[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.06.06
Prihlásený: 27.02.16
Príspevky: 57
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 20.04.2008 14:51 | Administrácia webu

Zdravím... Ako by som si mohol pre svoj web spraviť vlastnú administráciu? Aby som sa stále nemusel hrabať v kóde:) Čo k tomu potrebujem? Alebo kde by som sa to naučil alebo kto by ma to naučil :lol: ? Dík za rady:)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 20.04.2008 15:02 | Administrácia webu

aj ja by som chcel vediet :D ale nie joomlu som znej ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 20.04.2008 15:03 | Administrácia webu

HTML formular do ktoreho pises text, formular je spracovany PHPckom ktore odosiela text do datanaze a na webe len vytahujes obsah tabulky v databaze.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 20.04.2008 15:05 | Administrácia webu

tak na hostinku si spravim databazu...a potom tam kde mam na stranke text oddelim mnejakym php kodom odkazujucim na tabulku???rozumiem spravne?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 20.04.2008 18:01 | Administrácia webu

don jebot píše:
tak na hostinku si spravim databazu...a potom tam kde mam na stranke text oddelim mnejakym php kodom odkazujucim na tabulku???rozumiem spravne?

asi tak nejak, ale povedal si to dost zjednodusene


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 20.04.2008 18:01 | Administrácia webu

skuste pozriet toto, ak sa vam nepaci joomlu
http://www.hotscripts.com/search?q=web+ ... eField.y=0


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 20.04.2008 18:08 | Administrácia webu

nie ze sa mi nepaci len neovladam php a tazko sa tam vyznam aneviem ako stym pracovat... :cry: :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1732
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 20.04.2008 18:41 | Administrácia webu

Tak sa PHP nauč a potom budeš vedieť ako si spraviť administráciu bez toho aby si sas musel hrabať v kóde ;) Ver mi, nieje to nič zložité.


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 20.04.2008 18:47 | Administrácia webu

jj mam uz knizku a od zajra idem nato dufam ze je to dobra kniha vola sa to biblia php :rolleyes: zaujimavy nazov a dufam ze aj vystizny... :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1732
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 20.04.2008 18:48 | Administrácia webu

Veľa štastia a hlavne trpezlivosti :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.04.2008 14:44 | Administrácia webu

PHP to je niečo fest ťažké, proste nad fyzicky limit, to sa nenaučíš ani keby si chcel, skrátka strata času i peňazí ... (a vy mi nerobte väčšiu konkurenciu :) [samozrejme celé je to joke])

no jednoduše: kto umí PHP umí jak na administráciu
vlastne len práca s tabuľkami ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 21.04.2008 17:04 | Administrácia webu

JOJ KARAMBA som sa zatial naucil nejake komandy ale nevidim to ruzovo :( ale snad to pojde kniha je celkom fajn postupne vsetko vysvetluje..sakra dufam ze mi to pojde potm..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 21.04.2008 20:55 | Administrácia webu

... ja som sa ucil z internetovych tutorialov a mal som nejaky "kurz" .


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.09.07
Prihlásený: 22.04.08
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 22.04.2008 11:04 | Administrácia webu

No ja sa učim z jedného super tutoriálu , ktorý mám od kamoša a je super plus php manuál tam je všetko je to super a celkom mi to ide ale som ešte len na začiatku učenia tak dufam, že to bude stále lepšie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 22.04.2008 11:11 | Administrácia webu

Neviem preco ale zmizol mi prispevok no tak zasa Mam hodne ....otazku ak by som si na serveri vytvoril txt subor a pouzil by som php v stranke aby mi to otvorilo zobrazilo by mi to???
$subor = fopen("skuska.txt","r");
$data = fread($subor,filesize("skuska.txt"));
echo $data;
fclose($subor);
myslim nieco taketo a ak by sa to dalo mal by vysledny text formatovanie ako di do ktoreho by som umiestnil php??Nenadavajte mi iba sa pitam :)


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 22.04.2008 15:03 | Administrácia webu

úplne som neporozumel čo chceš veta:
"myslim nieco taketo a ak by sa to dalo mal by vysledny text formatovanie ako di do ktoreho by som umiestnil php??Nenadavajte mi iba sa pitam"

je nespisovna, bez osahu ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Administrácia webu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 22.04.2008 21:28 | Administrácia webu

no aby si nezomrel myslel som to ze ci by mi ten prikaz vypisal v stranke text zo suboru a cu by bol formatovany ako div v ktorom by bolo umiestnene php..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 25.04.2008 15:56 | Administrácia webu

ano, ak sa dostane PHP vystup pri vygenerovani stranky medzi nejake tagy, tak ma take atributy ake mu tie tagy urcuju... treba si najskor o php nieco nastudovat..


 [ Príspevkov: 18 ] 


Administrácia webu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administrácia webu

v Ostatné

9

232

29.02.2016 23:30

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

administracia

v PHP, ASP

1

694

15.10.2006 13:02

wlacho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

administracia

v PHP, ASP

26

1037

26.11.2008 21:41

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia phpbb

v Redakčné systémy

3

532

12.01.2009 19:22

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

administracia stranky

v PHP, ASP

9

389

09.11.2010 21:06

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia fóra

v Redakčné systémy

8

714

12.08.2009 16:30

prami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zyxel-administrácia

v Siete

4

483

18.10.2009 20:32

Bart67

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia fora

v Redakčné systémy

9

950

16.07.2006 18:12

scrap2000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia fora phpBB

v Redakčné systémy

5

449

11.10.2006 1:57

KillerSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administrácia môjho hostingu

v Webhosting a servery

6

691

13.09.2007 18:09

Darius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia v phpBB

v Redakčné systémy

2

566

28.07.2006 11:26

miki24686

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administrácia alebo niečo také

v Ostatné

3

436

03.04.2008 21:29

Rammstein16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administracia PC v sieti

v Sieťové a internetové programy

4

264

13.03.2014 19:56

Sentos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Administrácia a správa siete

v Sieťové a internetové programy

1

401

07.01.2010 0:00

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress: administracia mimo wp-admin

v Redakčné systémy

3

163

04.04.2014 13:26

void

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

KRITIKA WEBU

v Webdesign

7

583

23.05.2010 19:14

ilooli



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF