whitewash - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 107 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: wired RADIUS autentifikacia


Odpovede: 0
Zobrazenia: 308


Zdravim,
na nete som nasiel kopu clankov, ako nastavit nejaky router aby autentifikoval spojenia cez radius server (wpa enterprise), otazka je, ci sa toto da spravit aj na wired sieti bez pouzitia megadrahych cisco switchov.
Siet mam spravenu tak, ze masiny sa pripajaju na micronet switch a z neh...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: CesiarFTP + router


Odpovede: 14
Zobrazenia: 344


Takto.. pozeram ze sa tam zbytocne babres s trigger portami, skus to spravit jednoduchsie. Ja som uz viackrat rozbehaval FTP server za fw/NAT (ten fw je v tomto pripade tvoj D-Link), sice to bol Pure-Ftpd na Linuxe, co je trosku o inom :) ale princip je ten isty. DLink mam zrovna doma aj ja, takze t...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Indy v Turbo Delphi Explorer


Odpovede: 0
Zobrazenia: 635


Caute, mam taku zaludnu otazku... na viacerych vygooglenych strankach som sa dozvedel, ze "delphi explorer sa spyta pocas instalacie, ktoru verziu Indy chcem nainstalovat, ale potom sa neda pouzit ako komponent pri "kresleni" okienok v IDEcku...", na co som prisiel velmi rychlo a...

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: GPS na noťas


Odpovede: 6
Zobrazenia: 396


Co vsetko treba sledovat pri vybere externej GPS anteny?
(mam PDAcko s BT a nainstalovanym iGo8 aj s mapami)

Akym sposobom sa to potom spaja s PDA? (ja viem ze zapnem BT, sparujem ich.. a potom? )
Napriklad toto: http://www.navigacia.sk/produkt/solar_g ... evolve.php

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Zistenie poctu uzivatelov na webe


Odpovede: 20
Zobrazenia: 997


Alebo refreshovat stale rovnaku stranku.. proste musia sa raz za n minut spojit s www serverom a vyziadat si akukolvek stranku kde je ten PHP kod

 Fórum: PHP, ASP   Téma: rozne funkcie, vacsinou regexp


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1066


Noo take nieco tam uz je, ale asi nie takto.. skusim pozriet
Keby to neslo, da sa to aj cez nejaky modifikator pre regex ?

EDIT: Už som na to prišiel... modifikátor /s bolo treba použiť, ten je priamo na to, aby bodka . matchovala aj newline :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: rozne funkcie, vacsinou regexp


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1066


takto /\[i\](.+?)\[\/i\]/
musis nato pouzit lenivy kvantifikator

Diky, uz to bezi :)
Este jedna otazka: . zrejme neznamena uplne hocijaky znak, pretoze akonahle sa tam vyskytne enter (crlf; chr(13) + chr(10); atd... no chapeme sa :D ) tak to nematchne.. takze treba tam dat nejaky modi...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: rozne funkcie, vacsinou regexp


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1066


No ked uz sme pri tych regexoch :)
Spravil som si taky jednoduchy filter na prechadzanie BB kodu, konkretne napriklad tag [i]
a vsetko co je v nom, je rozpoznavane filtrom:
/\[i\](.+)\[\/i\]/
(to je filter na odchytavanie, to potom ide do preg_replace no a replacuje sa to za toto:
<i>\...

 Fórum: Bezpečnosť a firewally   Téma: Kartička s heslami: Stovka hesiel po ruke


Odpovede: 8
Zobrazenia: 816


Myslim ze neni problem si zapamatat nejake 15 znakove heslo zlozene z cisel/specialnych znakov/cAsE pismen... a to je uz relativne bezpecne...

 Fórum: Ostatné   Téma: Spustenie php na serveri z dosu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 403


Ahaaa uz som pochopil co chces :D
no v batch prikazoch nie je ziaden taky typu fsockopen() alebo co... takze jedine ze by si otvoril prehliadac a v tom ten skript spustil, lenze ten prehliadac ostane otvoreny...
Kód:
iexplore.exe http://cesta/skript.php

 Fórum: Krčma   Téma: Co zaujimave sa vam stalo za tento den


Odpovede: 1344
Zobrazenia: 35539


Rozmyslal som nad filozofickou otazkou, ci sa da "googlit" na wikipedii (ci sa to vyhladavanie da nazvat googlenie) :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Administrácia webu


Odpovede: 17
Zobrazenia: 1101


ano, ak sa dostane PHP vystup pri vygenerovani stranky medzi nejake tagy, tak ma take atributy ake mu tie tagy urcuju... treba si najskor o php nieco nastudovat..

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Poradil by mi niekto?


Odpovede: 3
Zobrazenia: 408


no to je nejake divne.. neviem co mas za dialekt, ale turbo pascal 7.0 to urcite pozna aj standartne... kedtak si este skus do programu dat
uses crt;

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: HTML vo VB


Odpovede: 1
Zobrazenia: 715


6.0ka je v tomto blba.. najlepsie ked pouzijes API ShellExecute (nastroj na deklarovanie API - APIloader sa nainstaloval spolu s VBckom a najdes ho niekde v start menu)

 Fórum: Technológia .NET   Téma: program spadne pri resizenuti pictureboxu


Odpovede: 0
Zobrazenia: 1562


Práve som skúšal programovo nastaviť veľkosť pictureboxu, a vyhodilo mi to nasledujúcu exception :showy:
http://www.uploadgeek.com/uploads456/5/Clipboard01.png

Čo s tým? Keby aspoň ten text niečo napovedal, ale tak keď mi niečo napíše, že mu vadí to, že operácia bola úspešne vykonaná, tak si ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepinanie stranok - include a podobne...


Odpovede: 16
Zobrazenia: 652


p360t píše:
Omyl, dá sa to spraviť veľmi jednoducho: example.com/?pole1[index1]=1&pole1[index2]=2&pole2[index1]=3&pole2[index2]=4


Cez POST som toto už použil, ale nevedel som, že to ide aj cez GET :)
zase som o niečo múdrejší ;)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepinanie stranok - include a podobne...


Odpovede: 16
Zobrazenia: 652


No, cez POST sa pole poslať dá, tak možno sa dá aj cez GET

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepinanie stranok - include a podobne...


Odpovede: 16
Zobrazenia: 652


Len toto ti spravne pobezi len pre linearne polia (cize take, kde vsetky prvky pola su len obycajne premenne, nie dalsie polia... to by potom chcelo napisat nieco rekurzivne ale to by bolo dost komplikovane pri novom "skladani" , lebo okrem mena>hodnoty by si musel pamatat este aj cestu......

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepinanie stranok - include a podobne...


Odpovede: 16
Zobrazenia: 652


el mariachi: aha uz viem co chce...

No ale to ti tu stenley napisal o par prispevkov vyssie.

Konkretne
Kód:
foreach ($_GET as $premenna => $hodnota) {
     //blablabla, prejde kazdu premennu v GETe, kde $premenna je nazov, $hodnota je hodnota...
}

 Fórum: Databázy   Téma: Prepojenie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 791


No dalo by sa spravit ze by flash posielal HTTP requesty nejakemu PHP skriptu a cez POST by mu poslal SQL Query.. a PHP by potom cez echo() nejakym sposobom vypisal vysledok a flash by si ho precital... len potom by bol problem ze nakodit v tom flashi parsovanie vysledku vrateneho PHPckom... pokial ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepinanie stranok - include a podobne...


Odpovede: 16
Zobrazenia: 652


V tomto pripade to je easy...

ak mas napriklad nieco taketo v URLke: /index.php?premenna=hodnota
tak potom $_GET["premenna"] == "hodnota"

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: HTTP upload cez JAVA Applet


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1567


no mam tam 2 pomlcky.. vsimni si ze Boundary=gGg, potom tam je --gGg a text a nakoniec --gGg--.. ako vidis v odpovedi servra, asi mu vadi to prve --gGg nejakym sposobom, pretoze k tomu text-plain sa uz ani nedostane, a to dalsie \n som tam dal preto, lebo vsade (v live http headers aj v tom rfc je m...

 Fórum: PC skrinky a zdroje   Téma: Ako to je s novymi zdrojmi a PATA napajanim?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 485


Jj ja mam tiez BlueStorm II ibaze 350W.. je tam to co pises akurat neviem ci PCIExpress. Ako vyzera ten kabel? Zatial som mal len AGP karty tak som sa s PCI-E nezaoberal velmi.. je ale mozne ze do 350W nedavaju podporu PCI-E

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: HTTP upload cez JAVA Applet


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1567


Trochu som to upravil, teraz to vyzera takto:



req = "POST /!pages/upload.php HTTP/1.1\r\n";
req += "Host: www.austyn.sk\r\nUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; sk; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6\r\n";
req += "Accept: text/xml,app...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: HTTP upload cez JAVA Applet


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1567


No nejak to nechce zobrat..
Toto je vystup:

"C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_02\bin\javaw" -classpath "C:\Documents and Settings\Michal\Desktop\upload\classes;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_02\lib\tools.jar;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_02\lib\htmlconverter.jar;C:\Program Files\Ja...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: HTTP upload cez JAVA Applet


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1567


Hmm mam tomu rozumiet tak ze tento riadok:
Content-Type: multipart/form-data; boundary=---------------------------9759188801937
urcuje serveru hranicu formulara alebo coho? Namiesto toho si tam ale mozem dat co chcem nie?
No a potom uz len napisem toto:
Content-Disposition: form-data; name="...

 Fórum: PC skrinky a zdroje   Téma: Ako to je s novymi zdrojmi a PATA napajanim?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 485


Dik..

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: HTTP upload cez JAVA Applet


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1567


Caute, potreboval by som pomoct.. mam JAVA applet, v ktorom pouzivam sockety na komunikaciu s HTTP.. no a potrebujem vediet, ako mam "zostavit" HTTP poziadavku na server tak, ako by to spravil prehliadac, keby posielal serveru nejaky subor cez POST... nieco v tvare <input type="file&q...

 Fórum: PC skrinky a zdroje   Téma: Ako to je s novymi zdrojmi a PATA napajanim?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 485


Nazdar, menil som nejake veci v kompe a rozhodol som sa ze pre istotu kupim aj vykonnejsi zdroj lebo nezda sa mi ze by 350W na moju zostavu bolo celkom optimalne.. takze by som chcel toto:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8806866
Problem je v tom, ze v popise produktu pisu o SATA k...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Da sa vytvorit forum na Visual Basic 2005?!


Odpovede: 8
Zobrazenia: 970


Nj ale to asi zalezi od servera.. pochybujem ze by si nieco .NETove spustil na Apachovi a ak je tam linux tak to uz vobec nie...
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 107 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF