drozdo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 52 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Grafik: vytvoreni loga firmy


Odpovede: 1
Zobrazenia: 527


zadane

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Grafik: vytvoreni loga firmy


Odpovede: 1
Zobrazenia: 527


Zdravim,
Potreboval by som vytvoriť, alebo aspoň niekde legálne zohnať logo pre firmu s námetom lietajúceho vlka príklady:
Flying wolf: http://arwenpets.yolasite.com/menoyls.php
Viac google (search: flying wolf)

Netuším koľko by mohlo vytvorenie stáť, ale za prácu samozrejme zaplatím.
Kont...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zmena url


Odpovede: 50
Zobrazenia: 1331


skus volat tym scriptom kazdych 6 sekund ten isty PHP subor, v ktorom si generuj vypis tych obrazkov...... teda nieco ako Ajax

 Fórum: PHP, ASP   Téma: interaktivna zmena selectu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 365


vypni si a skus.......
Onclick, on change su prikazy JAVY, aj JAVASRCRIPTU co su dve rozdielne veci. Teda Onclick by mal funhgovat aj ked mas Vypnuty JAVASRCIPT

 Fórum: PHP, ASP   Téma: interaktivna zmena selectu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 365


Klasicky nehaj onlick, ale chod posutpne, nacitaj kraje, po zmene do toho isteho selectu nacitaj okresy, po vybere okresu, do selectu nacitaj mesta...a daj tam nakoniec tlacitko odoslat

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zakodovanie zdrojoveho kodu


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1268


Ja som skor potreboval nieco, co mozem pouzit na obycajnom hostingu ....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zakodovanie zdrojoveho kodu


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1268


Ano ale si predstav ze skopirujes zdrojak .... prve co ta napadne je to skpirovat na server a spustit a potom budes postupne mazat a upravovat chyby co vznikli.... teda staci ked to skopiruje a pusti aspon raz.... potom to moze aj zmazat, a to ja uz budem mat prijaty mail :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zakodovanie zdrojoveho kodu


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1268


Ok tak teda ma napdlo riesenie, niekde to "rozku" kodu, co aj programator bude dlhsie hladat, skryt nejaky scriptik, ktory overi heslo s heslom niekde na mojom serveri, na server moj server si dam niekde nacitavac IP, alebo domenu z ktoprej do bolo testovatne, a ak by dve rozne domeny test...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zakodovanie zdrojoveho kodu


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1268


Napadlo ma ci by nebola moznost, ze cast php scriptu by som mal ulozenu na mojom serveri a v e-shope by som ten subor includoval.

Popripade to heslo nacitaval z mojej databazy a porovnaval ho s heslom na ich serveri ake im nastavim.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zakodovanie zdrojoveho kodu


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1268


Dobry den,
Porpsil by som o radu. Da sa nejak zakodovat zdrojove subory? popripade jeden?
Iba priklad: predam niekomu e-shop na par mesiacov. A chcel by som do kodu niekde hodit nieco co by mu odhalilo, alebo nedovlilo skopirovat tento e-shop niekomu inemu na server.

Ako by sa to dalo riesit? d...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: hashovanie hesiel


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1538


Bezpecnejsie by bolo pouzitie kombinacie:
sha1(md5())

pouzit sha1(md5(XXX)) nepouzivaj, je to rovnake ako samotne sha1 ....

Odporucam: pouzivat sha1 (a na podstranke, kde sa prihlasovaci formular nachadza, je najlpesie zadat IP kontorlu... Cize ked 10 krat niekto netrafi z jednej IP heslo. T...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nezobrazuje text za medzerou


Odpovede: 3
Zobrazenia: 201


a kde ta mezera je?

 Fórum: Zvuk   Téma: double vystup


Odpovede: 3
Zobrazenia: 281


mam notebook MSI gx630 ( ma 7.1 zvukovku - SoundBlaster compatible, high definition), nejak sa v tom nevyznam, tak nemozem povedat ci to dokaze. Kebys bol dobry a hodil aspon nejaky link nie kde sa daju o tom najst info, totiz ja nevim ani co do goooglunapisat na vyhladavanie...

 Fórum: Zvuk   Téma: double vystup


Odpovede: 3
Zobrazenia: 281


Zdravim,

Chcel by som sa spytat ci niekto nema skusenost s niecim podobobnym, ci sa to vobec da.

Mam 2 audio vystupy no notebooku. Chcel by som z jedneho vystupu pustat napriklad len hudbu (napr: winamp), a z druheho ostatne zvuky.

Je to mozne?

Dakujem, za kazdu reakciu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vypisuje kod na stranku


Odpovede: 10
Zobrazenia: 483


Co robi htmlspecialchars?:
prevedie:
Kód:
<?php
$new = htmlspecialchars("<a href='test'>Test</a>");
echo $new; // &lt;a href='test'&gt;Test&lt;/a&gt;
?>


tj. zmaz ten prikaz a bude ti to vypisovat normalne

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formulare


Odpovede: 29
Zobrazenia: 1575


moze sa stat, ze kodovanie mas uz nastavene na utf-8, preto prestav, na nieco ine a naspat na uft-8, pomoze to.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formulare


Odpovede: 29
Zobrazenia: 1575


utf-8

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formulare


Odpovede: 29
Zobrazenia: 1575


daj <form action="spracuj.php"> .....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formulare


Odpovede: 29
Zobrazenia: 1575


form nehaj len jeden ten na prvom riadku ...

a /form na poslednom ....

<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<label>Meno
<input type="text" name="textfield" />
</label>
<label>Adresa
<input type="text"...

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Ponuka webdizajn


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1008


Dakujem Akcia uz nie je aktualna

 Fórum: Databázy   Téma: OTHER podla inej tabulky ako sa nacitava


Odpovede: 1
Zobrazenia: 531


jaj ja blbec staci to iba prehodit :D .... zmazte to pls

 Fórum: Databázy   Téma: OTHER podla inej tabulky ako sa nacitava


Odpovede: 1
Zobrazenia: 531


Zdar mam taky problem .....
$seltimek = mysql_db_query($dbname, "SELECT * FROM `online`", $link);
while (list($ide,$case,$datee) = mysql_fetch_row($seltimek)) {

blabla....

$selusr = mysql_db_query($dbname, "SELECT name FROM `users` WHERE `i...

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Ponuka webdizajn


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1008


Dobry den potreboval by som jednoducho spravit dizajn webu, jednoduchy do 10€ .... obrazky ako to ma vyzerat poslem iba zaujemcovi.... dakujem... mail: janodrozd@gmail.com

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jednoduche onmouse


Odpovede: 3
Zobrazenia: 393


zdravim nevim ako by toto spravil...

Potrebujem aby ked niekto nabehne mysou na img, sa mu zmenil na iny img ...


<?php for (i=1;i<=5) { echo "<a href=' bla.php'><img src='hviezdicka.png' border='0' width='19' height='18'></a>"; }

aby sa hviezdicka.png zmenila...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zapisovanie IP


Odpovede: 19
Zobrazenia: 659


Tu mas moj script...


$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; //zistime si IP
$date = date("Y-m-d H:i:s"); //datum

$file = fopen("ipcky.php", "a");
$content = "\n".$ip.", ".$date;
$content = nl2br($content);
fwrite($file...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zmazanie suboru


Odpovede: 10
Zobrazenia: 497


Kód:
//zmazanie
unlink('akasizlozka/nieco.txt');

 Fórum: Databázy   Téma: Problém s SQL-PHP


Odpovede: 5
Zobrazenia: 458


zmen kodovanie na UTF-8

 Fórum: PHP, ASP   Téma: divna medzera


Odpovede: 12
Zobrazenia: 419


AHA OK tak som to vyriesil ....... zmenil som kodovanie na win a nazad ....a uz tam ta medzera nie je ... tak to je moc :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: divna medzera


Odpovede: 12
Zobrazenia: 419


BBUlet píše:
otvor ten subor haha.php napr v pspade, v menu > format vyber UTF-8 alebo podla toho ake kodovanie pouzivas a uloz

Ano vsetko je v UTF - 8 ..... na to som daval pozor .....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: divna medzera


Odpovede: 12
Zobrazenia: 419


Ok tak aby som vas nemotal ze nemate cely kod ... tu je cela stranka ako to vyzera: http://87.197.121.100/job ......pod tou reklamou v strede je medzera medzi reklamou a nadpisom ... v opere nebude a v IE vam v zdrojaku vypise medzeru ....
Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 52 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF