[ Príspevkov: 30 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
NapísalOffline : 20.10.2009 19:31 | formulare

vedeli by ste mi pls poradit, ako sfunkcnit odosielanie formularu?? formular mam v html.


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 20.10.2009 19:40 | formulare

Ake odosielanie formularu? Chces udaje poslat na mail, ulozit do databazy alebo inak spracovat?? Ved takto ti nikto nepomoze,aspon sem hod ten form alebo upresni co vlastne chces...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 20.10.2009 19:46 | formulare

sry ze som sa nepresne vyjadril, chem ho poslat na mail, a potreboval by som nejako pomost akym pravdepodobne php skryptom by to slo,


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 20.10.2009 19:49 | formulare

Tak sem hod form a uvidime co sa s tym da urobit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 20.10.2009 20:18 | formulare

nieco taketo , a malo by to tie jednotlive polozky mi odoslat na email.

Kód:
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <label>Meno
  <input type="text" name="textfield" />
  </label>
</form>
<form id="form2" name="form2" method="post" action="">
  <label>Adresa
  <input type="text" name="textfield2" />
  </label>
</form>
<form id="form3" name="form3" method="post" action="">
  <label>Email
  <input type="text" name="textfield3" />
  </label>
</form>
<form id="form4" name="form4" method="post" action="">
  <label>Popis
  <input type="text" name="textfield4" />
  </label>
</form>
<form id="form5" name="form5" method="post" action="">
  <label>
  <input type="submit" name="Submit" value="Odoslat" />
  </label>
</form>


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
NapísalOffline : 21.10.2009 0:01 | formulare

form nehaj len jeden ten na prvom riadku ...

a /form na poslednom ....

Kód:
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <label>Meno
  <input type="text" name="textfield" />
  </label>
  <label>Adresa
  <input type="text" name="textfield2" />
  </label>
  <label>Email
  <input type="text" name="textfield3" />
  </label>
  <label>Popis
  <input type="text" name="textfield4" />
  </label>
  <label>
  <input type="submit" name="Submit" value="Odoslat" />
  </label>
</form>


To by si mal tak akurat html kod ... chyba k tomu php script to s ami pisat nechce najdes na googli plno toho


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 21.10.2009 22:12 | formulare

hm diki:)
no hladal som, ae jaksi som nasile iba skripty kde je aj cela stranka v php, a ja ju mam v html, a ze ten php skript by bol len vyvolany tou strankou, teda nwm ci pochopite, ae nevem to lepsie vysvetlit :)


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
NapísalOffline : 22.10.2009 0:15 | formulare

daj <form action="spracuj.php"> .....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 24.10.2009 16:03 | formulare

takze som to konecne rozbehal:D

Kód:
<?php
if(mail("moj@mail.sk","$predmet","$sprava","From: $emailod"))
{
   print "Email bol uspesne odoslany, vratte sa s5 na formular.<br>\n<a href='index.html'>Formular</a>";
}
else
{
   print "Email nebol odoslany, vratte sa s5 na formular a akciu zopakujte.<br>\n<a href='index.html'>Formular</a>";
}
?>


a este vedeli by ste mi poradit,ako by som mohol formatovat text do osobitnych buniek, aby mi ich ptm v maily kt. mi pride ukazalo napriklad takto:
meno: nieco
vek: xy
atd..


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 31.10.2009 23:08 | formulare

Neviem o akych bunkach hovoris, ale v texte mailu premenne z formulara zapises napriklad takto:

Kód:
$text = "Tato sprava bola odoslana zo stranky www.blabla.sk\n\nInfo:\n\nMeno: $meno\nVek: $vek\n";
    $send=@mail('kontakt@mail.sk', 'Kontaktformular', $text, 'From: kontakt@mail.sk');


Samozrejme predtym si ziskas premenne z odoslaneho formulara. Napr.

$meno = $_POST['meno], atd...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 01.11.2009 17:39 | formulare

diki:) uz som na to prisiel


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 04.11.2009 21:41 | formulare

takze takto vyzera moj formular

formular.html
Kód:
<body>
<form id="imput"  method="post" action="posli.php">
  <p>meno
    <input type="text" name="meno" />
  </p>
  <p>doba
    <input type="text" name="doba" />
  </p>
  <p>
    adresa
      <input type="text" name="adresa" />
  </p>
  <p>kontakt
    <input type="text" name="kontakt" />
  </p>
  <p>email
    <input type="text" name="email" />
  </p>
  <table width="200">
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="jazyk" value="anglicky" />
        anglicky</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="jazyk" value="nemecky" />
        nemecky</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="jazyk" value="rusky" />
        rusky</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="jazyk" value="francuzsky" />
        francuzsky</label></td>
    </tr>
  </table>
  <p>&nbsp;</p>
 
  <p><input name="spam" size="25"> <strong>= 1 + 1</strong><br>
<br />
    <input type="submit" name="odoslat" value="Odoslat">
  </p>
</form>

</body>


posli.php
Kód:
<?
$meno = $_POST['meno'];
$doba = $_POST['doba'];
$adresa = $_POST['adresa'];
$kontakt = $_POST['kontakt'];
$email = $_POST['email'];
$jazyk = $_POST['jazyk'];
$spam = $_POST['spam'];


if ($meno!="" and $doba!="" and $adresa!="" and $kontakt!="" and $email!="" and $jazyk!="" and $spam=="2")
{
Mail("moj@mail.sk","objednávka z webu od $meno","
MENO: ".$meno."
DOBA STUDIA: ".$doba."
ADRESA: ".$adresa."
KONTAKT: ".$kontakt."
EMAIL: ".$email."
JAZYK: ".$jazyk."
", "From: " . $email);
Mail( $email,"objednávka jazykového kurzu ","vaša objednávka bola prijatá", "From: " ."moj@mail.sk");   
echo "<p><strong>Objednávka bola odoslaná</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Objednávka sa <strong>nepodarila odoslat</strong>, pravdepodobne ste nevyplnili všetky údaje, alebo neviete kolko je 1 + 1.</p>";
}                               
?>


vsetko funguje ako ma, odosiela sa, pekne mi to pride na mail, akurat mam problem ze ked do formulara dam znaky ľ, š , tak na mail mi pridu nejake ine divne. ako by sa to dalo napravit?? pls poradte


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 06.11.2009 10:25 | formulare

musis zmenit kodovanie odoslaneho mailu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 06.11.2009 22:55 | formulare

a poradis pls na ake?? a ako ho mam zmenit??


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
NapísalOffline : 06.11.2009 23:07 | formulare

utf-8


Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 06.11.2009 23:16 | formulare

Vyskuaj nieco v zmysle

Kód:
<?
$meno = $_POST['meno'];
$doba = $_POST['doba'];
$adresa = $_POST['adresa'];
$kontakt = $_POST['kontakt'];
$email = $_POST['email'];
$jazyk = $_POST['jazyk'];
$spam = $_POST['spam'];


if ($meno!="" and $doba!="" and $adresa!="" and $kontakt!="" and $email!="" and $jazyk!="" and $spam=="2")
{
Mail("moj@mail.sk","objednávka z webu od $meno","
MENO: ".$meno."
DOBA STUDIA: ".$doba."
ADRESA: ".$adresa."
KONTAKT: ".$kontakt."
EMAIL: ".$email."
JAZYK: ".$jazyk."
", "From: " . $email);

    $headers  = "From: Moj Mail<moj@mail.sk>\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8' . "\r\n";

Mail( $email,"objednávka jazykového kurzu ","vaša objednávka bola prijatá", $headers);   


echo "<p><strong>Objednávka bola odoslaná</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Objednávka sa <strong>nepodarila odoslat</strong>, pravdepodobne ste nevyplnili všetky údaje, alebo neviete kolko je 1 + 1.</p>";
}                               
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 0:28 | formulare

hmm, tak skusil som dat do meta ae nwm ci som to dobre urobil
Kód:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />


teraz mi v maily vypise chybne este viac znakov ako pred tym,
povodne som mal
Kód:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />


EDIT: nevsimol som si Snacker-ov prispevok :D idem vyskusat
no takze odskusal som, a nwm stale mi vypisuje znaky ľ, š, ť ako µ, ą, » .
neviete co s tym moze byt??


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Čestný člen
Čestný člen
formulare

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 07.11.2009 9:28 | formulare

Takze postup:
- Nastav kodovanie UTF-8 v <meta>
- Uloz si subor v UTF-8 (ak nevies, ako na to, napis nazov tvojho textoveho editora a my ti poradime... ale napriklad PSPad to ma v menu Format)
- Pouzi Snackerov kod


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 12:53 | formulare

diki Ďuri, hned mi je to uz jasnejsie :)
no pouzivam dreamweaver, a nwm ako to mam ulozit. som lama viem :D


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 07.11.2009 13:31 | formulare

ako editor kodu odporucam phpDesigner


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 15:16 | formulare

takze uz mi to frci uplne bez chyb :)
akurat kodovanie toho index.html som musel nastavit na windows-1250,
a ptm kodovanie posli.php v meta na utf-8 a aj v tom $headers tiez na utf-8 . akurat nechapem preco musim mat index.html na windows-1250, ked som ho dal na hocico ine mi to uz zas nevypisovalo niektore znaky.
Dakujem vsetkym za rady :)


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Čestný člen
Čestný člen
formulare

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 07.11.2009 15:25 | formulare

t-pack25 píše:
akurat nechapem preco musim mat index.html na windows-1250, ked som ho dal na hocico ine mi to uz zas nevypisovalo niektore znaky.
V UTF-8 si si mal ulozit aj index.html a bolo by to v poriadku.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 15:49 | formulare

no neviem preco, ale ked mam index na utf-8 tak to tiez nevypisuje spravne znaky.


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 07.11.2009 16:04 | formulare

mas to aj ulozene v utf8 aj mas v meta zadane utf8?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 07.11.2009 16:39 | formulare

ako myslis ulozene?? iba v meta mam


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 07.11.2009 16:45 | formulare

<meta> neni vsetko. <meta> je len info pre prehliadace v akom kodovani mas ulozeny dany subor. Ty si musis zosynchronizovat typ kodovania v ktorom mas subor a <meta> dat to iste aby prehliadac vedel ze pouzivas to kodovanie. Ja neviem v com robis ale malo by sa to nastavovat v niecom ako Format . Ale to myslim, ze tu uz bolo spomenute. Ak mas nastavene aj aj a stale ti to zle zobrazuje tak hladaj nieco v zmysle without BOM


Offline

Užívateľ
Užívateľ
formulare

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 07.11.2009 16:55 | formulare

stiahni si PSPad
chod do menu Format a hladaj tam nieco ako "Zmenit kodovanie" vyber UTF-8 ;)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formulare

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 07.11.2009 20:27 | formulare

V dreamweaveri nastavíš kódovanie aktuálneho súboru cez menu Změnit > Vlastnostni stránky (Modify > Page properties) a tam je to záložka Titul/kódování (Document encoding).

Defaultné kódovanie pre všetky jazyky nastavíš cez Upravit > Předvolby (Edit > Preferences), tam záložka Nový dokument (New document) a tam máš kódovanie.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
NapísalOffline : 08.11.2009 11:18 | formulare

moze sa stat, ze kodovanie mas uz nastavene na utf-8, preto prestav, na nieco ine a naspat na uft-8, pomoze to.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
Napísal autor témyOffline : 08.11.2009 13:07 | formulare

takze skusal som to aj ulozit, cez dreamweaver aj cez pspad v utf-8 , ale stale to nejde, spravne mi to pride na mail iba ak mam index.html na windows-1250. :roll:


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
 [ Príspevkov: 30 ] 


formulare



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre

v PHP, ASP

4

316

22.04.2009 13:24

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre

v Ostatné programy

0

615

04.03.2008 15:18

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslať - formuláre

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

277

09.07.2011 20:26

Well

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Excel - Formulare

v Ostatné

3

947

17.12.2006 13:42

tRizzO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Localhost : Neodosiela formulare

v PHP, ASP

7

830

16.11.2006 20:40

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre - posielanie na email

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

182

19.05.2013 16:50

pattyo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funckie htmlentities() a formulare

v PHP, ASP

2

246

17.06.2008 14:25

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Danove priznanie - nastroje, formulare..

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

18

335

25.04.2017 16:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulare pre HTML stranku

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

183

06.04.2012 18:41

iop



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF