[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
NapísalOffline : 22.04.2009 13:01 | Formuláre

Ahojte vsetci, mam otazocku. Ako sa da najlepsie riesit strom formularu? napriklad:
1. znacka auta (skoda, citroen, ford)
2.dalej bz bol model (fabia. felicia a tak)

Ale chcel bz som to urobit abu nehadzalo vsetky druhy len povedme ak clovek vyberie skoda ponukne mu len (fabia, felicia) nie modely citronu alebo fordu... Ako je to pls najlepsie riesit ? DAKUJEM

Kód:
<form>
<table>
<tr><td>Typ vozidla:</td><td> <select name="typvozidla"><option value="skoda">Skoda</option><option value="citroen">Citroen</option></select></td></tr>
<tr><td>Model vozidla:</td><td> <select name="modelvozidla"><option value="fabia">Fabia</option><option value="felicia">Felicia</option></select></td></tr>
</table>
</form>


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Formuláre

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 22.04.2009 13:09 | Formuláre

http://www.pcforum.sk/previazanost-sele ... 59828.html


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 22.04.2009 13:19 | Formuláre

Vsetko je to v JS alebo Ajax ... da sa nieco take spravit aj v PHP ? Ak ano dajte tip ak nie neva pouyijem JS


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Formuláre

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 22.04.2009 13:22 | Formuláre

da sa v podstate aj v php, ale po zmene kazdeho selectu by sa musela stranka refreshovat, co predpokladam, nechces


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.09.07
Prihlásený: 22.12.15
Príspevky: 263
Témy: 62 | 62
Napísal autor témyOffline : 22.04.2009 13:24 | Formuláre

To je fakt. takze JS alebo Ajax ... dikes


 [ Príspevkov: 5 ] 


Formuláre



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulare

v PHP, ASP

29

1542

08.11.2009 13:07

t-pack25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre

v Ostatné programy

0

626

04.03.2008 15:18

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslať - formuláre

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

298

09.07.2011 20:26

Well

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Excel - Formulare

v Ostatné

3

966

17.12.2006 13:42

tRizzO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Localhost : Neodosiela formulare

v PHP, ASP

7

846

16.11.2006 20:40

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formuláre - posielanie na email

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

201

19.05.2013 16:50

pattyo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funckie htmlentities() a formulare

v PHP, ASP

2

260

17.06.2008 14:25

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Danove priznanie - nastroje, formulare..

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

18

373

25.04.2017 16:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulare pre HTML stranku

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

203

06.04.2012 18:41

iop



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF