[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 11.11.2006 19:35 | Localhost : Neodosiela formulare

Localhost mi neodosiela formulare.Mam nainstalovany XAMPP .
Ked hodim svoje skripty na server cez Ftp (napr. na ic) tak to ide bez problemov...
Kde je chyba? Treba nieco nejak inak nainstalovat?
:loony:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 01.10.05
Prihlásený: 22.04.08
Príspevky: 80
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Trnava - co...
NapísalOffline : 12.11.2006 12:14 | Localhost : Neodosiela formulare

a mas povolene globalne premenne v konfiguraku?
php.ini
register_globals = On


_________________
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein )
CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
Napísal autor témyOffline : 12.11.2006 13:42 | Localhost : Neodosiela formulare

eros píše:
a mas povolene globalne premenne v konfiguraku?
php.ini
register_globals = On

Diky moc, myslel som ze to bude nadstavene. :roll:
Co tam este treba takto ponadstavovat? :lammer:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.11.2006 13:54 | Localhost : Neodosiela formulare

radsej by som robil skripty s register_globals off, potom ich spustis vsade, na vacsine hostingov je register_globals off..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
Napísal autor témyOffline : 12.11.2006 16:08 | Localhost : Neodosiela formulare

Ale aj ked som nadstavil Register_globals= On tak to nefunguje.
Zmenil som to vsade kde sa dalo- vo vsetkych: php.ini ; php4.ini ; php5.ini
a stale nic

Toto som nasiel k readme k xampp
Kód:
Step 1: Unpack the package into a directory of your choice. Please start the
"setup_xampp.bat" and beginning the installation. Note: XAMPP makes no
entries in the windows registry and [color=red] no settings for the system variables.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 12.11.2006 17:43 | Localhost : Neodosiela formulare

napis nejaky konkretny kod ktory ti nejde


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 14.11.2006 11:21 | Localhost : Neodosiela formulare

Keď máš Register Globals na Off, potom takéto niečo nepôjde:
(URL: index.php?nieco=ahoj)

Kód:
<?php echo($nieco); //nevypise nic, lebo premenna $nieco je prazdna, kedze register globals je off
?>


Treba to spraviť takto:
Kód:
<?php echo($_GET['nieco']); //toto prebehne tak ako ma?>


Keď používaš metódu post vo formulári, $_GET nahradíš slovom $_POST


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Localhost : Neodosiela formulare

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
Napísal autor témyOffline : 16.11.2006 20:40 | Localhost : Neodosiela formulare

Ahoj, uz mi to ide. Spravil som to tak, ze som si zobrazil infor. o mojom serveri a pozrel si, kde je ulozeny ten subor php.ini a ten som upravil. Ja som predtym upravoval zly subor, kt. bol v XAMPP/PHP/php.ini...


 [ Príspevkov: 8 ] 


Localhost : Neodosiela formulare



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neodosiela emaily

v Redakčné systémy

5

192

26.07.2013 12:05

QuestioneR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows Mail - neodosiela postu

v Operačné systémy Microsoft

2

436

06.02.2011 19:55

l.madro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Form cez ajax php neodosiela

v PHP, ASP

0

169

05.01.2012 18:39

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre

v PHP, ASP

4

316

22.04.2009 13:24

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulare

v PHP, ASP

29

1461

08.11.2009 13:07

t-pack25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre

v Ostatné programy

0

615

04.03.2008 15:18

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neodosiela z gmailu na centrum maily

v Služby a webstránky

5

325

28.07.2013 12:36

vladoff

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 10 otestovaný - citlivé dáta neodosiela

v Operačné systémy Microsoft

1

128

09.09.2015 10:41

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Excel - Formulare

v Ostatné

3

947

17.12.2006 13:42

tRizzO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslať - formuláre

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

277

09.07.2011 20:26

Well

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre - posielanie na email

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

182

19.05.2013 16:50

pattyo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulare pre HTML stranku

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

183

06.04.2012 18:41

iop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Danove priznanie - nastroje, formulare..

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

18

335

25.04.2017 16:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funckie htmlentities() a formulare

v PHP, ASP

2

246

17.06.2008 14:25

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

localhost

v Ostatné

5

610

12.06.2009 16:50

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

localhost

v Webhosting a servery

5

668

31.03.2008 20:40

suchy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF