[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
NapísalOffline : 14.05.2009 13:53 | divna medzera

Zdravim mam priklad:
Kód:
<div id=content>
<?php
include "haha.php";
?>
</div>

v subore haha.php mam:
Kód:
<div id="inc">
<b>Najkrajsi svet</b>
</div>

otovrim si stranku a od zaciatku stranky mi vyneha jeden riadok..... neviete prosim ako je to mozne?
-- kodovanie UTF-8 ... Dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
divna medzera

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 14.05.2009 14:36 | divna medzera

No tak z tohto toho vela nenacitame, treba viac kodu moj.


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
divna medzera

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 14.05.2009 14:50 | divna medzera

nemas to nahodou od marginovane zhora???


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
divna medzera

Registrovaný: 06.11.08
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 3087
Témy: 83 | 83
Bydlisko: Trnava
Vek: 25
NapísalOffline : 14.05.2009 15:11 | divna medzera

nj boh vie co je v tych idckach content a inc napr ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.07.08
Prihlásený: 02.10.09
Príspevky: 80
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 14.05.2009 20:32 | divna medzera

do csska si daj:
Kód:
* {margin: 0; padding: 0;}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 15.05.2009 23:10 | divna medzera

podla mna budes mat v css-ku zle zadany "inc" alebo "content", v tom pripade su tam dva DIV a cize ked jeden nerozpozna ID tak bude posobit ako samostatny DIV - co znamena novy odstavec, v tvojom pripde novy riadok.

cize zadaj nam aj css kod - medzi <style></style> v hlavicke


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
Napísal autor témyOffline : 16.05.2009 13:22 | divna medzera

V css nemam nic :) to len tak slahol nejake nazvy ... mi to robi takto samo od seba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
divna medzera

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 16.05.2009 13:25 | divna medzera

a skusal si vobec to co pisal László145 ?

...


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
Napísal autor témyOffline : 16.05.2009 13:33 | divna medzera

NIC ... to iste stale ... ked som si dal v IE zobrazit zdrojovy kod napisalo mi:
<div id=bla>◙(znak je prazdny stvorcek, nevim kde je taky na klavesnici tak som napisal takyto)<div id =bla></div></div>
no a v v mojom zdrojaku medzeru ani odenterovane nemam nikde.. nechapem tomu

..btw v opere to zobrazuje normalne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
divna medzera

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 16.05.2009 13:36 | divna medzera

otvor ten subor haha.php napr v pspade, v menu > format vyber UTF-8 alebo podla toho ake kodovanie pouzivas a uloz


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
Napísal autor témyOffline : 16.05.2009 13:37 | divna medzera

Ok tak aby som vas nemotal ze nemate cely kod ... tu je cela stranka ako to vyzera: http://87.197.121.100/job ......pod tou reklamou v strede je medzera medzi reklamou a nadpisom ... v opere nebude a v IE vam v zdrojaku vypise medzeru ....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
Napísal autor témyOffline : 16.05.2009 13:38 | divna medzera

BBUlet píše:
otvor ten subor haha.php napr v pspade, v menu > format vyber UTF-8 alebo podla toho ake kodovanie pouzivas a uloz

Ano vsetko je v UTF - 8 ..... na to som daval pozor .....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.04.08
Prihlásený: 05.07.15
Príspevky: 52
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Dolny Kubin
Napísal autor témyOffline : 16.05.2009 13:41 | divna medzera

AHA OK tak som to vyriesil ....... zmenil som kodovanie na win a nazad ....a uz tam ta medzera nie je ... tak to je moc :D


 [ Príspevkov: 13 ] 


divna medzera



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzera

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

564

11.08.2008 18:00

zelo12000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechcena medzera

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

300

19.01.2011 13:41

Antuanet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzera medzi chasi

v Monitory, televízory a projektory

3

126

22.06.2016 20:46

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzera v C++

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

850

18.05.2008 14:10

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzera v Jave webView

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

117

02.03.2015 15:54

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

medzera a diakritika v linku preč

v PHP, ASP

3

637

20.09.2008 22:55

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

divna biela

v Grafické programy

2

453

10.08.2009 18:54

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

divna wifi

v Sieťové a internetové programy

0

256

27.02.2009 5:20

koumi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Divná defragmentácia

v Ostatné programy

2

421

23.02.2008 21:19

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Divna IP

v Sieťové a internetové programy

5

475

11.02.2008 9:20

wolf14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Divná detekcia ramiek

v Pamäte

2

117

13.02.2015 14:14

masar33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

divna IP adresa

v Sieťové a internetové programy

6

781

13.03.2009 19:48

koumi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Open Cart - divná suma

v Redakčné systémy

2

269

16.06.2012 11:44

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Divná vec s ram

v Pamäte

8

307

11.08.2010 14:00

lolek013

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Divná chyba v HDD

v Pevné disky a radiče

20

1237

05.11.2007 15:41

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gigastore, divna reklamacna zmluva

v Obchody, reklamácie a právo

20

602

04.10.2014 20:02

Daron



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF