nVidia grafické karty

18

889

05.05.2008 17:08

luboxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchá úprava videa

v Video programy

29

476

02.05.2015 13:16

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha ochrana systemu

v Antivíry a antispywary

7

464

31.07.2008 19:12

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoducha 2d animacia

v Grafické programy

5

435

24.07.2011 16:06

svejk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoduchá transakcia mysql

v Databázy

6

1026

22.10.2008 14:03

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoduchá stránka//rozhodenie stránky

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

221

28.03.2013 12:45

Merlin_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoducha hra v delphi

v Delphi, Visual Basic

8

1568

17.05.2008 11:09

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha stranka na vypocet

v Ostatné

11

529

01.06.2011 6:39

borisko27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha MVC aplikacia PHP

v Ponuka práce

0

165

12.12.2014 17:42

peter902



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF